Рецепт Домашня гірчиця

Рецепт Домашня гірчиця
Кількість порцій: 5-8 Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.
гірчичний, як і інші спеції, соуси, викликає апетит. Її можна використовувати для заправки салатів, для м'ясного маринаду або просто намазувати на хліб. розповім, як приготувати домашню гірчицю.

опис приготування:

У домашніх умовах можна легко зробити гірчицю. Ви можете регулювати її гостроту і солодкість, а також додати до неї зелень, яка зробить смак більш цікавим і пікантним. Зберігайте гірчицю в холодильнику в контейнері або в банку з щільно закривається кришкою. До столу подавайте в холодному вигляді.

  • насіння гірчиці— 120 грам
  • Яблучний оцет— 100 мілілітрів
  • вода— 170 мілілітрів(120 мл для насіння, 50 мл для готової гірчиці)
  • чебрець— 2 Ст. ложки(свіжий)
  • розмарин— 1,5 Ст. ложки(свіжий)
  • Пластівці перцю чилі— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • мед— 1 Чайна ложка
1 У миску влийте теплу воду (120 мл), до неї додайте насіння гірчиці і яблучний оцет, перемішайте і залиште суміш на 2-3 дня.

2 Через необхідний час перекладіть насіння, які наситилися рідиною, в блендер, додайте до них подрібнений свіжий чебрець і розмарин, пластівці перцю чилі, сіль, мідь, влийте воду, що залишилася.

3 Збийте все до утворення однорідної маси, при необхідності можете додати ще води.

4 Перекладіть гірчицю в банку і відправте на зберігання в холодильник, смачного!

Подібні рецепти

Домашня гірчиця на розсолі

Гірчиця з медом

Ароматна і ядреная гірчиця вийде, якщо з'єднати гірчичний порошок і простий огірковий розсіл. Немає необхідності купувати такої елементарної продукт в магазині, коли його зовсім легко приготувати. опис приготування: Дотримуючись певну послідовність дій, дуже легко приготувати гостру смачну гі...

Дижонская гірчиця

Дижонская гірчиця

Гірчиця служить відмінним доповненням до багатьох овочевим, м'ясних і рибних страв. І тим, хто її любить, я хочу показати, як приготувати діжонську гірчицю в домашніх умовах. Це дуже легко і швидко. опис приготування: Перш ніж вибирати зерна гірчиці, потрібно знати, що чим вони темніші, тим го...

Дижонская гірчиця (французький рецепт)

Дижонская гірчиця (французький рецепт)

Дижонская гірчиця дуже смачна, ароматичний. Її можна додавати в якості інгредієнта в багато блюд. А можна також використовувати і як закуску і подавати її в чистому вигляді до столу. Спробуйте! опис приготування: 1. У антипригарной каструлі змішайте вино, цибуля і часник. Доведіть до кипіння, ...

Домашня печеня з реберцями і картоплею

Домашня печеня з реберцями і картоплею

печеня — дуже ситне і самодостатня страва! Поєднує в собі пікантний овочевий гарнір і смажені свинячі реберця. Прекрасно підійде для сімейного обіду або вечері. опис приготування: Для приготування цієї страви можна брати не тільки свинячі ребра, — це можуть бути яловичі або баранячі реберця. Т...

Домашня аджика з помідорів без варіння

Домашня аджика з помідорів без варіння

Рецептів приготування аджики дуже багато. Пропоную рецепт аджики без варіння, тобто холодним способом. Виходить дуже смачно! опис приготування: Приготувати аджику з помідорів без варіння дуже просто, дивіться покрокові рекомендації. попереджаю, що розливати її слід в простерилізовані банки, а ...