Рецепт Суп з нуту з копченостями

Рецепт Суп з нуту з копченостями
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 30 хв.
Суп з нуту з копченостями у цій простому рецептом готується з готового (varenogo) нуту, який можна придбати в магазині. Що стосується копченостей, то будемо використовувати бекон і ковбасу.

опис приготування:

Суп з нуту з копченостями готується з готового вареного і консервованого нуту і двох видів копченостей. Пропоную використовувати копчений бекон і ковбасу. Якщо ви не любите густих супів, можете додати більше води. Томатне пюре зазвичай продається в магазинах, але можна його приготувати і збивши блендером консервовані помідори без шкірки.

Як приготувати суп з нуту з копченостями?

1. Спочатку приготуємо все інгредієнти для супу. Бекон наріжте квадратиками, ковбасу подрібніть, цибуля і чистий Chesnok. Лук наріжте невеликими кубиками, часник нарубати.

2. У каструлі, де будете варити суп, обсмажте бекон, ковбасу і цибулю, періодично помішуючи, на середньому вогні. Субпродукти повинні стати золотисто-коричневими.

3. Додайте в каструлю томатне пюре, воду, перемішайте.

4. Коли рідина в каструлі почне повільно кипіти, додайте часник, перець, орегано і гайки. перемішайте.

5. Суп повинен варитися ще 10 хвилин на середньо-слабкому вогні.

Подавайте суп з нуту з копченостями зі свіжою зеленню і хрустким білим хлібом.

Смачного!


  • бекон копчений— 200 грам(тунець)
  • ковбаса сирокопчена— 250 грам
  • цибулина червона— 1 штука
  • томатне пюре— 400 мілілітрів(або протерті консервовані помідори)
  • вода— 400-500 мілілітрів
  • часник— 3 зубчики
  • орегано— 2 Ст. ложки(сушений або свіжий подрібнений)
  • Чорний перець— За смаком
  • Готовий нут— 1320 грам(дві баночки)
Суп з нуту з копченостями готується з готового вареного і консервованого нуту і двох видів копченостей. Пропоную використовувати копчений бекон і ковбасу. Якщо ви не любите густих супів, можете додати більше води. Томатне пюре зазвичай продається в магазинах, але можна його приготувати і збивши блендером консервовані помідори без шкірки.

Як приготувати суп з нуту з копченостями?

1. Спочатку приготуємо все інгредієнти для супу. Бекон наріжте квадратиками, ковбасу подрібніть, цибуля і чистий Chesnok. Лук наріжте невеликими кубиками, часник нарубати.

2. У каструлі, де будете варити суп, обсмажте бекон, ковбасу і цибулю, періодично помішуючи, на середньому вогні. Субпродукти повинні стати золотисто-коричневими.

3. Додайте в каструлю томатне пюре, воду, перемішайте.

4. Коли рідина в каструлі почне повільно кипіти, додайте часник, перець, орегано і гайки. перемішайте.

5. Суп повинен варитися ще 10 хвилин на середньо-слабкому вогні.

Подавайте суп з нуту з копченостями зі свіжою зеленню і хрустким білим хлібом.

Смачного!


Подібні рецепти

Сочевичний суп з копченостями

Французький омлет з сиром

Дуже смачний і наваристий сочевичний суп з копченостями без сумніву сподобається вам і вашим близьким! Цей простий у приготуванні покроковий рецепт спеціально для вас! опис приготування: Приготувати сочевичний суп з копченостями в домашніх умовах зовсім не складно! За цим рецептом чечевичного ...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...