Рецепт Cмесь морепродуктів
Морепродукти - це не тільки смачно. Це цілий джерело корисних речовин, мінералів. З ними можна приготувати прості страви та вишукані страви. розповім, як приготувати суміш морепродуктів.
опис приготування:
Морепродукти використовують для приготування закусок, салатів, основних страв. У них міститься велика кількість білка і йоду. Зробити таке блюдо не складно, але потрібно врахувати особливості приготування різних видів морепродуктів. До складу цієї страви входять по істині делікатеси, такі як мідії, креветки, кальмари, лобстеры.
1. В кастрюлю вливаю всю воду, додаю оливкову олію (2 столові ложки) і доводжу до кипіння. У киплячу воду кладу промиті мідії і доводжу до кипіння, потім накриваю кришкою і готую 2 хвилини до відкриття раковин. Після цього дістаю мідії, очищаю від черепашок і перекладаю в миску.
2. У киплячу воду після мідій кладу очищені креветки і варю 2 хвилини після закипання, прибираю шумівкою і додаю до мідій.
3. Кальмари у мене вже очищені, нарізаю їх тонкими кільцями і додаю в киплячу воду після креветок, варю 1 хвилину після закипання, потім викладаю на друшляк і охолоджують, додаю до решти інгредієнтів.
4. Лобстер опускаю в киплячу воду, варю 8 хвилин і дістаю, акуратно очищаю м'ясо від панцира, крупно нарізаю і кладу до решти морепродуктів, солю і перчу.
5. Морепродукти поливаю залишилася столовою ложкою оливкової олії, вливаю 3 столові ложки бульйону, в якому варив морепродукти, додаю лимонний сік, перемішую і відправляю суміш в холодильник на 1,5 години для маринування.
6. Мою радіккіо і фризі, потім рву все руками. Kinzu, селера мою і нарізаю не дуже дрібно. Червоний цибулю мою і нарізаю тонко, а червоний перець нарізаю дрібно. Черрі мою і нарізаю шматочками.
7. Викладаю на блюдо подушку із зелені, потім розподіляю морепродукти і поливаю маринадом, в якому маринувався морський коктейль, посипаю червоним перцем і цибулею, перемішую. Прикрашаю страву помідорами чері.
- Лимонний сік— 6 Ст. ложок
- Мідії в раковинах— 700 грам
- креветки— 220 грам
- кальмари— 220 грам
- Лобстер— 450 грам
- Сіль і чорний перець— За смаком
- Оливкова олія— 3 Ст. ложки
- Braai— 1 пучок
- Radikkio— 1 пучок
- селера— 1/2 пучка
- Червона цибуля— 1 штука
- Червоний перець— 1 штука
- Фризе— 1 пучок
- Черрі— 4 штуки
1. В кастрюлю вливаю всю воду, додаю оливкову олію (2 столові ложки) і доводжу до кипіння. У киплячу воду кладу промиті мідії і доводжу до кипіння, потім накриваю кришкою і готую 2 хвилини до відкриття раковин. Після цього дістаю мідії, очищаю від черепашок і перекладаю в миску.
2. У киплячу воду після мідій кладу очищені креветки і варю 2 хвилини після закипання, прибираю шумівкою і додаю до мідій.
3. Кальмари у мене вже очищені, нарізаю їх тонкими кільцями і додаю в киплячу воду після креветок, варю 1 хвилину після закипання, потім викладаю на друшляк і охолоджують, додаю до решти інгредієнтів.
4. Лобстер опускаю в киплячу воду, варю 8 хвилин і дістаю, акуратно очищаю м'ясо від панцира, крупно нарізаю і кладу до решти морепродуктів, солю і перчу.
5. Морепродукти поливаю залишилася столовою ложкою оливкової олії, вливаю 3 столові ложки бульйону, в якому варив морепродукти, додаю лимонний сік, перемішую і відправляю суміш в холодильник на 1,5 години для маринування.
6. Мою радіккіо і фризі, потім рву все руками. Kinzu, селера мою і нарізаю не дуже дрібно. Червоний цибулю мою і нарізаю тонко, а червоний перець нарізаю дрібно. Черрі мою і нарізаю шматочками.
7. Викладаю на блюдо подушку із зелені, потім розподіляю морепродукти і поливаю маринадом, в якому маринувався морський коктейль, посипаю червоним перцем і цибулею, перемішую. Прикрашаю страву помідорами чері.
Подібні рецепти
Асорті з морепродуктів
Дуже смачне і ситне блюдо, за смаком і консистенцією нагадує жульєн. У Чилі Чупе споживається як гаряча закуска або як основне блюдо. кількість порцій: 3 Філе білої риби— 150 грам креветки— 150 грам м'ясо краба— 100 грам мідії— 100 грам хліб— 150 грам молоко— 200 мілілітрів вершки— 250 мілілітр...
Суп з морепродуктів з томатами
Перед вами рецепт дуже цікавого страви, і я вам з радістю розповім, як приготувати суп з морепродуктів в томатами. Це мексиканський рецепт, так що смак дуже гострий, спробуйте! опис приготування: розповім вам, як приготувати суп з морепродуктів з томатами. Виходить досить незвичайне за смаком,...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...