Рецепт Дижонская гірчиця

Рецепт Дижонская гірчиця
Кількість порцій: 1 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Гірчиця служить відмінним доповненням до багатьох овочевим, м'ясних і рибних страв. І тим, хто її любить, я хочу показати, як приготувати діжонську гірчицю в домашніх умовах. Це дуже легко і швидко.

опис приготування:

Перш ніж вибирати зерна гірчиці, потрібно знати, що чим вони темніші, тим гостріше. Зазвичай для діжонськой гірчиці використовується суміш насіння різних відтінків. Але якщо, наприклад, ви хочете отримати ніжну гірчицю, то використовуйте світліші насіння.

Гірчиця повинна настоятися перед вживанням, щоб з'явився аромат. Якщо витримати її доба, то ви отримаєте прекрасну ароматну добавку до своїх улюблених страв.

  • зерна гірчиці— 20 грам
  • цукор коричневий— 0,5 чайних ложки
  • мед— 0,5 чайних ложки
  • куркума— 0,5 чайних ложки
  • оцет— 0,5 чайних ложки
  • вода чиста— 0,5 склянки
  • обкладинка— 1 щіпка(приблизно 1/6 чайної ложки)
  • аніс— 1 штука(невелика зірочка)
Дижонская гірчиця - фото крок 1 Спершу потрібно замочити зерна гірчиці в чистій воді, щоб вони набрякли і стали м'якими. Залийте їх холодною водою і залиште на дві години. Періодично помішуйте зерна.

Дижонская гірчиця - фото крок 2 Поки розбухають зерна, приготуйте заправку. Для цього змішайте цукор, мед (бажано рідкий), kurkumu, оцет і столову ложку води. Все це потрібно добре перетерти і залишити, щоб цукор і мед розчинилися. Наполягайте заправку мінімум годину.

Дижонская гірчиця - фото крок 3 Для додання гірчиці пряного аромату можна додати такі спеції, як аніс і кориця. Розітріть їх в ступці в порошок. Знадобиться буквально одна щіпка.

Дижонская гірчиця - фото крок 4 Тепер всі підготовлені ігредіенти потрібно змішати. Якщо в ємності з гірчичним зернами залишилася вода, злийте її. Потім додайте туди заправку і ароматні спеції. Все перемішайте і дайте гірчиці настоятися мінімум 2 годину, щоб розкрився аромат всіх інгредієнтів.

Подібні рецепти

Дижонская гірчиця (французький рецепт)

Маннік на молоці в мультиварці

Дижонская гірчиця дуже смачна, ароматичний. Її можна додавати в якості інгредієнта в багато блюд. А можна також використовувати і як закуску і подавати її в чистому вигляді до столу. Спробуйте! опис приготування: 1. У антипригарной каструлі змішайте вино, цибуля і часник. Доведіть до кипіння, ...

Домашня гірчиця на розсолі

Домашня гірчиця на розсолі

Ароматна і ядреная гірчиця вийде, якщо з'єднати гірчичний порошок і простий огірковий розсіл. Немає необхідності купувати такої елементарної продукт в магазині, коли його зовсім легко приготувати. опис приготування: Дотримуючись певну послідовність дій, дуже легко приготувати гостру смачну гі...

Домашня гірчиця

Домашня гірчиця

гірчичний, як і інші спеції, соуси, викликає апетит. Її можна використовувати для заправки салатів, для м'ясного маринаду або просто намазувати на хліб. розповім, як приготувати домашню гірчицю. опис приготування: У домашніх умовах можна легко зробити гірчицю. Ви можете регулювати її гостроту ...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...