Рецепт Курча, фарширований сухарями

Рецепт Курча, фарширований сухарями
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями.

опис приготування:

курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким можна прикрасити святковий стіл або побалувати домочадців у вихідні. Переваги курчати незаперечні: ніжне м'ясо, рум'яна і хрустка скоринка, тонкий аромат спецій і часнику, а також мінімум калорій, оскільки зайвий жир при запіканні виходить.

  • курча— 1 штука
  • Картопля— 4 штуки
  • морква— 4 штуки
  • чебрець— 2 штуки
  • часник— 4 зубчики
  • часник сушений— 2  чайних ложки
  • Цибуля— 1 штука
  • селера— 4 штуки
  • бульйон курячий— 200 грам
  • сухарі— 500 грам
  • лимон— 1/2 штуки
  • Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок
  • сіль, перець— За смаком
курча, фарширований сухарями - фото крок 1 1. У каструлі на оливковій олії обсмажте подрібнену цибулю і селеру до напівпрозорості. Додайте бульйон і доведіть до кипіння. Додайте чебрець і часник. Зверху посипте сухарями і вимкніть піч.

курча, фарширований сухарями - фото крок 2 2. Курчати посипте сіллю, перцем і часниковим порошком, попередньо змастивши оливковою олією.

курча, фарширований сухарями - фото крок 3 3. У лотку для випікання змастіть нарізаний на кубики картоплю і моркву столовою ложкою олії. Приправте сіллю і перцем. Додайте чебрець і сік лимона.

курча, фарширований сухарями - фото крок 4 4. Зв'яжіть ніжки курчати щільною ниткою і начините порожнину начинкою з овочів.

курча, фарширований сухарями - фото крок 5 5. Випікайте в розігрітій до 220 градусів духовці 30 хвилин.

курча, фарширований сухарями - фото крок 6 6. Змастіть курчати маслом і запікайте в духовці ще 20 хвилин.

курча, фарширований сухарями - фото крок 7 7. Запікайте залишилася суміш овочів з куркою 20 хвилин при 200 градусів.

курча, фарширований сухарями - фото крок 8 8. Накрийте готового курчати фольгою, щоб він випустив всі соки, а після подавайте до столу.

Подібні рецепти

Курча барбекю в соусі з коричневого цукру

Спагеті з базиліком і сухарями

Солодкий соус барбекю сподобається навіть вибагливим гурманам. Зробіть велику порцію цього приголомшливого соусу для барбекю і подавайте на вечерю з куркою. опис приготування: У невеликій мисці збийте разом кетчуп, цукор, соус і оцет, приправте сіллю і перцем. відкладіть 1 стакан соусу для обс...

Курча «Chilindron» в Арагонському

Курча «Chilindron» в Арагонському

Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Чи не були в Грузії? Значить напевно не знаєте, як приготувати курчати чкмерулі в вершковому соусі! Традиційна страва підійде, щоб нагодувати велику сім'ю, так що рекомендую тим, у кого діти! опис приготування: Грузинська кухня - це щось особливе в прямому сенсі слова. курча, приготований за д...

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...

Курча по-грузинськи

Курча по-грузинськи

Рецепт не класичний, а скоріше такий грузинський ф'южн. Курочка в ароматных травах, маринована в мацоні з часником і імбиром. неймовірно смачно, рекомендую спробувати! опис приготування: розповім, як приготувати курчати по-грузинськи. перше, що потрібно, це курча, ретельно підготовлений для за...