Рецепт Corizo
Чоризо — это пикантная сыровяленая колбаса, родом из Португалии и Испании. Готовится такая колбаса достаточно просто в домашних условиях в течение 30 днів. Основной пряностью в ней является паприка.
опис приготування:
Вкусная и ароматная сыровяленая колбаса своими руками — это просто! Чоризо — это колбаса родом из Португалии и Испании. Очень важно правильно подобрать специи и использовать качественную свинину. А все остальное — дело техники и практики. Готовится такая колбаса 30-35 днів.
- Свинина— 2,700 кілограма(лопатка и грудинка)
- сіль— 50 грам
- спеції— За смаком
- коньяк— 50 мілілітрів
- цукор— 30 грам
2. Когда мясо настоится в соли, достаем его и начинаем перекручивать. В это же время замочите свиные черева на 30 хвилин.
3. Одну часть пропускаем через мелкую мясорубку.
4. Вторую часть — через крупную. Затем перемешиваем обе части.
5. Паприка у меня была в специях, но я еще всегда добавляю немного жгучего перца, который у меня круглосуточно растет на подоконнике.
6. Обязательно нужно добавить 50мл коньяка. Он даст аромат и выступит вместе с солью консервантом.
7. Обов'язково додайте зіру, перець горошком, часник, кориандр и другие специи по вашему вкусу.
8. Смешиваем обе части фарша, добавляем измельченные специи, сахар и коньяк и тщательно перемешиваем фарш.
9. Тепер найвідповідальніший процес: начиняем чрева готовым фаршем. Хорошо для этого использовать специальную насадку на мясорубке.
10. Завязываем плотно края. Размер колбасок регулируйте сами по вашему предпочтению.
11. Ставим под небольшой гнет на неделю в холодильник.
12. Вот так колбаса выглядит после гнета. Теперь нужно подвесить колбасу для вяления.
13. У меня для этого нехитрое приспособление, изготовленное своими руками — картонная коробка с дырочками (для вентиляції). Ми залишаємо на 25-30 дней колбасу в прохладном месте в подвешенном виде (вертикально).
14. Периодически проверяйте колбасу на предмет появления нежелательной плесени. Если сделали все правильно, ее не будет.
15. Спустя указанное время колбаса готова! Отправляйте ее в холодильник для дальнейшего хранения.
Подібні рецепти
«Xarco» (простий рецепт)
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...