Рецепт Домашній апельсиновий мармелад
Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт.
опис приготування:
Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Незабутнім апельсиновим смаком можна насолоджуватися практично відразу ж, як тільки він охолоне до кімнатної температури.
- апельсини— 1,2 кілограма
- вода— 1,4 L
- цукор— 1,4 кілограма
2 Поставте каструлю на середній вогонь, доведіть її вміст до кипіння. Після зменшіть вогонь і залиште нудитися на 1 годину до зменшення кількості на одну третину.
3 У трохи охолоджену суміш додайте цукор в співвідношенні один до одного. На середньому вогні доведіть до кипіння і, знову зменшивши вогонь, знімайте піну і помішуйте протягом 45 хвилин.
Подібні рецепти
Домашній мармелад з желатином з варення
Натуральний згущувач агар-агар відмінно підходить для приготування мармеладу. З його допомогою можна приготувати цілу палітру смаків. Сьогодні спробуємо зробити вишневий мармелад. опис приготування: З агар-агаром мармелад готується дуже швидко. Змішайте фруктовий сік з цукром і агар-агаром і п...
Домашній мармелад з апельсинів
Натуральні заготовки - це завжди смачно. Один дуже класний спосіб, як приготувати домашній мармелад з апельсинів, я хочу вам запропонувати вам повторити. ароматичний, нескладно і апетитно. раджу! опис приготування: Щоб перевірити готовність мармеладу, заздалегідь відправте в морозилку невелику...
Домашній мармелад на желатині
Ви пробували коли-небудь приготувати мармелад в домашніх умовах? виявляється, це зовсім нескладно. Оригінальний рецепт желатину передбачає використання пектину. Але ми візьмемо желатин. опис приготування: Зверніть увагу на рецепт, як приготувати домашній мармелад на желатині. думаєте, це склад...
Домашній балик (сировялений)
Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...
Домашній батон з кропом
Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...