Рецепт Домашній мармелад з апельсинів
Натуральні заготовки - це завжди смачно. Один дуже класний спосіб, як приготувати домашній мармелад з апельсинів, я хочу вам запропонувати вам повторити. ароматичний, нескладно і апетитно. раджу!
опис приготування:
Щоб перевірити готовність мармеладу, заздалегідь відправте в морозилку невелику тарілку з ложку. Крім зазначених інгредієнтів ви можете додати що-небудь для більш інтенсивного аромату: паличку кориці або стручок ванілі, наприклад. Але і з цим необхідним мінімумом ви отримаєте приголомшливий смак і аромат. Використовувати мармелад можна в десертах, випічці, подавати на тостах до сніданку і т.д.
- апельсини— 500 грам
- цукор— 1 кілограм
- вода— 5 склянок
- Сік лимона— 3 Ст. ложки
2. Наріжте невеликими шматочками і відправте на сковороду з високими бортами або в каструлю.
3. Влийте воду і поставте на вогонь.
4. Томіть на середньому вогні близько півгодини до м'якості.
5. всипте цукор.
6. Продовжуйте варити, поки цукор повністю не розтане і мармелад не почне густіти.
7. Дістаньте заздалегідь відправлену в морозилку тарілку. капніть мармелад. Якщо він добре тримає форму і схожий на желе, він майже готовий.
8. Тепер можна додати сік лимона ...
9. ... і проварити домашній мармелад з апельсинів ще пару хвилин.
10. Готовий мармелад зніміть з вогню, розкладіть по стерилізованим баночках, остудіть і приберіть в холодильник.
Подібні рецепти
Яєчний салат з яйцем
У спекотну погоду такий лимонад підійде як кращий засіб для втамування спраги. Не тільки смачно, але ще й корисно! Додайте кілька кубиків льоду і - освіжаючий напій готовий! опис приготування: Домашній лимонад охолоджений - кращий засіб від літньої спеки! далі прочитайте, як приготувати домашн...
Домашній апельсиновий мармелад
Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...
Домашній мармелад на желатині
Ви пробували коли-небудь приготувати мармелад в домашніх умовах? виявляється, це зовсім нескладно. Оригінальний рецепт желатину передбачає використання пектину. Але ми візьмемо желатин. опис приготування: Зверніть увагу на рецепт, як приготувати домашній мармелад на желатині. думаєте, це склад...
Домашній мармелад з агар-агаром
Натуральний згущувач агар-агар відмінно підходить для приготування мармеладу. З його допомогою можна приготувати цілу палітру смаків. Сьогодні спробуємо зробити вишневий мармелад. опис приготування: З агар-агаром мармелад готується дуже швидко. Змішайте фруктовий сік з цукром і агар-агаром і п...
Домашній балик (сировялений)
Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...