Рецепт Чатні з груші і журавлини
Рецепт приготування чатні зі свіжої журавлини, нарізаної кубиками груші, лимонної цедри і інжиру. Ця чатні може зберігатися в холодильнику протягом двох тижнів.
опис приготування:
Змішати журавлину і цукор в каструлі, варити на середньому повільному вогні, поки ягоди не пустять сік, близько 8 хвилин.
Очистити і нарізати груші на кубики. Викласти нарізані груші в миску і змішати з лимонною цедрою і соком.
Додати апельсиновий сік, родзинки, інжир до журавлині. Збільшити вогонь до високого. помішуючи, додати груші, коли суміш почне пузиритися. готувати, помішуючи, поки суміш не загусне і груші не стануть червоними, близько 10 хвилин. Викласти в миску.
дати охолонути, охолодити чатні в холодильнику до 24 годин.
- цукру— 1 Склянка
- груші— 3 штуки
- лимонної цедри— 1 Ст. ложка
- свіжого лимонного соку— 1 Ст. ложка
- сушеных фиников без косточек, крупно нарізаних (близько 5 фініків) — 1/4 склянки
Очистити і нарізати груші на кубики. Викласти нарізані груші в миску і змішати з лимонною цедрою і соком.
Додати апельсиновий сік, родзинки, інжир до журавлині. Збільшити вогонь до високого. помішуючи, додати груші, коли суміш почне пузиритися. готувати, помішуючи, поки суміш не загусне і груші не стануть червоними, близько 10 хвилин. Викласти в миску.
дати охолонути, охолодити чатні в холодильнику до 24 годин.
Подібні рецепти
Чатні з ананаса
Чатні - це індійська приправа з овочів або фруктів, приправлена спеціями. Спробуйте приготувати чатні з журавлини з цибулею та імбиром. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на повільному вогні. Додати цибулю і імбир, готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 5 ...
Чатні з манго і ананаса
Традиційна індійська приправа. Цей чатні зроблений з манго і ананаса. Добре підійде до курки, рибі або свинині з рисом. кількість порцій: 12 рослинна олія— 2 Ст. ложки цибуля— 1 штука червоний перець— 1 / 2 чайних ложки свіжий імбир (5 см) — 1 скибочку манго— 2 штуки ананаси у власному соку— 5...
Чатні з гарбуза на зиму
& Quot; Чатни" — це смачний кисло-солодкий і при цьому гострий соус, родом з Індії, який готують з самих різних овочів і фруктів. Соус полюбився в усьому світі, пропоную рецепт чатні з гарбуза. опис приготування: Для того, щоб урізноманітнити харчування в зимовий час, надати своїм стравам піка...
Часниково-томатний чатні
Рецепт приготування традиційного індійського соусу до м'яса, який кожне блюдо зробить справжнім делікатесом. опис приготування: Східні кухні давно славляться своїми приправами і соусами. Використовуючи маленькі хитрощі індійської кухні, ви зробите так, що м'ясні страви ніколи не розчарують ваш...
Десерт з груші
половинки ароматних, просочених сиропом груш, наповнені вершковим морозивом і политі гарячим шоколадом… Вишукані нотки ванілі, кориці і коньяку… Готуємо десерт з груші — дуже смачний! опис приготування: звичайно, якщо цей десерт призначається зовсім маленьким дітям, то від використання алкогол...