Рецепт Десерт з груші

Рецепт Десерт з груші
Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
половинки ароматних, просочених сиропом груш, наповнені вершковим морозивом і политі гарячим шоколадом… Вишукані нотки ванілі, кориці і коньяку… Готуємо десерт з груші — дуже смачний!

опис приготування:

звичайно, якщо цей десерт призначається зовсім маленьким дітям, то від використання алкоголю краще відмовитися, зате підлітки будуть в захваті від такого «дорослого» страви (спиртного за рецептом потрібно так мало, що мами можуть бути спокійні - чада Ніяк не сп'яніють). Для дорослих же такий десерт з груш стане ідеальним доповненням до кави і тому самому коньяку, чайну ложку якого ви додасте в шоколадну глазур, а також приводом ще раз звеличити ваші кулінарні таланти. Загалом, незадоволених НЕ буде, запевняю!

Рецепт десерту з груш:

1. Гострим ножем знімаємо корочку з лимона - тільки верхній, пахучий шар! Видавлюємо з лимона сік.

2. У каструлю виливаємо 2/3 склянки води, коли закипить - додаємо сік лимона, цедру, цукор і корицю.

3. Груші моєму і зрізаємо шкірку. Розрізаємо вздовж навпіл, намагаючись залишити гілочку. Акуратно вирізаємо серцевину і видаляємо всі кісточки.

4. Викладаємо груші в киплячий сироп і варимо до готовності (в залежності від сорту і стиглості груш це може зайняти 10-20 хвилин). Слідкуйте, щоб вони не переварились!

5. вимикаємо вогонь, залишаємо груші остигати і просочуватися сиропом.

6. Зігріваємо вершки і розтоплюємо в них шоколад, додаємо коньяк, перемішуємо до однорідного стану.

7. Викладаємо груші на тарілки. У середину кожного поміщаємо кульку морозива, поливаємо шоколадом і подаємо на стіл, прикрасивши листочками свіжої м'яти, палочками корицы и т. d.

Їмо і насолоджуємося!

  • груші— 3-4 штук
  • лимон— 1 штука
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • обкладинка— 1 штука
  • морозиво— 150 грам
  • вершки— 50 мілілітрів
  • шоколад— 100 грам
  • коньяк— 1 Ст. ложка
звичайно, якщо цей десерт призначається зовсім маленьким дітям, то від використання алкоголю краще відмовитися, зате підлітки будуть в захваті від такого «дорослого» страви (спиртного за рецептом потрібно так мало, що мами можуть бути спокійні - чада Ніяк не сп'яніють). Для дорослих же такий десерт з груш стане ідеальним доповненням до кави і тому самому коньяку, чайну ложку якого ви додасте в шоколадну глазур, а також приводом ще раз звеличити ваші кулінарні таланти. Загалом, незадоволених НЕ буде, запевняю!

Рецепт десерту з груш:

1. Гострим ножем знімаємо корочку з лимона - тільки верхній, пахучий шар! Видавлюємо з лимона сік.

2. У каструлю виливаємо 2/3 склянки води, коли закипить - додаємо сік лимона, цедру, цукор і корицю.

3. Груші моєму і зрізаємо шкірку. Розрізаємо вздовж навпіл, намагаючись залишити гілочку. Акуратно вирізаємо серцевину і видаляємо всі кісточки.

4. Викладаємо груші в киплячий сироп і варимо до готовності (в залежності від сорту і стиглості груш це може зайняти 10-20 хвилин). Слідкуйте, щоб вони не переварились!

5. вимикаємо вогонь, залишаємо груші остигати і просочуватися сиропом.

6. Зігріваємо вершки і розтоплюємо в них шоколад, додаємо коньяк, перемішуємо до однорідного стану.

7. Викладаємо груші на тарілки. У середину кожного поміщаємо кульку морозива, поливаємо шоколадом і подаємо на стіл, прикрасивши листочками свіжої м'яти, палочками корицы и т. d.

Їмо і насолоджуємося!

Подібні рецепти

Чатні з груші і журавлини

Рулет з яловичої Пашина

Рецепт приготування чатні зі свіжої журавлини, нарізаної кубиками груші, лимонної цедри і інжиру. Ця чатні може зберігатися в холодильнику протягом двох тижнів. опис приготування: Змішати журавлину і цукор в каструлі, варити на середньому повільному вогні, поки ягоди не пустять сік, близько 8 ...

Десерт з суниці

Десерт з суниці

сира суниця — ягода надзвичайно корисна, проте багато її не з'їси. Тому пропоную поласувати і приготувати собі десерт з суниці — смачний спосіб наситити організм вітамінами. опис приготування: 1. Ягоди суниці перебрати, вимити і дати їм обсохнути. 2. У мисочці міксером збиваємо два охолоджених...

Десерт «Ніженка»

Десерт «Ніженка»

В даному рецепті можна експериментувати з різними начинками і кожен раз він буде купувати різний смак! кількість порцій: 6 молоко— 2  склянки(для желе + 250 мл. для млинців) цукор— 0,5 склянки(Містраль + 1 ст. в млинці) желатин— 15 грам(для желе) ванільний цукор— 1 грам(пакетик) яйця— 2 штуки(в...

Десерт «Анна Павлова»

Десерт «Анна Павлова»

Десерт & Quot; Анна Павлова" відрізняється відмінним смаком і дуже приємною текстурою, а солодке хрустке безе в поєднанні з ніжним масляним кремом і ароматними ягодами не залишать байдужими нікого! опис приготування: Десерт & Quot; Анна Павлова" виходить неймовірно ніжним, що робить його відмі...

Десерт «для улюблених»

Десерт «для улюблених»

Ніжний десерт з красивою подачею "; Для улюблених" до наближалася доведеться дуже до речі. З таким сюрпризом чудовий настрій буде триматися цілий рік до наступного свята опис приготування: День Святого Валентина - прекрасний привід побалувати себе і коханого десертом: несподіваним, домашнім і ...