Рецепт Домашній мармелад з агар-агаром

Рецепт Домашній мармелад з агар-агаром
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Натуральний згущувач агар-агар відмінно підходить для приготування мармеладу. З його допомогою можна приготувати цілу палітру смаків. Сьогодні спробуємо зробити вишневий мармелад.

опис приготування:

З агар-агаром мармелад готується дуже швидко. Змішайте фруктовий сік з цукром і агар-агаром і поставте на слабкий вогонь. Коли цукор розчиниться, збільште вогонь, доведіть масу до кипіння і розлийте по формах. Форму поставте в холодильник на півгодини для застигання. Готовий мармелад вийміть з форми і подайте на стіл. Приємного чаювання!

  • Вишневий сік— 2 склянки
  • цукор— 3 Ст. ложки
  • Якщо-якщо— 1 Чайна ложка
1 У каструлі з'єднайте всі інгредієнти. Поставте на вогонь і нагрівайте на слабкому вогні до повного розчинення цукру і агар-агар.

2 Як тільки цукор і агар-агар розчиняться, збільште вогонь, доведіть масу до кипіння і проваріть 5 хвилин.

3 Розлийте мармелад по силіконовим формочках, для приготування кубиків льоду або цукерок і відправте в холодильник на 1 час.

4 Вийміть мармелад з форми і за бажанням обваляйте в цукрі. Смачного!

Подібні рецепти

Домашній апельсиновий мармелад

Шашлик з мармурової яловичини

Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...

Домашній мармелад з апельсинів

Домашній мармелад з апельсинів

Натуральні заготовки - це завжди смачно. Один дуже класний спосіб, як приготувати домашній мармелад з апельсинів, я хочу вам запропонувати вам повторити. ароматичний, нескладно і апетитно. раджу! опис приготування: Щоб перевірити готовність мармеладу, заздалегідь відправте в морозилку невелику...

Домашній мармелад на желатині

Домашній мармелад на желатині

Ви пробували коли-небудь приготувати мармелад в домашніх умовах? виявляється, це зовсім нескладно. Оригінальний рецепт желатину передбачає використання пектину. Але ми візьмемо желатин. опис приготування: Зверніть увагу на рецепт, як приготувати домашній мармелад на желатині. думаєте, це склад...

Домашній балик (сировялений)

Домашній балик (сировялений)

Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...

Домашній батон з кропом

Домашній батон з кропом

Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...