Рецепт Курча по-африканськи «Макао»

Рецепт Курча по-африканськи «Макао»
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дивовижна і незвичайна кухня "; Макая" славиться, в першу чергу, своїм курчам по-африканськи. Зажарена скоринка і соковитий всередині, з яскравим горіховим смаком, такий курча - рай для гурманів.

опис приготування:

Пропоную вашій увазі рецепт, як приготувати курчати по-африканськи "; Макао ";. Цей курча має хрустку скоринку і соковиту текстуру. Соус має солодкістю арахісового масла і кокосового молока, але збалансований гострим смаком порошку каррі і трав. Смак нагадує китайську кухню.

  • Курка на кісточці (курча, стегна, ніжки)  — 1 кілограм
  • каррі— 1/2 Ст. ложки
  • паприка— 1/2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • Цибуля— 1 штука
  • імбир подрібнений— 1 Ст. ложка
  • часник— 3 зубчики
  • Кокосове молоко— 270 мілілітрів
  • лист лавровий— 4 штуки
  • Картопля— 400 грам
  • Перець болгарський— 2 штуки
  • петрушка— За смаком
1 Розігрійте духовку до 180 градусів.

2 змішайте каррі, Сіль і перець. Натріть сумішшю курку.

3 На сковороді розігрійте оливкову олію. Обсмажте шматочки курки на середньому вогні, щоб утворилася скоринка.

4 На тій же сковороді обсмажте подрібнену цибулю.

5 Додайте на сковороду імбир і пропущений через прес часник. готуйте 30 секунд.

6 Влийте курячий бульйон, кокосове молоко, арахісове масло, устричний соус, лавровий лист. Доведіть до кипіння.

7 Картопля поріжте брусочками, а перець - часточками.

8 Додайте в сковороду картопля, перець і курку, запікайте в духовці 45 хвилин.

9 Подавайте до столу гарячим, прикрасивши петрушкою.

10 Смачного!

Подібні рецепти

Курча барбекю в соусі з коричневого цукру

Печиво «галети»

Солодкий соус барбекю сподобається навіть вибагливим гурманам. Зробіть велику порцію цього приголомшливого соусу для барбекю і подавайте на вечерю з куркою. опис приготування: У невеликій мисці збийте разом кетчуп, цукор, соус і оцет, приправте сіллю і перцем. відкладіть 1 стакан соусу для обс...

Курча «Chilindron» в Арагонському

Курча «Chilindron» в Арагонському

Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Чи не були в Грузії? Значить напевно не знаєте, як приготувати курчати чкмерулі в вершковому соусі! Традиційна страва підійде, щоб нагодувати велику сім'ю, так що рекомендую тим, у кого діти! опис приготування: Грузинська кухня - це щось особливе в прямому сенсі слова. курча, приготований за д...

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...

Курча, фарширований сухарями

Курча, фарширований сухарями

фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями. опис приготування: курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким м...