Рецепт Домашній мармелад на желатині
Ви пробували коли-небудь приготувати мармелад в домашніх умовах? виявляється, це зовсім нескладно. Оригінальний рецепт желатину передбачає використання пектину. Але ми візьмемо желатин.
опис приготування:
Зверніть увагу на рецепт, як приготувати домашній мармелад на желатині. думаєте, це складно? Насправді немає нічого простішого! Ви точно впораєтеся, а результат вам дуже сподобається. Я використовую спеціальні формочки для застигання мармеладу, але його цілком реально залишити в листі, а потім нарізати кубиками. Обваляти в цукрі можна за бажанням. мені, наприклад, здається, що так смачніше.
- лимонад газований— 1 Склянка
- Сік апельсиновий— 1 Склянка
- желатин— 50 грам
- цукор— За смаком
- Лимонна кислота— За смаком
2 Додайте апельсиновий сік, цукор, лимонну кислоту. Підігріває на повільному вогні 20 хвилин.
3 Вилийте розчин в формочки (я беру силіконові для цукерок) і залиште остигати.
4 Якщо використовуєте суцільну форму, наріжте мармелад шматочками. Можете обваляти в цукрі. Смачного!
Подібні рецепти
Глазур для паски на желатині
Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...
Домашній мармелад з апельсинів
Натуральні заготовки - це завжди смачно. Один дуже класний спосіб, як приготувати домашній мармелад з апельсинів, я хочу вам запропонувати вам повторити. ароматичний, нескладно і апетитно. раджу! опис приготування: Щоб перевірити готовність мармеладу, заздалегідь відправте в морозилку невелику...
Домашній мармелад з агар-агаром
Натуральний згущувач агар-агар відмінно підходить для приготування мармеладу. З його допомогою можна приготувати цілу палітру смаків. Сьогодні спробуємо зробити вишневий мармелад. опис приготування: З агар-агаром мармелад готується дуже швидко. Змішайте фруктовий сік з цукром і агар-агаром і п...
Домашній балик (сировялений)
Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...
Домашній батон з кропом
Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...