Рецепт Чебуреки на заварний тесті
При одній згадці про чебуреках у мене з'являється буквально вовчий апетит. соковиті, з хрусткою скоринкою і неповторним ароматом, їх пробував кожен. А готувати їх зовсім не складно.
опис приготування:
Хочу поділитися відмінним рецептом, як приготувати чебуреки на заварний тесті. Перед такими ароматними продуктами не встоїть, думаю, ніхто. Поки вони готуються, найскладніше — не обпектися, коли починаєш їсти. Смачні вони не тільки гарячими. Їх можна брати з собою в якості швидкого перекусу на роботі.
- м'якоть баранини— 500 грам
- Цибуля— 1 штука
- вода— 50 мілілітрів
- сіль— 1 Чайна ложка
- Чорний перець мелений— 0,5 чайних ложки
- Масло рослинне— За смаком(Для фритюру.)
- Борошно пшеничне— 3 склянки(Для тіста.)
- вода— 1 Склянка(Для тіста.)
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки(Для тіста.)
- сіль— 1 Чайна ложка
2 Змішайте просіяне борошно і сіль.
3 Коли вода закипить, додайте в неї рослинне масло і влийте в борошно. інтенсивно перемішайте.
4 Добре вимісити тісто, щоб воно не липло до рук і відправте його в холодильник на 30 хвилин.
5 М'ясо перейдіть за допомогою м'ясорубки. лук подрібніть. Я тру його на тертці або подрібнюю блендером.
6 Змішайте цибулю з м'ясом. Додати сіль, поперчіть.
7 Testo частка на 8 частин. Дуже тонко розкачати.
8 Фарш викладайте на половинку тіста, не доходячи до краю. Складіть тісто навпіл, край закріпіть виделкою. Готові чебуреки залиште на 10 хвилин.
9 У велику сковороду вилийте масло для фритюру і сильно його розігрійте. Опускайте по одному чебуреку і смажте з обох сторін до золотистої скоринки.
10 Готові чебуреки викладайте на паперовий рушник, щоб вони віддали надлишки жиру.
11 подавайте гарячими. Смачного!
Подібні рецепти
Коржі на заварний тесті
Дуже смачне блюдо татарської кухні дісталося нам в спадок від кочових народів давнини. Спочатку тісто для чебуреків було прісним з начинкою з рубаною на шматочки баранини або іншого м'яса. опис приготування: Згодом рецепт трохи зазнав зміни. Як приготувати чебуреки з горілкою, я виклала нижче....
Чебуреки з адигейським сиром
Пропоную вашій увазі рецепт чебуреків, але не з м'ясом, а з адигейським сиром. м'які, з ніжною, солоноватой начинкою неодмінно припадуть вам до смаку як в гарячому вигляді, так і в холодному. готуємо! опис приготування: Після приготування тіста, йому необхідно обов'язково відлежатися. Саме зав...
Чебуреки з ковбасою
Чебуреки з ковбасою — це дуже просто, але вкрай апетитно. Готую такі чебуреки з тести для піци з смачною ковбасою або шинкою і сиром. опис приготування: Чебуреки з ковбасою — це дуже проста, швидка, я б сказала, халтурно випічка. Приготувати її дуже просто, особливо якщо у Вас під рукою є гото...
Чебуреки з сиром і шинкою
Сьогодні я покроково розповім вам, як приготувати чебуреки з сиром і шинкою. Чебуреки - дуже ситне блюдо, яке можна взяти з собою на природу або в дорогу, а також здивувати раптових гостей. опис приготування: Докладний рецепт покаже вам, як приготувати чебуреки з сиром і шинкою. Даний рецепт д...
Домашня піца на тонкому тесті
Чи знаєте ви, що тонку піцу в домашніх умовах можна приготувати прямо на сковороді. Вам не доведеться возитися з випіканням в духовці. Піца виходить простий, але дуже ситної і смачної. пробуйте! опис приготування: Приготувати піцу будинку досить просто. Для цього рецепта вам знадобиться трохи ...