Рецепт Домашня халва
Халва - це східні солодощі, дуже поширена в країнах Середнього і Близького Сходу. майстри, які виготовляли халву, називалися Канда-Латчі.
опис приготування:
Халва - дуже смачні ласощі, але до того ж і дуже корисне. Воно допомагає нашому організму оздоровитися і омолодитися. Вона покращує травлення і кровообіг. Але цей десерт дуже калорійний, пам'ятайте про це. Приготувати це блюдо в домашніх умовах не дуже складно.
- Насіння соняшнику очищені— 200 грам
- цукор— 50 грам
- борошно— 150 грам
- Рослинна олія— 50 мілілітрів
- Ванільний цукор— За смаком
- вода— 50 мілілітрів
2. Знову розігріти сковороду. Тепер будемо підсмажувати борошно. На суху сковороду висипати борошно і підсмажити до золотистого кольору. Не забувайте постійно помішувати борошно. Борошно перемішати з насінням і знову пропустити через блендер або м'ясорубку.
3. Тепер потрібно приготувати сироп. В окремому посуді змішати воду з цукром. Якщо ви хочете халву послаще, можете збільшити кількість цукру до 100 г. Поставте посуд з цукровою водою на вогонь. дочекайтеся, поки цукор повністю розчиниться, і проваріть суміш кілька хвилин. Сироп вилити в насіння. Додати в масу рослинне масло і ванільний цукор. Знову все ретельно перемішати.
4. Перекласти готову халву в форму. Накрити її фольгою або пергаментом і поставити зверху гніт. Поставте халву в холодильник годин на 10. Халва готова. Дістаньте її з холодильника і наріжте на невеликі шматочки.
Подібні рецепти
Чакапулі грузинськи
Рецептів приготування аджики дуже багато. Пропоную рецепт аджики без варіння, тобто холодним способом. Виходить дуже смачно! опис приготування: Приготувати аджику з помідорів без варіння дуже просто, дивіться покрокові рекомендації. попереджаю, що розливати її слід в простерилізовані банки, а ...
Домашня булочка
Традиційна французька плоска булочка, покрита яєчним кремом. Найкраще її є свіжою! кількість порцій: 2 мука— 250 грам дріжджі— 20 грам сіль— 5 грам цукрова пудра— 80 грам молоко— 50 мілілітрів вершки— 250 мілілітрів яйця— 2 штуки вершкове масло— 130 грам ванільний цукор— 10 грам яєчні жовтки— 3...
Домашня фруктова карамель
Рецепт приготування домашньої фруктової карамелі. опис приготування: Простий рецепт приготування домашньої карамелі з фруктів на ваш вибір. полуниці або інших свіжих фруктів— 2 склянки води— 1/4 склянки лимонного соку— 1 Ст. ложка цукру— 1/4 склянки рослинної олії— 1 Ст. ложка 1. Розіг...
Домашня гірчиця на розсолі
Ароматна і ядреная гірчиця вийде, якщо з'єднати гірчичний порошок і простий огірковий розсіл. Немає необхідності купувати такої елементарної продукт в магазині, коли його зовсім легко приготувати. опис приготування: Дотримуючись певну послідовність дій, дуже легко приготувати гостру смачну гі...
Домашня гірчиця
гірчичний, як і інші спеції, соуси, викликає апетит. Її можна використовувати для заправки салатів, для м'ясного маринаду або просто намазувати на хліб. розповім, як приготувати домашню гірчицю. опис приготування: У домашніх умовах можна легко зробити гірчицю. Ви можете регулювати її гостроту ...