Рецепт Чатні з манго і ананаса

Рецепт Чатні з манго і ананаса
Час приготування: 1 г. 10 хв.
Традиційна індійська приправа. Цей чатні зроблений з манго і ананаса. Добре підійде до курки, рибі або свинині з рисом.

кількість порцій: 12
  • рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • цибуля— 1 штука
  • червоний перець— 1 / 2 чайних ложки
  • свіжий імбир (5 см)  — 1 скибочку
  • манго— 2 штуки
  • ананаси у власному соку— 500 грам
  • коричневий цукор— 1 / 2 склянки
  • яблучний оцет— 1 / 2 склянки
  • Ferry Масала— 1 Ст. ложка
  • родзинки— 1 / 4 склянки
Чатні з манго і ананаса - фото крок 1 Промити манго і нарізати шматками.

Чатні з манго і ананаса - фото крок 2 Червоний перець пластівцями обсмажити в маслі, поки вони дещо не потемніють. Додати нарізану цибулю. Обсмажити до м'якості.

Чатні з манго і ананаса - фото крок 3 Очистити імбир і натерти його прямо в лук. Продовжувати смажити ще пару хвилин, поки все не пом'якшиться.

Чатні з манго і ананаса - фото крок 4 Додайте манго і консервовані ананаси (з соком). Крім того, додати коричневий цукор, оцет і гарам масала. Перемішати суміш добре, і довести до кипіння.

Чатні з манго і ананаса - фото крок 5 Суміш повинна кипіти на повільному вогні близько години. періодично помішувати. Рідина поступово буде йти і буде консистенція варення. При використанні родзинок, додати його до кінця часу приготування (близько 45 хвилин). Подавати гарячим або холодним.

Подібні рецепти

Десерт з ананаса

Куряча печінка з капустою

Десерт з ананаса — прекрасна можливість порадувати себе, домашніх і Ваших гостей! Десерт з ананаса готується досить легко і принесе багато задоволення! опис приготування: Десерт з ананаса з даного рецептом радує своїм незвичайним смаком. Такий десерт найкраще їсти з пилу-жару. Після того, як а...

Чатні з журавлини

Чатні з журавлини

Чатні - це індійська приправа з овочів або фруктів, приправлена ​​спеціями. Спробуйте приготувати чатні з журавлини з цибулею та імбиром. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на повільному вогні. Додати цибулю і імбир, готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 5 ...

Чатні з гарбуза на зиму

Чатні з гарбуза на зиму

& Quot; Чатни" — це смачний кисло-солодкий і при цьому гострий соус, родом з Індії, який готують з самих різних овочів і фруктів. Соус полюбився в усьому світі, пропоную рецепт чатні з гарбуза. опис приготування: Для того, щоб урізноманітнити харчування в зимовий час, надати своїм стравам піка...

Часниково-томатний чатні

Часниково-томатний чатні

Рецепт приготування традиційного індійського соусу до м'яса, який кожне блюдо зробить справжнім делікатесом. опис приготування: Східні кухні давно славляться своїми приправами і соусами. Використовуючи маленькі хитрощі індійської кухні, ви зробите так, що м'ясні страви ніколи не розчарують ваш...

Чатні з груші і журавлини

Чатні з груші і журавлини

Рецепт приготування чатні зі свіжої журавлини, нарізаної кубиками груші, лимонної цедри і інжиру. Ця чатні може зберігатися в холодильнику протягом двох тижнів. опис приготування: Змішати журавлину і цукор в каструлі, варити на середньому повільному вогні, поки ягоди не пустять сік, близько 8 ...