Рецепт Джем з сливи «п'ятихвилинка»

Рецепт Джем з сливи «п'ятихвилинка»
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Ароматний і барвистий сливовий джем — найкраща добавка до обсмаженою тостів і вершковому маслу на сніданок! Не забудьте заготовити його в сезон дозрівання слив сорту "; Угорка" і закатати на зиму.

опис приготування:

Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність 350 мл. Найкраще використовувати сливи сорту "; Угорка" — вони самі по собі солодкі і не вимагають додавання величезної кількості цукрового піску. Джем після охолодження сильно загусне, так що не переживайте, якщо він в гарячому вигляді дуже рідкий!

  • Зливи— 400 грам(Різноманітність & Quot; угорка & Quot;)
  • цукор— 200 грам
  • кислота лимонна— 1 щіпка
Джем з сливи Зливи ретельно промийте в воді, располовіньте їх і видаліть кісточки.

Джем з сливи протомой про 5-7 хвилин і вимкніть нагрів, залиште для охолодження на 1,5-2 годину.


Подібні рецепти

Джем без сахара

Суп-пюре з моркви з селерою

зварити запашну, насичений і смачний домашній джем ви можете і без цукру. Саме такий варіант я хочу запропонувати вам на замітку. відмінний рецепт: простий і швидкий. рекомендую повторити! опис приготування: Так як приготувати джем без цукру ви зможете з будь-яких ягід і фруктів, кількість мед...

Джем з абрикосів

Джем з абрикосів

Моя подруга на сніданок завжди робить тости з джемом. Я якось запитала її, де вона взяла такий смачний джем з абрикосів, на що вона мені відповіла — я все намагаюся робити сама! ділюся рецептом. опис приготування: Рецепт приготування джему з абрикосів дуже простий — він не утруднить навіть нов...

Джем з абрикосів без кісточок

Джем з абрикосів без кісточок

Вже з'явилися перші абрикоси і саме час згадати найкращі рецепти літніх заготовок. Джем з абрикосів без кісточок можна зробити легко і швидко. запасаємося цукром, абрикосами і банками! опис приготування: Якщо варити джем з абрикосів без кісточок використовуючи багаторазове нагрівання, це зроби...

Джем з аличі з шматочками волоського горіха

Джем з аличі з шматочками волоського горіха

Джем, приготований з жовтої аличі виходить смачним, з приємною кислинкою і насиченим ароматом. Горіхи роблять бурштиновий джем ще цікавіше, спробуйте! опис приготування: Почнемо з приємного. Кісточки з аличі не виймати. Особливо відчувається економія часу, якщо готувати велику порцію джему. Ал...

Джем з калини

Джем з калини

Джем з калини, який я хочу Вам запропонувати незвичайний тим, що крім калини в рецепт включається гарбуз! Дуже незвичайний смак джему буквально заворожує. Тепер додаю його всюди як родзинку! опис приготування: Джем цей дуже смачний. Я постійно сама варю за цим рецептом і завжди задоволена, але...