Рецепт Десерт з груші
половинки ароматних, просочених сиропом груш, наповнені вершковим морозивом і политі гарячим шоколадом… Вишукані нотки ванілі, кориці і коньяку… Готуємо десерт з груші — дуже смачний!
опис приготування:
звичайно, якщо цей десерт призначається зовсім маленьким дітям, то від використання алкоголю краще відмовитися, зате підлітки будуть в захваті від такого «дорослого» страви (спиртного за рецептом потрібно так мало, що мами можуть бути спокійні - чада Ніяк не сп'яніють). Для дорослих же такий десерт з груш стане ідеальним доповненням до кави і тому самому коньяку, чайну ложку якого ви додасте в шоколадну глазур, а також приводом ще раз звеличити ваші кулінарні таланти. Загалом, незадоволених НЕ буде, запевняю!
Рецепт десерту з груш:
1. Гострим ножем знімаємо корочку з лимона - тільки верхній, пахучий шар! Видавлюємо з лимона сік.
2. У каструлю виливаємо 2/3 склянки води, коли закипить - додаємо сік лимона, цедру, цукор і корицю.
3. Груші моєму і зрізаємо шкірку. Розрізаємо вздовж навпіл, намагаючись залишити гілочку. Акуратно вирізаємо серцевину і видаляємо всі кісточки.
4. Викладаємо груші в киплячий сироп і варимо до готовності (в залежності від сорту і стиглості груш це може зайняти 10-20 хвилин). Слідкуйте, щоб вони не переварились!
5. вимикаємо вогонь, залишаємо груші остигати і просочуватися сиропом.
6. Зігріваємо вершки і розтоплюємо в них шоколад, додаємо коньяк, перемішуємо до однорідного стану.
7. Викладаємо груші на тарілки. У середину кожного поміщаємо кульку морозива, поливаємо шоколадом і подаємо на стіл, прикрасивши листочками свіжої м'яти, палочками корицы и т. d.
Їмо і насолоджуємося!
- груші— 3-4 штук
- лимон— 1 штука
- цукор— 2 Ст. ложки
- обкладинка— 1 штука
- морозиво— 150 грам
- вершки— 50 мілілітрів
- шоколад— 100 грам
- коньяк— 1 Ст. ложка
Рецепт десерту з груш:
1. Гострим ножем знімаємо корочку з лимона - тільки верхній, пахучий шар! Видавлюємо з лимона сік.
2. У каструлю виливаємо 2/3 склянки води, коли закипить - додаємо сік лимона, цедру, цукор і корицю.
3. Груші моєму і зрізаємо шкірку. Розрізаємо вздовж навпіл, намагаючись залишити гілочку. Акуратно вирізаємо серцевину і видаляємо всі кісточки.
4. Викладаємо груші в киплячий сироп і варимо до готовності (в залежності від сорту і стиглості груш це може зайняти 10-20 хвилин). Слідкуйте, щоб вони не переварились!
5. вимикаємо вогонь, залишаємо груші остигати і просочуватися сиропом.
6. Зігріваємо вершки і розтоплюємо в них шоколад, додаємо коньяк, перемішуємо до однорідного стану.
7. Викладаємо груші на тарілки. У середину кожного поміщаємо кульку морозива, поливаємо шоколадом і подаємо на стіл, прикрасивши листочками свіжої м'яти, палочками корицы и т. d.
Їмо і насолоджуємося!
Подібні рецепти
Рулет з яловичої Пашина
Рецепт приготування чатні зі свіжої журавлини, нарізаної кубиками груші, лимонної цедри і інжиру. Ця чатні може зберігатися в холодильнику протягом двох тижнів. опис приготування: Змішати журавлину і цукор в каструлі, варити на середньому повільному вогні, поки ягоди не пустять сік, близько 8 ...
Десерт з суниці
сира суниця — ягода надзвичайно корисна, проте багато її не з'їси. Тому пропоную поласувати і приготувати собі десерт з суниці — смачний спосіб наситити організм вітамінами. опис приготування: 1. Ягоди суниці перебрати, вимити і дати їм обсохнути. 2. У мисочці міксером збиваємо два охолоджених...
Десерт «Ніженка»
В даному рецепті можна експериментувати з різними начинками і кожен раз він буде купувати різний смак! кількість порцій: 6 молоко— 2 склянки(для желе + 250 мл. для млинців) цукор— 0,5 склянки(Містраль + 1 ст. в млинці) желатин— 15 грам(для желе) ванільний цукор— 1 грам(пакетик) яйця— 2 штуки(в...
Десерт «Анна Павлова»
Десерт & Quot; Анна Павлова" відрізняється відмінним смаком і дуже приємною текстурою, а солодке хрустке безе в поєднанні з ніжним масляним кремом і ароматними ягодами не залишать байдужими нікого! опис приготування: Десерт & Quot; Анна Павлова" виходить неймовірно ніжним, що робить його відмі...
Десерт «для улюблених»
Ніжний десерт з красивою подачею "; Для улюблених" до наближалася доведеться дуже до речі. З таким сюрпризом чудовий настрій буде триматися цілий рік до наступного свята опис приготування: День Святого Валентина - прекрасний привід побалувати себе і коханого десертом: несподіваним, домашнім і ...