Рецепт Чебуреки на заварний тесті

Рецепт Чебуреки на заварний тесті
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
При одній згадці про чебуреках у мене з'являється буквально вовчий апетит. соковиті, з хрусткою скоринкою і неповторним ароматом, їх пробував кожен. А готувати їх зовсім не складно.

опис приготування:

Хочу поділитися відмінним рецептом, як приготувати чебуреки на заварний тесті. Перед такими ароматними продуктами не встоїть, думаю, ніхто. Поки вони готуються, найскладніше — не обпектися, коли починаєш їсти. Смачні вони не тільки гарячими. Їх можна брати з собою в якості швидкого перекусу на роботі.

  • м'якоть баранини— 500 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • вода— 50 мілілітрів
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Чорний перець мелений— 0,5 чайних ложки
  • Масло рослинне— За смаком(Для фритюру.)
  • Борошно пшеничне— 3 склянки(Для тіста.)
  • вода— 1 Склянка(Для тіста.)
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки(Для тіста.)
  • сіль— 1 Чайна ложка
1 поставте воду (1 ст.) в каструльці на вогонь.

2 Змішайте просіяне борошно і сіль.

3 Коли вода закипить, додайте в неї рослинне масло і влийте в борошно. інтенсивно перемішайте.

4 Добре вимісити тісто, щоб воно не липло до рук і відправте його в холодильник на 30 хвилин.

5 М'ясо перейдіть за допомогою м'ясорубки. лук подрібніть. Я тру його на тертці або подрібнюю блендером.

6 Змішайте цибулю з м'ясом. Додати сіль, поперчіть.

7 Testo частка на 8 частин. Дуже тонко розкачати.

8 Фарш викладайте на половинку тіста, не доходячи до краю. Складіть тісто навпіл, край закріпіть виделкою. Готові чебуреки залиште на 10 хвилин.

9 У велику сковороду вилийте масло для фритюру і сильно його розігрійте. Опускайте по одному чебуреку і смажте з обох сторін до золотистої скоринки.

10 Готові чебуреки викладайте на паперовий рушник, щоб вони віддали надлишки жиру.

11 подавайте гарячими. Смачного!

Подібні рецепти

Чебуреки з горілкою

Коржі на заварний тесті

Дуже смачне блюдо татарської кухні дісталося нам в спадок від кочових народів давнини. Спочатку тісто для чебуреків було прісним з начинкою з рубаною на шматочки баранини або іншого м'яса. опис приготування: Згодом рецепт трохи зазнав зміни. Як приготувати чебуреки з горілкою, я виклала нижче....

Чебуреки з адигейським сиром

Чебуреки з адигейським сиром

Пропоную вашій увазі рецепт чебуреків, але не з м'ясом, а з адигейським сиром. м'які, з ніжною, солоноватой начинкою неодмінно припадуть вам до смаку як в гарячому вигляді, так і в холодному. готуємо! опис приготування: Після приготування тіста, йому необхідно обов'язково відлежатися. Саме зав...

Чебуреки з ковбасою

Чебуреки з ковбасою

Чебуреки з ковбасою — це дуже просто, але вкрай апетитно. Готую такі чебуреки з тести для піци з смачною ковбасою або шинкою і сиром. опис приготування: Чебуреки з ковбасою — це дуже проста, швидка, я б сказала, халтурно випічка. Приготувати її дуже просто, особливо якщо у Вас під рукою є гото...

Чебуреки з сиром і шинкою

Чебуреки з сиром і шинкою

Сьогодні я покроково розповім вам, як приготувати чебуреки з сиром і шинкою. Чебуреки - дуже ситне блюдо, яке можна взяти з собою на природу або в дорогу, а також здивувати раптових гостей. опис приготування: Докладний рецепт покаже вам, як приготувати чебуреки з сиром і шинкою. Даний рецепт д...

Домашня піца на тонкому тесті

Домашня піца на тонкому тесті

Чи знаєте ви, що тонку піцу в домашніх умовах можна приготувати прямо на сковороді. Вам не доведеться возитися з випіканням в духовці. Піца виходить простий, але дуже ситної і смачної. пробуйте! опис приготування: Приготувати піцу будинку досить просто. Для цього рецепта вам знадобиться трохи ...