Рецепт Домашня томатна паста
Якщо ви не довіряєте якості покупних продуктів, то дуже рекомендую вам спробувати повторити на своїй кухні цей вельми простий рецепт, як приготувати домашню томатну пасту.
опис приготування:
Цей рецепт приготування домашньої томатної пасти не передбачає використання абсолютно ніяких спецій. Вона виходить натуральної, з насиченим помідорним смаком. Уже в процесі використання її ви можете додавати спеції, сіль, цукор та інші добавки. Зберігати пасту можна в холодильнику, але при бажанні цілком можете закатати на зиму. Процес хоч і тривалий, але він точно того варто.
- помідори— 2 кілограма
2. Викладіть в сотейник і відправте на вогонь.
3. Після закипання дайте згасити пару хвилин, періодично помішуючи.
4. Зніміть з вогню, протріть помідори через дрібне сито. Це дуже важливий етап, щоб паста була однорідною, без насіння і шматочків помідора.
5. Далі вилийте отриманий сік в жароміцний деко, застеливши його попередньо пергаментом. Надішліть в духовку, розігріту до 160 градусів, на пару годин.
6. Періодично можна помішувати дерев'яною лопаткою і стежити за консистенцією.
7. Після того, як вийде основна волога, зменшіть вогонь до самого мінімуму (ідеально - близько 100 градусів) і млоїте ще 1-2 годину. Залежно від часу, проведеного в духовці, паста буде більш-менш густий, а також червоною або більш бордовою. Ось і весь секрет, як зробити домашню томатну пасту.
Подібні рецепти
Томатна паста з помідорів на зиму
Рецептів приготування аджики дуже багато. Пропоную рецепт аджики без варіння, тобто холодним способом. Виходить дуже смачно! опис приготування: Приготувати аджику з помідорів без варіння дуже просто, дивіться покрокові рекомендації. попереджаю, що розливати її слід в простерилізовані банки, а ...
Домашня булочка
Традиційна французька плоска булочка, покрита яєчним кремом. Найкраще її є свіжою! кількість порцій: 2 мука— 250 грам дріжджі— 20 грам сіль— 5 грам цукрова пудра— 80 грам молоко— 50 мілілітрів вершки— 250 мілілітрів яйця— 2 штуки вершкове масло— 130 грам ванільний цукор— 10 грам яєчні жовтки— 3...
Домашня фруктова карамель
Рецепт приготування домашньої фруктової карамелі. опис приготування: Простий рецепт приготування домашньої карамелі з фруктів на ваш вибір. полуниці або інших свіжих фруктів— 2 склянки води— 1/4 склянки лимонного соку— 1 Ст. ложка цукру— 1/4 склянки рослинної олії— 1 Ст. ложка 1. Розіг...
Домашня гірчиця на розсолі
Ароматна і ядреная гірчиця вийде, якщо з'єднати гірчичний порошок і простий огірковий розсіл. Немає необхідності купувати такої елементарної продукт в магазині, коли його зовсім легко приготувати. опис приготування: Дотримуючись певну послідовність дій, дуже легко приготувати гостру смачну гі...
Домашня гірчиця
гірчичний, як і інші спеції, соуси, викликає апетит. Її можна використовувати для заправки салатів, для м'ясного маринаду або просто намазувати на хліб. розповім, як приготувати домашню гірчицю. опис приготування: У домашніх умовах можна легко зробити гірчицю. Ви можете регулювати її гостроту ...