Рецепт Курча, фарширований сухарями
фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями.
опис приготування:
курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким можна прикрасити святковий стіл або побалувати домочадців у вихідні. Переваги курчати незаперечні: ніжне м'ясо, рум'яна і хрустка скоринка, тонкий аромат спецій і часнику, а також мінімум калорій, оскільки зайвий жир при запіканні виходить.
- курча— 1 штука
- Картопля— 4 штуки
- морква— 4 штуки
- чебрець— 2 штуки
- часник— 4 зубчики
- часник сушений— 2 чайних ложки
- Цибуля— 1 штука
- селера— 4 штуки
- бульйон курячий— 200 грам
- сухарі— 500 грам
- лимон— 1/2 штуки
- Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок
- сіль, перець— За смаком
2. Курчати посипте сіллю, перцем і часниковим порошком, попередньо змастивши оливковою олією.
3. У лотку для випікання змастіть нарізаний на кубики картоплю і моркву столовою ложкою олії. Приправте сіллю і перцем. Додайте чебрець і сік лимона.
4. Зв'яжіть ніжки курчати щільною ниткою і начините порожнину начинкою з овочів.
5. Випікайте в розігрітій до 220 градусів духовці 30 хвилин.
6. Змастіть курчати маслом і запікайте в духовці ще 20 хвилин.
7. Запікайте залишилася суміш овочів з куркою 20 хвилин при 200 градусів.
8. Накрийте готового курчати фольгою, щоб він випустив всі соки, а після подавайте до столу.
Подібні рецепти
Спагеті з базиліком і сухарями
Солодкий соус барбекю сподобається навіть вибагливим гурманам. Зробіть велику порцію цього приголомшливого соусу для барбекю і подавайте на вечерю з куркою. опис приготування: У невеликій мисці збийте разом кетчуп, цукор, соус і оцет, приправте сіллю і перцем. відкладіть 1 стакан соусу для обс...
Курча «Chilindron» в Арагонському
Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...
Курча чкмерулі в вершковому соусі
Чи не були в Грузії? Значить напевно не знаєте, як приготувати курчати чкмерулі в вершковому соусі! Традиційна страва підійде, щоб нагодувати велику сім'ю, так що рекомендую тим, у кого діти! опис приготування: Грузинська кухня - це щось особливе в прямому сенсі слова. курча, приготований за д...
Курча чкмерулі
Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...
Курча по-грузинськи
Рецепт не класичний, а скоріше такий грузинський ф'южн. Курочка в ароматных травах, маринована в мацоні з часником і імбиром. неймовірно смачно, рекомендую спробувати! опис приготування: розповім, як приготувати курчати по-грузинськи. перше, що потрібно, це курча, ретельно підготовлений для за...