Рецепт Чарівність Сіу Бао
Рецепт приготування китайських булочок зі свининою.
кількість порцій: 8
- свинина— 2 кілограма
- темна соя— 1 Ст. ложка
- світла соя— 1 Ст. ложка
- мідь— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
- устричний соус— 1 Ст. ложка
- віскі— 2 Ст. ложки
- соус Hoisin— 3 Ст. ложки
- перець— 1 штука
- спеції до м'яса— 1 Чайна ложка
Підготуйте лист з фольгою. Змішайте всі інгредієнти крім свинини в мисці і відкладіть.
Наріжте свинину смужками і полийте соусом. Маринують протягом 4 годин.
Розігрійте духовку і запікайте свинину протягом 30-35 хвилин. Перевертайте шматочки свинини кожні 8 хвилин.
Робимо наповнення для булочок. вам буде потрібно: 4 чайні ложки соусу з устриць , 1 1 / 2 чайної ложки темної сої, 4 чайної ложки кетчупу, 1 столову ложку цукру, щіпку перцю, 6 столових ложок курячого бульйону, 1 чайна ложка кунжутного масла, 1 столова ложка арахісове масла, 2 / 3 склянки рубаного лука, 1 чашка смаженої свинини, 2 ç.l. вина Шао-сина або шеррі.
Змішайте устричний соус і кунжутне масло — відкладіть. Нарізаємо цибулька і дрібно свинину.
Налийте в сковороду масло. Додаємо цибулю і обсмажуємо кілька хвилин. Далі додамо свинину. Обсмажуємо кілька хвилин. Зменшуємо вогонь і наливаємо вино або херес. гарненько перемішуємо. Готуємо кілька хвилин. додаємо соус.
Знімаємо свинину з вогню і кладемо в миску.
Тепер нам знадобиться попередньо зроблене тісто.
Мнемо тісто в пухку корж…
…Нарізаємо на невеликі шматочки.
Розкачуємо шматочки тіста і робимо з них порожнисті кулі.
заправляємо начинкою.
запечатує.
Робимо круглу форму.
Викладаємо Бао на деко.
Випікайте Бао при температурі 350F протягом 20 хвилин. Переверніть деко на 180 градусів на половині готовності Бао.
Смачного!
Подібні рецепти
Прісні коржі
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...