Рецепт Сочевичний суп з копченостями
Дуже смачний і наваристий сочевичний суп з копченостями без сумніву сподобається вам і вашим близьким! Цей простий у приготуванні покроковий рецепт спеціально для вас!
опис приготування:
Приготувати сочевичний суп з копченостями в домашніх умовах зовсім не складно! За цим рецептом чечевичного супу з копченостями ви без зусиль приготуєте цей наваристий і дуже смачний супчик.
- Копчені свинячі реберця— 500 грам
- Картопля— 5 штук
- сочевиця— 2 склянки
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Масло рослинне— 3 Ст. ложки(для смаження)
- зелень петрушки— За смаком
- сіль— За смаком
- перець— За смаком(чорний мелений)
- Лавровий лист— 2-3 штук
Коли м'ясо буде легко відставати від кісточки, вийміть реберця з каструлі, дайте їм злегка охолонути і відокремте м'ясо від кістки.
Картопля помийте, очистіть, поріжте кубиками і покладіть в киплячий бульйон.
цибулю очистіть, подрібніть ножем і покладіть на заздалегідь розігріту з рослинним маслом сковороду. Коли цибуля злегка підсмажиться, додайте до нього очищену і дрібно нашатковану моркву. Обсмажте овочеву суміш до золотистого кольору.
Сочевицю гарненько промийте, потім залийте холодною водою і дайте їй постояти хвилин 5-10.
Коли картопля майже готовий, додайте до нього сочевицю. Продовжуйте варити ще 5 хвилин.
Потім додайте тушковані овочі і подрібнене м'ясо з реберець. Посоліть і поперчіть за смаком. Варіть суп ще хвилин 5.
подрібніть зелень. для 2-3 хвилини до закінчення варіння супу додайте лавровий лист і зелень. Вимкніть вогонь і дайте супу настоятися під кришкою хвилин 10-20. Потім розлийте по тарілках і подавайте до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Квасолевий суп з копченостями
Якщо раніше не доводилося готувати сочевицю, то рекомендую скористатися рецептом якогось досвідченого кулінара. Розповім про рецепт, як приготувати сочевичний суп від Юлії Висоцької. опис приготування: Такий суп можна приготувати під час посту, а можна зварити його на м'ясному бульйоні. Готови...
Сочевичний суп
Рецепт приготування чечевичного супу з великою кількістю овочів. Овочі повинні бути дуже м'якими, щоб в результаті вийшов суп-пюре. опис приготування: Дуже смачний і легкий в приготуванні рецепт чечевичного супу. Підійде як для вегетаріанців, так і для «м'ясоїдів», бажаючих урізноманітнити сво...
Суп з нуту з копченостями
Суп з нуту з копченостями у цій простому рецептом готується з готового (varenogo) нуту, який можна придбати в магазині. Що стосується копченостей, то будемо використовувати бекон і ковбасу. опис приготування: Суп з нуту з копченостями готується з готового вареного і консервованого нуту і двох ...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...