Рецепт Привіт « Ассоль »

Рецепт Привіт « Ассоль »
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Этот замечательный салат, в котором сочетаются свежие яблоки и нежное куриное филе, не может не понравиться. Такое угощение моментально поднимет вам настроение, и вы почувствуете себя как в сказке.

опис приготування:

У каждой хозяйки свое представление об идеальном салате, мені, наприклад, очень нравятся яблоки, да и куриное филе я люблю, ведь это низкокалорийное и довольно нежное мясо. Ну а если объединить все это вместе, добавить лук и изюм, тогда у нас получится вкуснейший салат "Ассоль" в домашніх умовах. До речі, у этого блюда весьма интересная и необычная заправкаэто смесь майонеза, сметани, оцту і гірчиці, последняя придает салату пикантность. В общем если вы ищите угощение к праздничному столу или просто хотите попробовать что-то новенькое, не роздумуючи, берите этот рецепт приготовления салата "Ассоль", ведь я не знаю ни одного человека, которому бы он не понравился.

1) Сперва мы выкладываем промытую куриную грудку в кипящую подсоленную воду и отвариваем мясо до полной готовности.

2) Когда грудка сварится, перекладываем ее на тарелку и ждем, поки вона охолоне, потім нарізаємо м'ясо на невеликі кубики.

3) После этого мы чистим лук, у яблок удаляем сердцевину, нарезаем красный лук и яблоки на кубики по размеру такие же, як і курка.

4) Для соуса смешиваем в мисочке сметану, майонез і гірчицю, добавляем винный уксус.

5) Теперь остается только выложить в салатницу куриную грудку, яблоки и красный лук, заправить все приготовленным соусом и тщательно перемешать. Если остроты горчицы будет вам недостаточно, можете по вкусу добавить молотый черный перец.

Чтобы салат стал еще вкуснее, поставте його на 30-40 хвилин в холодильник. Когда все ингредиенты обменяются друг с другом вкусами и запахами, салат можна подавати до столу. Приємного всім апетиту!


Подібні рецепти

Привіт «Мері»

Свинина під сирним соусом

легкий, пікантний салат "; Мері" в домашніх умовах прекрасно поєднується з м'ясом або рибою, а також улюбленими гарнірами. Він може стати відмінний варіантом низькокалорійного вечері. опис приготування: Рецепт приготування салату "; Мері" можна доповнити також іншими овочами при бажанні, щоб з...

Привіт «Новорічний тигреня»

Привіт «Новорічний тигреня»

Іноді зовнішній вигляд страви привертає набагато більше, ніж його зміст. Ось один із яскравих прикладів — простий, але дуже оригінальний салат "; Новорічний тигреня" в домашніх умовах. опис приготування: 1. Спершу подрібніть очищений цибулю, відправте його на сковороду з розігрітим рослинним м...

Привіт «Олів'є» з кальмарами

Привіт «Олів'є» з кальмарами

Дуже незвичайний рецепт знайомого всім салату "; Олів'є ";. Замість традиційної курки тут присутній м'ясо кальмарів. В іншому все цілком звично! Салат готують до Новорічного столу. опис приготування: Поділюся з вами простим рецептом приготування салату "Олів'є" з кальмарами. Кальмари тут "; ви...

Привіт «улюблений» з мовою

Привіт «улюблений» з мовою

Сьогодні ви ознайомитеся з тим, як приготувати салат "; Фаворит" з мовою. Ця страва - прекрасний доказ того, що салати бувають ситними і можуть виступати повноцінними стравами. Дивіться самі! опис приготування: Цей салатик здебільшого складається з м'ясних продуктів. По суті виходить повноцінн...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...