Рецепт Домашній шоколад

Рецепт Домашній шоколад
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Перед вами — простий рецепт приготування домашнього шоколаду.

опис приготування:

Приготувати вдома шоколад не складе особливих труднощів, до того ж можна порадувати близьких цукерками ручної роботи.


  • какао (порошок)  — 220 грам
  • цукор (краще цукрова пудра)  — 100 грам
  • вершкове масло— 170 грам
  • молоко— 150 мілілітрів
  • сіль— 1-2 Щепоток(можна не додавати)
  • вода— 230 мілілітрів
Домашній шоколад - фото крок 1 1. Масло нам понадобится комнатной температуры, подбайте про це заздалегідь. Отже, в миску, годную для нагрева на плите, выложите масло и порошок какао. Збийте міксером до однорідної маси.

Домашній шоколад - фото крок 2 2. В сотейник вылейте воду (количество указано в ингредиентах), сверху поставьте миску с маслом и какао. Воду в сотейнике доведите до медленного кипения, а смесь постоянно помешивайте, пока она не станет горячей. Затем снимите с водяной бани.

Домашній шоколад - фото крок 3 3. В горячую смесь, помішуючи, постепенно введите молоко, цукор і сіль (якщо використовуєте). Цукор повинен розчинитися.

Домашній шоколад - фото крок 4 4. Приготовленную шоколадную смесь выложите в формочки. Можно использовать формочки для льда. Отправляйте шоколад в морозилку.

Домашній шоколад - фото крок 5 5. Через пару часов домашний шоколад будет готов. Выберите из формочки и подавайте. Готовый шоколад можно присыпать порошком какао или сахарной пудрой. Смачного!

Подібні рецепти

Дієтичний шоколад

Домашній гарячий шоколад

Дуже легкий і швидкий рецепт приготування шоколадних цукерок в домашніх умовах. Готується простіше нікуди, тому, приєднуйтесь, розповідаю, як приготувати дієтичний шоколад. Вам сподобається! опис приготування: У цьому рецепті кількість всіх інгредієнтів можна підібрати за смаком: podslastitely...

Домашній апельсиновий мармелад

Домашній апельсиновий мармелад

Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...

Домашній балик (сировялений)

Домашній балик (сировялений)

Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...

Домашній батон з кропом

Домашній батон з кропом

Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...

Домашній хліб «обплетення»

Домашній хліб «обплетення»

Білий хліб в домашніх умовах. Краще приготувати своїми руками, ніж постійно переплачувати в магазині. кількість порцій: 8 тепла вода— 1 1/4 склянки(310 мл) сухі дріжджі— 2 чайних ложки цукрова пудра— 1 Чайна ложка пшеничне борошно— 450 грам(3 чашки) вершкове масло— 30 грам(нарізати шматочками) ...