Рецепт Чебуреки з горілкою
Дуже смачне блюдо татарської кухні дісталося нам в спадок від кочових народів давнини. Спочатку тісто для чебуреків було прісним з начинкою з рубаною на шматочки баранини або іншого м'яса.
опис приготування:
Згодом рецепт трохи зазнав зміни. Як приготувати чебуреки з горілкою, я виклала нижче. Начинку зробимо з яловичого фаршу. багато хто знає, що потрібно додавати горілку і цукор в тісто, але далеко не всі знають, навіщо. Так ось, цукор додають, щоб скоринка придбала приємний бронзовий відтінок, а горілка робить чебурек більш хрустким. Смачного!
- мука— 1 Склянка
- горілка— 1 Ст. ложка
- цукор— 1/2 чайних ложки
- вода— 1/2 склянки
- оливкова олія— 5-8 Ст. ложок
- цибуля ріпчаста— 1 штука
- молоко— 6 Ст. ложок
- фарш із яловичини— 250 грам
- сіль, перець— За смаком
- рослинне масло для смаження— 100 грам
2 Переходимо до начинки. В окремій ємності змішуємо яловичий фарш, дрібно порубаний лук і зелень. солимо, перчимо й перемішуємо все з молоком.
3 Повернемося до тесту. Розділіть його на 3 частини, Потрібно розкачати всі частини в пласти близько 2-3 мм. Видавіть кола потрібного розміру (я використовую для цього плоску тарілку).
4 Накладаємо пару столових ложок начинки на одну половину гуртка, а другою половиною накриваємо і притискаємо краю виделкою, щоб начинка не витікала в процесі смаження.
5 У глибокій сковорідці розігріваємо олію і поміщаємо в нього чебуреки. Масло має покривати приблизно половину чебурека по висоті. Обсмажуємо чебуреки з обох сторін на середньому вогні приблизно 5-8 хвилин до отримання бронзової скоринки.
6 Перед подачею чебуреки промокніть паперовими рушниками, щоб прибрати надлишки масла. подавайте гарячими.
Подібні рецепти
Тісто на чебуреки з горілкою
При одній згадці про чебуреках у мене з'являється буквально вовчий апетит. соковиті, з хрусткою скоринкою і неповторним ароматом, їх пробував кожен. А готувати їх зовсім не складно. опис приготування: Хочу поділитися відмінним рецептом, як приготувати чебуреки на заварний тесті. Перед такими а...
Чебуреки з адигейським сиром
Пропоную вашій увазі рецепт чебуреків, але не з м'ясом, а з адигейським сиром. м'які, з ніжною, солоноватой начинкою неодмінно припадуть вам до смаку як в гарячому вигляді, так і в холодному. готуємо! опис приготування: Після приготування тіста, йому необхідно обов'язково відлежатися. Саме зав...
Чебуреки з ковбасою
Чебуреки з ковбасою — це дуже просто, але вкрай апетитно. Готую такі чебуреки з тести для піци з смачною ковбасою або шинкою і сиром. опис приготування: Чебуреки з ковбасою — це дуже проста, швидка, я б сказала, халтурно випічка. Приготувати її дуже просто, особливо якщо у Вас під рукою є гото...
Чебуреки з сиром і шинкою
Сьогодні я покроково розповім вам, як приготувати чебуреки з сиром і шинкою. Чебуреки - дуже ситне блюдо, яке можна взяти з собою на природу або в дорогу, а також здивувати раптових гостей. опис приготування: Докладний рецепт покаже вам, як приготувати чебуреки з сиром і шинкою. Даний рецепт д...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...