Рецепт Чатні з груші і журавлини

Рецепт Чатні з груші і журавлини
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування чатні зі свіжої журавлини, нарізаної кубиками груші, лимонної цедри і інжиру. Ця чатні може зберігатися в холодильнику протягом двох тижнів.

опис приготування:

Змішати журавлину і цукор в каструлі, варити на середньому повільному вогні, поки ягоди не пустять сік, близько 8 хвилин.

Очистити і нарізати груші на кубики. Викласти нарізані груші в миску і змішати з лимонною цедрою і соком.

Додати апельсиновий сік, родзинки, інжир до журавлині. Збільшити вогонь до високого. помішуючи, додати груші, коли суміш почне пузиритися. готувати, помішуючи, поки суміш не загусне і груші не стануть червоними, близько 10 хвилин. Викласти в миску.

дати охолонути, охолодити чатні в холодильнику до 24 годин.


  • цукру— 1 Склянка
  • груші— 3 штуки
  • лимонної цедри— 1 Ст. ложка
  • свіжого лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • сушеных фиников без косточек, крупно нарізаних (близько 5 фініків)  — 1/4 склянки
Змішати журавлину і цукор в каструлі, варити на середньому повільному вогні, поки ягоди не пустять сік, близько 8 хвилин.

Очистити і нарізати груші на кубики. Викласти нарізані груші в миску і змішати з лимонною цедрою і соком.

Додати апельсиновий сік, родзинки, інжир до журавлині. Збільшити вогонь до високого. помішуючи, додати груші, коли суміш почне пузиритися. готувати, помішуючи, поки суміш не загусне і груші не стануть червоними, близько 10 хвилин. Викласти в миску.

дати охолонути, охолодити чатні в холодильнику до 24 годин.


Подібні рецепти

Чатні з журавлини

Чатні з ананаса

Чатні - це індійська приправа з овочів або фруктів, приправлена ​​спеціями. Спробуйте приготувати чатні з журавлини з цибулею та імбиром. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на повільному вогні. Додати цибулю і імбир, готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 5 ...

Чатні з манго і ананаса

Чатні з манго і ананаса

Традиційна індійська приправа. Цей чатні зроблений з манго і ананаса. Добре підійде до курки, рибі або свинині з рисом. кількість порцій: 12 рослинна олія— 2 Ст. ложки цибуля— 1 штука червоний перець— 1 / 2 чайних ложки свіжий імбир (5 см)  — 1 скибочку манго— 2 штуки ананаси у власному соку— 5...

Чатні з гарбуза на зиму

Чатні з гарбуза на зиму

& Quot; Чатни" — це смачний кисло-солодкий і при цьому гострий соус, родом з Індії, який готують з самих різних овочів і фруктів. Соус полюбився в усьому світі, пропоную рецепт чатні з гарбуза. опис приготування: Для того, щоб урізноманітнити харчування в зимовий час, надати своїм стравам піка...

Часниково-томатний чатні

Часниково-томатний чатні

Рецепт приготування традиційного індійського соусу до м'яса, який кожне блюдо зробить справжнім делікатесом. опис приготування: Східні кухні давно славляться своїми приправами і соусами. Використовуючи маленькі хитрощі індійської кухні, ви зробите так, що м'ясні страви ніколи не розчарують ваш...

Десерт з груші

Десерт з груші

половинки ароматних, просочених сиропом груш, наповнені вершковим морозивом і политі гарячим шоколадом… Вишукані нотки ванілі, кориці і коньяку… Готуємо десерт з груші — дуже смачний! опис приготування: звичайно, якщо цей десерт призначається зовсім маленьким дітям, то від використання алкогол...