Рецепт Чебуреки з адигейським сиром
Пропоную вашій увазі рецепт чебуреків, але не з м'ясом, а з адигейським сиром. м'які, з ніжною, солоноватой начинкою неодмінно припадуть вам до смаку як в гарячому вигляді, так і в холодному. готуємо!
опис приготування:
Після приготування тіста, йому необхідно обов'язково відлежатися. Саме завдяки витримці в прохолодному місці, тісто стає еластичним, що дозволяє йому не рватися при обробленні.
- молоко— 100 мілілітрів
- вода— 100 мілілітрів(окріп)
- Борошно пшеничне— 2 склянки
- сіль— 1 Чайна ложка
- Е & Quot; Adıgeyskiy" — 350 грам
- Масло рослинне— 300-400 мілілітрів(для смаження)
У глибоку чашу просійте борошно.
Молоко змішайте з гарячою водою, додайте сіль. розмішайте.
У борошно вилийте молочну суміш. замісити тісто. Тісто виходить гладким і не липне до рук.
Готове тісто загорніть в харчову плівку і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
Підготуйте начинку. Натріть адигейський сир на крупній тертці. Якщо він недостатньо солоний, сіль за смаком.
Після закінчення часу дістаньте тісто з холодильника. Розділіть його на 15 рівних частин. округлите.
Робочу поверхню подпиліть борошном. Візьміть одну частину. Розкачайте в тонкий соковитий. Тісто при розкочування податливі і не рветься.
На одну половинку сочня викладіть начинку з адигейського сиру. Двох столових ложок цілком достатньо.
Накрийте другою половинкою сочня. Притисніть краю майбутнього чебурека за допомогою виделки.
Подібним чином зробите з іншими заготовками. Перекладіть на дошку або блюдо подпиленний борошном.
У жаровні або каструлі з товстим дном розігрійте масло. опустіть 2 чебурека і обсмажте з двох боків до рум'яного кольору.
Готові чебуреки перекладіть на тарілку.
Смачного!
Подібні рецепти
«Наполеон» на пательні
Сьогодні я покроково розповім вам, як приготувати чебуреки з сиром і шинкою. Чебуреки - дуже ситне блюдо, яке можна взяти з собою на природу або в дорогу, а також здивувати раптових гостей. опис приготування: Докладний рецепт покаже вам, як приготувати чебуреки з сиром і шинкою. Даний рецепт д...
Салат з куркою, грибами і адигейським сиром
Пропоную приготувати не побитий салат з м'яким смаком і ароматом грибів та горіхів. Підійде до вечері або невеликого сімейного свята. опис приготування: Адигейський сир зі своїм м'яким смаком відмінно гармонує з різними продуктами. Легко підходить в якості компонента практично будь-якого сала...
Чебуреки з ковбасою
Чебуреки з ковбасою — це дуже просто, але вкрай апетитно. Готую такі чебуреки з тести для піци з смачною ковбасою або шинкою і сиром. опис приготування: Чебуреки з ковбасою — це дуже проста, швидка, я б сказала, халтурно випічка. Приготувати її дуже просто, особливо якщо у Вас під рукою є гото...
Чебуреки на заварний тесті
При одній згадці про чебуреках у мене з'являється буквально вовчий апетит. соковиті, з хрусткою скоринкою і неповторним ароматом, їх пробував кожен. А готувати їх зовсім не складно. опис приготування: Хочу поділитися відмінним рецептом, як приготувати чебуреки на заварний тесті. Перед такими а...
Чебуреки з горілкою
Дуже смачне блюдо татарської кухні дісталося нам в спадок від кочових народів давнини. Спочатку тісто для чебуреків було прісним з начинкою з рубаною на шматочки баранини або іншого м'яса. опис приготування: Згодом рецепт трохи зазнав зміни. Як приготувати чебуреки з горілкою, я виклала нижче....