Рецепт Домашній апельсиновий мармелад

Рецепт Домашній апельсиновий мармелад
Кількість порцій: 8 Час приготування: 12 г. 0 хв.
Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт.

опис приготування:

Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Незабутнім апельсиновим смаком можна насолоджуватися практично відразу ж, як тільки він охолоне до кімнатної температури.

  • апельсини— 1,2 кілограма
  • вода— 1,4 L
  • цукор— 1,4 кілограма
1 Тонко наріжте часточками апельсин, помістіть його разом з водою в каструлю, накрийте харчовою плівкою і залиште на ніч.

2 Поставте каструлю на середній вогонь, доведіть її вміст до кипіння. Після зменшіть вогонь і залиште нудитися на 1 годину до зменшення кількості на одну третину.

3 У трохи охолоджену суміш додайте цукор в співвідношенні один до одного. На середньому вогні доведіть до кипіння і, знову зменшивши вогонь, знімайте піну і помішуйте протягом 45 хвилин.

Подібні рецепти

Домашній мармелад з агар-агаром

Домашній мармелад з желатином з варення

Натуральний згущувач агар-агар відмінно підходить для приготування мармеладу. З його допомогою можна приготувати цілу палітру смаків. Сьогодні спробуємо зробити вишневий мармелад. опис приготування: З агар-агаром мармелад готується дуже швидко. Змішайте фруктовий сік з цукром і агар-агаром і п...

Домашній мармелад з апельсинів

Домашній мармелад з апельсинів

Натуральні заготовки - це завжди смачно. Один дуже класний спосіб, як приготувати домашній мармелад з апельсинів, я хочу вам запропонувати вам повторити. ароматичний, нескладно і апетитно. раджу! опис приготування: Щоб перевірити готовність мармеладу, заздалегідь відправте в морозилку невелику...

Домашній мармелад на желатині

Домашній мармелад на желатині

Ви пробували коли-небудь приготувати мармелад в домашніх умовах? виявляється, це зовсім нескладно. Оригінальний рецепт желатину передбачає використання пектину. Але ми візьмемо желатин. опис приготування: Зверніть увагу на рецепт, як приготувати домашній мармелад на желатині. думаєте, це склад...

Домашній балик (сировялений)

Домашній балик (сировялений)

Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...

Домашній батон з кропом

Домашній батон з кропом

Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...