Рецепт Дюксель
Дюксель — страва французької кухні. Це одночасно соус, приправа і пюре. А також начинка для випічки або млинців. Готується на основі грибів і цибулі. швидко, просто і дуже смачно!
опис приготування:
Дюксель використовують для приготування багатьох страв. Це відмінна приправа, соус, прошарок, заготівля. У дюксель можна додати вершки, молоко, томатну пасту, вино. І все це будуть різні соуси. Рослинна олія кладіть до смаку і наявності. Традиційно для французької кухні, звичайно, оливкова олія, але з огляду на нашу специфіку, цілком підійде соняшникова олія.
- печериці— 200 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- Вершкове масло— 30 грам
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
Печериці очистіть і помийте.
Гриби наріжте довільно.
Подрібніть печериці в блендері або в измельчителе.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте дрібно. Викладіть в сковороду.
Зубчик часнику дрібно наріжте і додайте до цибулі в сковороду.
Додайте вершкове і рослинне масло.
Обсмажте цибулю і часник в олії до прозорості.
Додайте подрібнені гриби до цибулі і часнику.
Додати сіль, поперчіть і тушкуйте цибулю, часник і шампіньйони, поки не випарується вся рідина.
дюксель готовий. Перекладіть його в миску, накрийте харчовою плівкою і зберігайте в холодильнику.
Подібні рецепти
Торт «Словник» з халвою
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...