Рецепт Cладкая ковбаска

Рецепт Cладкая ковбаска
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Смачний домашній десерт не обов'язково вимагає часу і великої кількості інгредієнтів. Якщо ви ще не знаєте, як зробити солодку ковбаску, тоді залишайтеся і запам'ятовуйте рецепт.

опис приготування:

Якщо ви любите прості десерти, тоді цей варіант, який навіть не вимагає випічки, ідеально вам підійде. Ароматна і смачна солодка ковбаска в домашніх умовах припаде до смаку не тільки дітям, але і дорослим. Таким ласощами завжди можна нагодувати і близьких, і гостей.

  • печиво— 500 грам
  • Вершкове масло— 200 грам
  • Згущене молоко— 1 штука
  • какао— 4-5 Ст. ложок
Cладкая ковбаска - фото крок 1 1. У глибоку миску викласти печиво, будь-солодке печиво за смаком.

Cладкая ковбаска - фото крок 2 2. Розім'яти його руками. Можна попередньо викласти печиво в поліетиленовий пакет і розім'яти його качалкою, наприклад.

Cладкая ковбаска - фото крок 3 3. Викласти розм'якшене вершкове масло. Важливо в рецепт приготування солодкої ковбаски використовувати гарне масло, НЕ маргарин.

Cладкая ковбаска - фото крок 4 4. ретельно перемішати, щоб утворилася однорідна маса.

Cладкая ковбаска - фото крок 5 5. Для більш насиченого кольору додати какао.

Cладкая ковбаска - фото крок 6 6. Залишилося влити згущене молоко і як слід все перемішати.

Cладкая ковбаска - фото крок 7 7. Підготувати невеликі листи пергаменту для випічки. Викласти частину отриманої маси і сформувати ковбаску.

Cладкая ковбаска - фото крок 8 8. Повторити процес до закінчення "; тесту ";. Щільно загорнути і відправити все в холодильник. Щоб солодка ковбаска в домашніх умовах добре тримала форму потрібно залишити її там мінімум на 3 годину.

Cладкая ковбаска - фото крок 9 9. Потім можна зняти пергамент і нарізати ковбаску для подачі на стіл.

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Шикарний бісквіт для рулетів

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...