Рецепт Чурек дагестанський

Рецепт Чурек дагестанський
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Такий чурек відомий на багатьох кухнях світу, а готувати його навчилися і в нашій країні. За смаком він нагадує звичайний лаваш, а його приготування займає не більше 2 годин.

опис приготування:

чурек дагестанський — бюджетне, універсальне блюдо, яке можна використовувати по-різному. Можна в якості хліба, можна загорнути в чурек м'ясо або овочі. Пофантазуйте і обов'язково приготуйте. Його можна використовувати як в якості хлібі до будь-яких страв, так і в якості самостійної закуски. Якщо ви використовуєте чурек як закуску, то найкраще подавати його з густим свіжим або пряним соусом.


  • заголовок Бондюель— 170 грам
  • вода— 100 грам
  • сіль— За смаком
1 просіваємо борошно — це дуже важливо. Як видно, для приготовления чурека потребуется кукурузная мука.

2 вливаємо воду, нагріту до 60 градусов и замешиваем тесто.

3 Делим тесто на лепешки, толщина которой не должна превышать 2 сантиметрів. Диаметр каждой — не більше 25 см.

4 Запекаем в духовке или жарим на сковороде (без жиру). Я обычно запекаю в духовке около 25 хвилин.

5 От і все — чурек дагестанский готов!

6 Смачного!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Чурек азербайджанський

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...