Рецепт Курча в тісті
Хочете здивувати і порадувати сім'ю? Для затишного сімейного вечері приготуйте курку за цим рецептом. М'ясо виходить дуже м'яким і ніжним, а хрустке запечене тісто використовуйте замість хліба.
опис приготування:
Розрізаємо хрусткий конвертик, а звідти виривається ароматний, пряний пар, а так само ніжна, соковита і апетитна курочка. Краса і смакова neopisuemaya! Це дуже смачно! Будьте готові, все попросять добавку.
- куряче стегно— 4 штуки
- тісто листкове— 500 грам(можна дріжджове)
- перець солодкий— 1 штука
- маслини— 0.5 штуки(банку)
- часник— 2 зубчики
- крем— 1 Ст. ложка
- панірувальні сухарі— 1 Ст. ложка
- лимонний сік— 4 Ст. ложки
- прованські трави— За смаком
- кріп, Braai— 4 частини(гілочки)
змішайте сметану, лимонний сік, прованські трави, часник.
Курку вимийте і висушіть паперовим рушником. Додати сіль, посипте спеціями для курки. Додайте маринад і замаринуйте м'ясо на 1.5 годину.
На олії обсмажте часник і трави.
Обсмажте курку з двох сторін до золотистого кольору.
Додайте солодкий перець, нарізаний кубиками.
Додайте нарізані кільцями маслини, все обсмажте протягом 5 хвилин.
Візьміть форму для запікання. Тісто розділіть на дві частини і розподіліть по формі. Зробіть бортики з боків.
Викладіть на тісто курку з перцем і маслинами.
Розкачайте другу частину тесту, викладіть зверху. Посипте сухарями і відправте в розігріту до 190 градусів духовку.
Випікайте протягом 40-50 хвилин, орієнтуючись по своїй духовці, до апетитної скориночки.
Ароматний і апетитний курча в тесті готовий!
Подібні рецепти
Салат оригінальний
Солодкий соус барбекю сподобається навіть вибагливим гурманам. Зробіть велику порцію цього приголомшливого соусу для барбекю і подавайте на вечерю з куркою. опис приготування: У невеликій мисці збийте разом кетчуп, цукор, соус і оцет, приправте сіллю і перцем. відкладіть 1 стакан соусу для обс...
Курча «Chilindron» в Арагонському
Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...
Курча чкмерулі в вершковому соусі
Чи не були в Грузії? Значить напевно не знаєте, як приготувати курчати чкмерулі в вершковому соусі! Традиційна страва підійде, щоб нагодувати велику сім'ю, так що рекомендую тим, у кого діти! опис приготування: Грузинська кухня - це щось особливе в прямому сенсі слова. курча, приготований за д...
Курча чкмерулі
Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...
Курча, фарширований сухарями
фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями. опис приготування: курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким м...