Рецепт Чупе з морепродуктів по-чилийски

Рецепт Чупе з морепродуктів по-чилийски
Час приготування: 30 хв.
Дуже смачне і ситне блюдо, за смаком і консистенцією нагадує жульєн. У Чилі Чупе споживається як гаряча закуска або як основне блюдо.

кількість порцій: 3
  • Філе білої риби— 150 грам
  • креветки— 150 грам
  • м'ясо краба— 100 грам
  • мідії— 100 грам
  • хліб— 150 грам
  • молоко— 200 мілілітрів
  • вершки— 250 мілілітрів
  • часник буряка— 1 штука
  • часник— 4-5 зубчиків
  • сир твердий (гауда)  — 100 грам(можна будь-який, головна умова — щоб він легко плавився)
  • рокфор— 30 грам
  • сир пармезан тертий— 5 Ст. ложок
  • сіль, перець— За смаком
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
Чупе з морепродуктів по-чилийски - фото крок 1 Необхідний набір продуктів:

Чупе з морепродуктів по-чилийски - фото крок 2 Білий хліб замочити в молоці.

Чупе з морепродуктів по-чилийски - фото крок 3 Нарізану цибулю злегка обсмажити на вершковому маслі, додати порізаний часник.

Чупе з морепродуктів по-чилийски - фото крок 4 Додати морепродукти. Рибу і м'ясо краба порізати, якщо креветки і мідії не великі, можна покласти їх цілком.

Чупе з морепродуктів по-чилийски - фото крок 5 Обсмажувати протягом 2 хвилин, додати вимочений хліб і вершки. посолити, поперчити. гасити 10 хвилин. Додати терті рокфор і гауду. Добре перемішати і зняти з вогню.

Чупе з морепродуктів по-чилийски - фото крок 6 Перекласти масу в форму, посипати тертим пармезаном. І поставити під гриль до утворення рум'яної скоринки.

Подібні рецепти

Суп з морепродуктів з томатами

Аджика з кабачків з томатною пастою

Перед вами рецепт дуже цікавого страви, і я вам з радістю розповім, як приготувати суп з морепродуктів в томатами. Це мексиканський рецепт, так що смак дуже гострий, спробуйте! опис приготування: розповім вам, як приготувати суп з морепродуктів з томатами. Виходить досить незвичайне за смаком,...

Cмесь морепродуктів

Cмесь морепродуктів

Морепродукти - це не тільки смачно. Це цілий джерело корисних речовин, мінералів. З ними можна приготувати прості страви та вишукані страви. розповім, як приготувати суміш морепродуктів. опис приготування: Морепродукти використовують для приготування закусок, салатів, основних страв. У них міс...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...