Рецепт Сочевичний суп з копченостями

Рецепт Сочевичний суп з копченостями
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Дуже смачний і наваристий сочевичний суп з копченостями без сумніву сподобається вам і вашим близьким! Цей простий у приготуванні покроковий рецепт спеціально для вас!

опис приготування:

Приготувати сочевичний суп з копченостями в домашніх умовах зовсім не складно! За цим рецептом чечевичного супу з копченостями ви без зусиль приготуєте цей наваристий і дуже смачний супчик.

  • Копчені свинячі реберця— 500 грам
  • Картопля— 5 штук
  • сочевиця— 2 склянки
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки(для смаження)
  • зелень петрушки— За смаком
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком(чорний мелений)
  • Лавровий лист— 2-3 штук
Сочевичний суп з копченостями - фото крок 1 Налийте в каструлю 4 літра води, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Ребра розріжте на шматочки по 1-2 реберця, покладіть в воду і варіть 1 - 1,5 годину.

Сочевичний суп з копченостями - фото крок 2 Коли м'ясо буде легко відставати від кісточки, вийміть реберця з каструлі, дайте їм злегка охолонути і відокремте м'ясо від кістки.

Сочевичний суп з копченостями - фото крок 3 Картопля помийте, очистіть, поріжте кубиками і покладіть в киплячий бульйон.

Сочевичний суп з копченостями - фото крок 4 цибулю очистіть, подрібніть ножем і покладіть на заздалегідь розігріту з рослинним маслом сковороду. Коли цибуля злегка підсмажиться, додайте до нього очищену і дрібно нашатковану моркву. Обсмажте овочеву суміш до золотистого кольору.

Сочевичний суп з копченостями - фото крок 5 Сочевицю гарненько промийте, потім залийте холодною водою і дайте їй постояти хвилин 5-10.

Сочевичний суп з копченостями - фото крок 6 Коли картопля майже готовий, додайте до нього сочевицю. Продовжуйте варити ще 5 хвилин.

Сочевичний суп з копченостями - фото крок 7 Потім додайте тушковані овочі і подрібнене м'ясо з реберець. Посоліть і поперчіть за смаком. Варіть суп ще хвилин 5.

Сочевичний суп з копченостями - фото крок 8 подрібніть зелень. для 2-3 хвилини до закінчення варіння супу додайте лавровий лист і зелень. Вимкніть вогонь і дайте супу настоятися під кришкою хвилин 10-20. Потім розлийте по тарілках і подавайте до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Сочевичний суп від Юлії Висоцької

Квасолевий суп з копченостями

Якщо раніше не доводилося готувати сочевицю, то рекомендую скористатися рецептом якогось досвідченого кулінара. Розповім про рецепт, як приготувати сочевичний суп від Юлії Висоцької. опис приготування: Такий суп можна приготувати під час посту, а можна зварити його на м'ясному бульйоні. Готови...

Сочевичний суп

Сочевичний суп

Рецепт приготування чечевичного супу з великою кількістю овочів. Овочі повинні бути дуже м'якими, щоб в результаті вийшов суп-пюре. опис приготування: Дуже смачний і легкий в приготуванні рецепт чечевичного супу. Підійде як для вегетаріанців, так і для «м'ясоїдів», бажаючих урізноманітнити сво...

Суп з нуту з копченостями

Суп з нуту з копченостями

Суп з нуту з копченостями у цій простому рецептом готується з готового (varenogo) нуту, який можна придбати в магазині. Що стосується копченостей, то будемо використовувати бекон і ковбасу. опис приготування: Суп з нуту з копченостями готується з готового вареного і консервованого нуту і двох ...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...