Рецепт Десерт «Анна Павлова»
Десерт & Quot; Анна Павлова" відрізняється відмінним смаком і дуже приємною текстурою, а солодке хрустке безе в поєднанні з ніжним масляним кремом і ароматними ягодами не залишать байдужими нікого!
опис приготування:
Десерт & Quot; Анна Павлова" виходить неймовірно ніжним, що робить його відмінним варіантом випічки на святковий стіл. Ви можете приготувати його невеликими порціями, виклавши меренгу однаковими колами за допомогою кондитерського мішка. В якості крему можна використовувати не тільки збиті вершки, але і збите вершкове масло. Обов'язково прикрасьте готовий десерт ягодами і цукровою пудрою — так він вийде набагато гарніше. Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати десерт "; Анна Павлова ";.
- Білок курячих яєць— 100 грам
- цукор— 170 грам
- Ванільний цукор— 15 грам(10 г в безе, 5 г в крем)
- вершки від 33% жирності— 250 грам
- Полуниця— 250 грам
- чорниця— 60 грам
- оцет 6% — 1 Чайна ложка
- крохмаль— 1 Ст. ложка
- Цукрова пудра— 2 Ст. ложки
2 Збивайте білки ще протягом 3-5 хвилин до отримання щільною блискучою маси. Додайте оцет і крохмаль, ретельно перемішайте. На папері для випічки окресліть коло, переверніть папір і викладіть меренгу, формуючи бортик.
3 Надішліть в розігріту до 120 градусів духовку на 1 час. вимкніть духовку, відкрийте дверцята і залиште меренгу до повного охолодження.
4 Охолоджені вершки з цукровою пудрою і ванільним цукром збийте міксером в холодній мисці до стійких піків. На повністю остигнула меренгу нанесіть збиті вершки, зверху прикрасьте фруктами і ягодами.
5 Прикрасьте десерт цукровою пудрою і подавайте. Смачного!
Подібні рецепти
Десерт «Анна Павлова» з пряними грушами
Відмінне і абсолютно нешкідливе ласощі. Як приготувати десерт "; Банани в шоколаді ";? Все дуже просто: дивимося покрокову інструкцію з фотографіями і приступаємо. опис приготування: Мінімальний набір продуктів по доступний вартості допоможе вам приготувати смачний десерт. Його можна давати ді...
Десерт «для улюблених»
Ніжний десерт з красивою подачею "; Для улюблених" до наближалася доведеться дуже до речі. З таким сюрпризом чудовий настрій буде триматися цілий рік до наступного свята опис приготування: День Святого Валентина - прекрасний привід побалувати себе і коханого десертом: несподіваним, домашнім і ...
Десерт «графині Вишні»
Цей десерт зможуть оцінити наші маленькі гурмани, вишеньки не тільки приємно їсти, але і ліпити всім разом! Підготуйте продукти, кличте помічників, і вперед! Я розповім вам, як приготувати десерт! опис приготування: Десерт може здатися важким, але повірте: це тільки на перший погляд. Процес го...
Десерт з ананаса
Десерт з ананаса — прекрасна можливість порадувати себе, домашніх і Ваших гостей! Десерт з ананаса готується досить легко і принесе багато задоволення! опис приготування: Десерт з ананаса з даного рецептом радує своїм незвичайним смаком. Такий десерт найкраще їсти з пилу-жару. Після того, як а...
Десерт з груш з морозивом
Десерт з груш з морозивом — це дуже смачно і досить просто. Якщо у вас намічається свято, замість звичного фруктового асорті подайте такий фруктовий десерт з морозивом — всім сподобається. опис приготування: Десерт з груш з морозивом мені подобається з кількох причин. По перше, він готується д...