Рецепт Домашній шоколадний сироп

Рецепт Домашній шоколадний сироп
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 15 хв.
добре, коли всі інгредієнти на кухні власного приготування. Це я зараз про майонезі, соусах, різних пастах і т.д. З ними страви виходять набагато смачніше і приємніше. Цей рецепт саме такий.

опис приготування:

Одержаний десерт підійде для прикраси капкейков, фруктових салатів, печива, морозива, млинців, йогурту і багато чого іншого. Він не просто додасть симпатичний вигляд, але і подарує насичений смак. Щоб дізнатися про те, як приготувати домашній шоколадний сироп, вам необхідно уважно прочитати інструкцію.

  • цукор білий— 300 грам
  • вода— 360 мілілітрів
  • какао— 180 грам
  • кукурудзяний сироп— 3 Ст. ложки
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
  • сіль морська— 0,25 чайних ложки
Домашній шоколадний сироп - фото крок 1 1. Цукор з водою в каструлі нагрійте до повного розчинення, постійно помішуючи.

Домашній шоколадний сироп - фото крок 2 2. Потім доведіть рідину до кипіння, додайте какао.

Домашній шоколадний сироп - фото крок 3 3. Далі додайте сироп, і знову доведіть до кипіння.

Домашній шоколадний сироп - фото крок 4 4. Потів додайте екстракт і сіль. помішуючи, доведіть до єдиної консистенції.

Домашній шоколадний сироп - фото крок 5 5. Отриману суміш процідіть через дрібне сито.

Домашній шоколадний сироп - фото крок 6 6. Остудіть сироп при кімнатній температурі, а потім пробуйте!

Подібні рецепти

Домашній шоколадний крем

«Ru»

Традиційний французький десерт можна перетворити, додавши до нього одну родзинку, а саме - перець чилі. зацікавилися? Тоді для вас рецепт, як приготувати домашній шоколадний крем. опис приготування: Поєднання гіркого шоколаду і перцю чилі - традиційне для країн Латинської Америки. переконайтес...

Домашній апельсиновий мармелад

Домашній апельсиновий мармелад

Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...

Домашній балик (сировялений)

Домашній балик (сировялений)

Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...

Домашній батон з кропом

Домашній батон з кропом

Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...

Домашній Бургер

Домашній Бургер

Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...