Рецепт Дюксель

Рецепт Дюксель
Кількість порцій: 3 Час приготування: 20 хв.
Дюксель — страва французької кухні. Це одночасно соус, приправа і пюре. А також начинка для випічки або млинців. Готується на основі грибів і цибулі. швидко, просто і дуже смачно!

опис приготування:

Дюксель використовують для приготування багатьох страв. Це відмінна приправа, соус, прошарок, заготівля. У дюксель можна додати вершки, молоко, томатну пасту, вино. І все це будуть різні соуси. Рослинна олія кладіть до смаку і наявності. Традиційно для французької кухні, звичайно, оливкова олія, але з огляду на нашу специфіку, цілком підійде соняшникова олія.

  • печериці— 200 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • Вершкове масло— 30 грам
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
Дюксель - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти для приготування дюксель.

Дюксель - фото крок 2 Печериці очистіть і помийте.

Дюксель - фото крок 3 Гриби наріжте довільно.

Дюксель - фото крок 4 Подрібніть печериці в блендері або в измельчителе.

Дюксель - фото крок 5 Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте дрібно. Викладіть в сковороду.

Дюксель - фото крок 6 Зубчик часнику дрібно наріжте і додайте до цибулі в сковороду.

Дюксель - фото крок 7 Додайте вершкове і рослинне масло.

Дюксель - фото крок 8 Обсмажте цибулю і часник в олії до прозорості.

Дюксель - фото крок 9 Додайте подрібнені гриби до цибулі і часнику.

Дюксель - фото крок 10 Додати сіль, поперчіть і тушкуйте цибулю, часник і шампіньйони, поки не випарується вся рідина.

Дюксель - фото крок 11 дюксель готовий. Перекладіть його в миску, накрийте харчовою плівкою і зберігайте в холодильнику.

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Торт «Словник» з халвою

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...