Рецепт Домашні панірувальні сухарі

Рецепт Домашні панірувальні сухарі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
Домашні панірувальні сухарі виручать в будь-який момент. Смачні та ароматні, вони доповнять будь-яку страву. Беріть на замітку рецепт їх приготування!

опис приготування:

Домашні панірувальні сухарі — це палочка-виручалочка для будь-якої господині. Щоб приготувати смачні хрусткі котлети або відбивні, бігти в магазин за паніруванням не доведеться. Приготуйте панірувальні сухарі будинку запас і зберігайте кілька тижнів в сухому місці. Якщо любите пікантні сухарі, додайте прованські трави або інші спеції, щоб панірування вийшла ще смачніше.

  • хліб білий— 200 грам
Домашні панірувальні сухарі - фото крок 1 Підготуйте білий хліб для приготування домашніх панірувальних сухарів.

Домашні панірувальні сухарі - фото крок 2 Наріжте білий хліб скибочками завтовшки 0,6-0,7 см.

Домашні панірувальні сухарі - фото крок 3 Потім наріжте скибочки хліба на кубики, приблизно однакового розміру.

Домашні панірувальні сухарі - фото крок 4 Розкладіть хлібні кубики на деку і відправте запікатися в духовку при температурі 200 градусів на 10-12 хвилин.

Домашні панірувальні сухарі - фото крок 5 Рум'яні сухарики остудіть.

Домашні панірувальні сухарі - фото крок 6 Перекладіть сухарики в чашу блендера.

Домашні панірувальні сухарі - фото крок 7 Подрібніть в крихту, щоб вийшла панірувальні маса. Якщо немає блендера, використовуйте м'ясорубку.

Домашні панірувальні сухарі - фото крок 8 Панірувальні сухарі готові. Тримайте їх у скляній банці з кришкою. Використовуйте для панірування котлет і відбивних.

Подібні рецепти

Домашні дріжджові булочки

Панірувальні сухарі «Панько»

Рецепт приготування домашніх булочок на дріжджах. опис приготування: Що може бути смачніше домашньої випічки? Порадуйте свою сім'ю чудовими пишними булочками. молока— 4 склянки цукру— 1 Склянка сухих дріжджів— 4 чайних ложки борошна— 9 склянок розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка ...

Домашні котлети

Домашні котлети

здається, що куряче м'ясо настільки часто використовується на кухні, що воно вже не може здивувати. Але це не так! Завжди можна знайти новий рецепт, який розкриє смак по-іншому. Читайте мій варіант! опис приготування: З моєї покрокової інструкції ви дізнаєтеся про те, як приготувати домашні ко...

Домашні кренделі з начинкою

Домашні кренделі з начинкою

Рецепт приготування дріжджових крендельков з начинкою на вибір. опис приготування: Для цих м'яких крендельков ви можете вибрати будь-яку начинку на ваш смак -коріцу з цукром, сир або маринований халапеньйо. цукру— 1 Ст. ложка солі— 2 чайних ложки пакет сухих дріжджів— 1 штука(8 г) топленого ...

Домашні коржі НААН

Домашні коржі НААН

Рецепт приготування індійських коржів НААН по-домашньому. опис приготування: Коржі НААН є популярним індійським хлібом плоскої форми з дріжджового тіста, які традиційно готуються в глиняній печі — ими. розпушувача— 3/4 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки цукру— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чай...

Домашні коржі тортільяс

Домашні коржі тортільяс

Рецепт приготування домашніх коржів тортільяс з простих інгредієнтів: борошна, масла і води. опис приготування: Перед вами варіант корисного рецепта приготування коржів тортільяс з органічної невибіленої борошна з використанням ріпакової олії замість рослинного жиру. Ви можете заповнити їх м'я...