Рецепт Курча по-африканськи

Рецепт Курча по-африканськи
Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Страви з курки люблять всі, її м'ясо ніжне, делікатне і дієтичне. Це відмінний варіант для домашньої вечері або святкового столу. Хочу розповісти, як приготувати курчати по-африканськи.

опис приготування:

Рецепт дуже цікавий, для приготування страви не потрібно використовувати велику кількість інгредієнтів. Курчати по-африканськи можна подавати з будь-яким гарніром (картопля, каша або овочеве соте). Завдяки арахісу отримаємо цікавий і незвичайний смак. Для приготування потрібні: курча, арахіс, сіль і перець.

1. Курчати ретельно миємо, змащуємо його соняшниковою олією і відправляємо в розігрітий до 180-200 градусів духовку, готуємо практично до повної готовності, важливо не пересушити його. Дістаємо курчати з духовки і нарізаємо шматочками.

2. Арахіс обсмажуємо на сухій сковороді, масло не додаємо, оскільки арахіс і так виділяє жирні олії. Остуджують і розминаємо його блендером або в ступці.

3. Кладемо подрібнений арахіс в сотейник, наливаємо воду. варимо, постійно помішуючи, до утворення густої кашки.

4. робимо фритюр: в каструлю наливаємо соняшникову олію, гарненько його розігріваємо. Курчати розтираємо сумішшю солі і перцю, занурюємо в отриману кашку і обсмажуємо у фритюрі.

5. Готові шматочки перекладаємо на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир і залишки арахісової панірування. курча готовий!


  • курча— 1 кілограм
  • арахіс— 400 грам
  • вода— 2 склянки
  • Сіль і перець— За смаком
  • Соняшникова олія— За смаком
Рецепт дуже цікавий, для приготування страви не потрібно використовувати велику кількість інгредієнтів. Курчати по-африканськи можна подавати з будь-яким гарніром (картопля, каша або овочеве соте). Завдяки арахісу отримаємо цікавий і незвичайний смак. Для приготування потрібні: курча, арахіс, сіль і перець.

1. Курчати ретельно миємо, змащуємо його соняшниковою олією і відправляємо в розігрітий до 180-200 градусів духовку, готуємо практично до повної готовності, важливо не пересушити його. Дістаємо курчати з духовки і нарізаємо шматочками.

2. Арахіс обсмажуємо на сухій сковороді, масло не додаємо, оскільки арахіс і так виділяє жирні олії. Остуджують і розминаємо його блендером або в ступці.

3. Кладемо подрібнений арахіс в сотейник, наливаємо воду. варимо, постійно помішуючи, до утворення густої кашки.

4. робимо фритюр: в каструлю наливаємо соняшникову олію, гарненько його розігріваємо. Курчати розтираємо сумішшю солі і перцю, занурюємо в отриману кашку і обсмажуємо у фритюрі.

5. Готові шматочки перекладаємо на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир і залишки арахісової панірування. курча готовий!


Подібні рецепти

Курча барбекю в соусі з коричневого цукру

А пиріжків дріжджів на сковороді

Солодкий соус барбекю сподобається навіть вибагливим гурманам. Зробіть велику порцію цього приголомшливого соусу для барбекю і подавайте на вечерю з куркою. опис приготування: У невеликій мисці збийте разом кетчуп, цукор, соус і оцет, приправте сіллю і перцем. відкладіть 1 стакан соусу для обс...

Курча «Chilindron» в Арагонському

Курча «Chilindron» в Арагонському

Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Чи не були в Грузії? Значить напевно не знаєте, як приготувати курчати чкмерулі в вершковому соусі! Традиційна страва підійде, щоб нагодувати велику сім'ю, так що рекомендую тим, у кого діти! опис приготування: Грузинська кухня - це щось особливе в прямому сенсі слова. курча, приготований за д...

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...

Курча, фарширований сухарями

Курча, фарширований сухарями

фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями. опис приготування: курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким м...