Рецепт Чупе з морепродуктів по-чилийски
Дуже смачне і ситне блюдо, за смаком і консистенцією нагадує жульєн. У Чилі Чупе споживається як гаряча закуска або як основне блюдо.
кількість порцій: 3
- Філе білої риби— 150 грам
- креветки— 150 грам
- м'ясо краба— 100 грам
- мідії— 100 грам
- хліб— 150 грам
- молоко— 200 мілілітрів
- вершки— 250 мілілітрів
- часник буряка— 1 штука
- часник— 4-5 зубчиків
- сир твердий (гауда) — 100 грам(можна будь-який, головна умова — щоб він легко плавився)
- рокфор— 30 грам
- сир пармезан тертий— 5 Ст. ложок
- сіль, перець— За смаком
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
Білий хліб замочити в молоці.
Нарізану цибулю злегка обсмажити на вершковому маслі, додати порізаний часник.
Додати морепродукти. Рибу і м'ясо краба порізати, якщо креветки і мідії не великі, можна покласти їх цілком.
Обсмажувати протягом 2 хвилин, додати вимочений хліб і вершки. посолити, поперчити. гасити 10 хвилин. Додати терті рокфор і гауду. Добре перемішати і зняти з вогню.
Перекласти масу в форму, посипати тертим пармезаном. І поставити під гриль до утворення рум'яної скоринки.
Подібні рецепти
Аджика з кабачків з томатною пастою
Перед вами рецепт дуже цікавого страви, і я вам з радістю розповім, як приготувати суп з морепродуктів в томатами. Це мексиканський рецепт, так що смак дуже гострий, спробуйте! опис приготування: розповім вам, як приготувати суп з морепродуктів з томатами. Виходить досить незвичайне за смаком,...
Cмесь морепродуктів
Морепродукти - це не тільки смачно. Це цілий джерело корисних речовин, мінералів. З ними можна приготувати прості страви та вишукані страви. розповім, як приготувати суміш морепродуктів. опис приготування: Морепродукти використовують для приготування закусок, салатів, основних страв. У них міс...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...