Рецепт Десерт з консервованих персиків
Десерт з консервованих персиків — легке блюдо для тих, хто стежить за фігурою. Доклавши мінімум зусиль і часу, ви приготуєте шикарний десерт незвичайного смаку. Він ідеальний для літнього вечора.
опис приготування:
Для приготування десерту з консервованих персиків потрібна фантазія і кілька хвилин вашого часу. єдиний мінус — час, яке піде на те, щоб десерт застиг. Солодке блюдо у цій простому рецептом ви приготуєте за кілька хвилин.
1. Для десерту можна використовувати як сушену, так і свіжу м'яту. Свіжої м'яти буде досить 5-6 листочків. Залийте м'яту окропом (400 мл) і залиште настоятися протягом 10-15 хв. потім штам.
2. У теплий м'ятний настій додайте цукор, лимонний сік і желатин. Гарненько розмішайте до повного розчинення всіх інгредієнтів.
3. Персики просушіть і наріжте тонкими пластами. По бажанню, можна нарізати персики який-небудь химерної формою. безумовно, якщо є на той час і бажання. Це можна зробити і за допомогою залізних формочок для випічки. Такі диво-перчики підійдуть для дитячого дня народження, наприклад.
4. Персики викладіть в креманки або тарілочки, в яких будете подавати десерт. Залийте м'ятним сиропом з желатином. Поставте в холодильник на дві години. Я попередньо замотую креманки харчовою плівкою, щоб десерт не вбереться зайвих запахів, витають в холодильнику.
Десерт з консервованих персиків готовий! Смачного!
- консервовані персики— 200 грам
- струшуючи sushenaya— 2 Ст. ложки
- желатин— 10 грам
- вода— 400 мілілітрів
- цукор— 2 Ст. ложки
- Лимонний сік— 1 Ст. ложка
1. Для десерту можна використовувати як сушену, так і свіжу м'яту. Свіжої м'яти буде досить 5-6 листочків. Залийте м'яту окропом (400 мл) і залиште настоятися протягом 10-15 хв. потім штам.
2. У теплий м'ятний настій додайте цукор, лимонний сік і желатин. Гарненько розмішайте до повного розчинення всіх інгредієнтів.
3. Персики просушіть і наріжте тонкими пластами. По бажанню, можна нарізати персики який-небудь химерної формою. безумовно, якщо є на той час і бажання. Це можна зробити і за допомогою залізних формочок для випічки. Такі диво-перчики підійдуть для дитячого дня народження, наприклад.
4. Персики викладіть в креманки або тарілочки, в яких будете подавати десерт. Залийте м'ятним сиропом з желатином. Поставте в холодильник на дві години. Я попередньо замотую креманки харчовою плівкою, щоб десерт не вбереться зайвих запахів, витають в холодильнику.
Десерт з консервованих персиків готовий! Смачного!
Подібні рецепти
Пиріг з консервованих персиків
Десерт & Quot; Анна Павлова" відрізняється відмінним смаком і дуже приємною текстурою, а солодке хрустке безе в поєднанні з ніжним масляним кремом і ароматними ягодами не залишать байдужими нікого! опис приготування: Десерт & Quot; Анна Павлова" виходить неймовірно ніжним, що робить його відмі...
Десерт «для улюблених»
Ніжний десерт з красивою подачею "; Для улюблених" до наближалася доведеться дуже до речі. З таким сюрпризом чудовий настрій буде триматися цілий рік до наступного свята опис приготування: День Святого Валентина - прекрасний привід побалувати себе і коханого десертом: несподіваним, домашнім і ...
Десерт «графині Вишні»
Цей десерт зможуть оцінити наші маленькі гурмани, вишеньки не тільки приємно їсти, але і ліпити всім разом! Підготуйте продукти, кличте помічників, і вперед! Я розповім вам, як приготувати десерт! опис приготування: Десерт може здатися важким, але повірте: це тільки на перший погляд. Процес го...
Десерт з ананаса
Десерт з ананаса — прекрасна можливість порадувати себе, домашніх і Ваших гостей! Десерт з ананаса готується досить легко і принесе багато задоволення! опис приготування: Десерт з ананаса з даного рецептом радує своїм незвичайним смаком. Такий десерт найкраще їсти з пилу-жару. Після того, як а...
Десерт з груш з морозивом
Десерт з груш з морозивом — це дуже смачно і досить просто. Якщо у вас намічається свято, замість звичного фруктового асорті подайте такий фруктовий десерт з морозивом — всім сподобається. опис приготування: Десерт з груш з морозивом мені подобається з кількох причин. По перше, він готується д...