Рецепт Cмесь морепродуктів

Рецепт Cмесь морепродуктів
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Морепродукти - це не тільки смачно. Це цілий джерело корисних речовин, мінералів. З ними можна приготувати прості страви та вишукані страви. розповім, як приготувати суміш морепродуктів.

опис приготування:

Морепродукти використовують для приготування закусок, салатів, основних страв. У них міститься велика кількість білка і йоду. Зробити таке блюдо не складно, але потрібно врахувати особливості приготування різних видів морепродуктів. До складу цієї страви входять по істині делікатеси, такі як мідії, креветки, кальмари, лобстеры.

1. В кастрюлю вливаю всю воду, додаю оливкову олію (2 столові ложки) і доводжу до кипіння. У киплячу воду кладу промиті мідії і доводжу до кипіння, потім накриваю кришкою і готую 2 хвилини до відкриття раковин. Після цього дістаю мідії, очищаю від черепашок і перекладаю в миску.

2. У киплячу воду після мідій кладу очищені креветки і варю 2 хвилини після закипання, прибираю шумівкою і додаю до мідій.

3. Кальмари у мене вже очищені, нарізаю їх тонкими кільцями і додаю в киплячу воду після креветок, варю 1 хвилину після закипання, потім викладаю на друшляк і охолоджують, додаю до решти інгредієнтів.

4. Лобстер опускаю в киплячу воду, варю 8 хвилин і дістаю, акуратно очищаю м'ясо від панцира, крупно нарізаю і кладу до решти морепродуктів, солю і перчу.

5. Морепродукти поливаю залишилася столовою ложкою оливкової олії, вливаю 3 столові ложки бульйону, в якому варив морепродукти, додаю лимонний сік, перемішую і відправляю суміш в холодильник на 1,5 години для маринування.

6. Мою радіккіо і фризі, потім рву все руками. Kinzu, селера мою і нарізаю не дуже дрібно. Червоний цибулю мою і нарізаю тонко, а червоний перець нарізаю дрібно. Черрі мою і нарізаю шматочками.

7. Викладаю на блюдо подушку із зелені, потім розподіляю морепродукти і поливаю маринадом, в якому маринувався морський коктейль, посипаю червоним перцем і цибулею, перемішую. Прикрашаю страву помідорами чері.


  • Лимонний сік— 6 Ст. ложок
  • Мідії в раковинах— 700 грам
  • креветки— 220 грам
  • кальмари— 220 грам
  • Лобстер— 450 грам
  • Сіль і чорний перець— За смаком
  • Оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • Braai— 1 пучок
  • Radikkio— 1 пучок
  • селера— 1/2 пучка
  • Червона цибуля— 1 штука
  • Червоний перець— 1 штука
  • Фризе— 1 пучок
  • Черрі— 4 штуки
Морепродукти використовують для приготування закусок, салатів, основних страв. У них міститься велика кількість білка і йоду. Зробити таке блюдо не складно, але потрібно врахувати особливості приготування різних видів морепродуктів. До складу цієї страви входять по істині делікатеси, такі як мідії, креветки, кальмари, лобстеры.

1. В кастрюлю вливаю всю воду, додаю оливкову олію (2 столові ложки) і доводжу до кипіння. У киплячу воду кладу промиті мідії і доводжу до кипіння, потім накриваю кришкою і готую 2 хвилини до відкриття раковин. Після цього дістаю мідії, очищаю від черепашок і перекладаю в миску.

2. У киплячу воду після мідій кладу очищені креветки і варю 2 хвилини після закипання, прибираю шумівкою і додаю до мідій.

3. Кальмари у мене вже очищені, нарізаю їх тонкими кільцями і додаю в киплячу воду після креветок, варю 1 хвилину після закипання, потім викладаю на друшляк і охолоджують, додаю до решти інгредієнтів.

4. Лобстер опускаю в киплячу воду, варю 8 хвилин і дістаю, акуратно очищаю м'ясо від панцира, крупно нарізаю і кладу до решти морепродуктів, солю і перчу.

5. Морепродукти поливаю залишилася столовою ложкою оливкової олії, вливаю 3 столові ложки бульйону, в якому варив морепродукти, додаю лимонний сік, перемішую і відправляю суміш в холодильник на 1,5 години для маринування.

6. Мою радіккіо і фризі, потім рву все руками. Kinzu, селера мою і нарізаю не дуже дрібно. Червоний цибулю мою і нарізаю тонко, а червоний перець нарізаю дрібно. Черрі мою і нарізаю шматочками.

7. Викладаю на блюдо подушку із зелені, потім розподіляю морепродукти і поливаю маринадом, в якому маринувався морський коктейль, посипаю червоним перцем і цибулею, перемішую. Прикрашаю страву помідорами чері.


Подібні рецепти

Чупе з морепродуктів по-чилийски

Асорті з морепродуктів

Дуже смачне і ситне блюдо, за смаком і консистенцією нагадує жульєн. У Чилі Чупе споживається як гаряча закуска або як основне блюдо. кількість порцій: 3 Філе білої риби— 150 грам креветки— 150 грам м'ясо краба— 100 грам мідії— 100 грам хліб— 150 грам молоко— 200 мілілітрів вершки— 250 мілілітр...

Суп з морепродуктів з томатами

Суп з морепродуктів з томатами

Перед вами рецепт дуже цікавого страви, і я вам з радістю розповім, як приготувати суп з морепродуктів в томатами. Це мексиканський рецепт, так що смак дуже гострий, спробуйте! опис приготування: розповім вам, як приготувати суп з морепродуктів з томатами. Виходить досить незвичайне за смаком,...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...