Рецепт Чебуреки з горілкою

Рецепт Чебуреки з горілкою
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже смачне блюдо татарської кухні дісталося нам в спадок від кочових народів давнини. Спочатку тісто для чебуреків було прісним з начинкою з рубаною на шматочки баранини або іншого м'яса.

опис приготування:

Згодом рецепт трохи зазнав зміни. Як приготувати чебуреки з горілкою, я виклала нижче. Начинку зробимо з яловичого фаршу. багато хто знає, що потрібно додавати горілку і цукор в тісто, але далеко не всі знають, навіщо. Так ось, цукор додають, щоб скоринка придбала приємний бронзовий відтінок, а горілка робить чебурек більш хрустким. Смачного!

  • мука— 1 Склянка
  • горілка— 1 Ст. ложка
  • цукор— 1/2 чайних ложки
  • вода— 1/2 склянки
  • оливкова олія— 5-8 Ст. ложок
  • цибуля ріпчаста— 1 штука
  • молоко— 6 Ст. ложок
  • фарш із яловичини— 250 грам
  • сіль, перець— За смаком
  • рослинне масло для смаження— 100 грам
1 У велику миску просіваємо борошно, додаємо цукор, сіль, горілку і оливкове масло. Поступово вливаючи воду, вимішуємо тісто, поки воно перестане бути липким. Відставляємо сторону.

2 Переходимо до начинки. В окремій ємності змішуємо яловичий фарш, дрібно порубаний лук і зелень. солимо, перчимо й перемішуємо все з молоком.

3 Повернемося до тесту. Розділіть його на 3 частини, Потрібно розкачати всі частини в пласти близько 2-3 мм. Видавіть кола потрібного розміру (я використовую для цього плоску тарілку).

4 Накладаємо пару столових ложок начинки на одну половину гуртка, а другою половиною накриваємо і притискаємо краю виделкою, щоб начинка не витікала в процесі смаження.

5 У глибокій сковорідці розігріваємо олію і поміщаємо в нього чебуреки. Масло має покривати приблизно половину чебурека по висоті. Обсмажуємо чебуреки з обох сторін на середньому вогні приблизно 5-8 хвилин до отримання бронзової скоринки.

6 Перед подачею чебуреки промокніть паперовими рушниками, щоб прибрати надлишки масла. подавайте гарячими.

Подібні рецепти

Чебуреки на заварний тесті

Тісто на чебуреки з горілкою

При одній згадці про чебуреках у мене з'являється буквально вовчий апетит. соковиті, з хрусткою скоринкою і неповторним ароматом, їх пробував кожен. А готувати їх зовсім не складно. опис приготування: Хочу поділитися відмінним рецептом, як приготувати чебуреки на заварний тесті. Перед такими а...

Чебуреки з адигейським сиром

Чебуреки з адигейським сиром

Пропоную вашій увазі рецепт чебуреків, але не з м'ясом, а з адигейським сиром. м'які, з ніжною, солоноватой начинкою неодмінно припадуть вам до смаку як в гарячому вигляді, так і в холодному. готуємо! опис приготування: Після приготування тіста, йому необхідно обов'язково відлежатися. Саме зав...

Чебуреки з ковбасою

Чебуреки з ковбасою

Чебуреки з ковбасою — це дуже просто, але вкрай апетитно. Готую такі чебуреки з тести для піци з смачною ковбасою або шинкою і сиром. опис приготування: Чебуреки з ковбасою — це дуже проста, швидка, я б сказала, халтурно випічка. Приготувати її дуже просто, особливо якщо у Вас під рукою є гото...

Чебуреки з сиром і шинкою

Чебуреки з сиром і шинкою

Сьогодні я покроково розповім вам, як приготувати чебуреки з сиром і шинкою. Чебуреки - дуже ситне блюдо, яке можна взяти з собою на природу або в дорогу, а також здивувати раптових гостей. опис приготування: Докладний рецепт покаже вам, як приготувати чебуреки з сиром і шинкою. Даний рецепт д...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...