Рецепт Чілакілес з куркою
Рецепт приготування мексиканського страви чілакілес.
опис приготування:
Чілакілес - традиційне мексиканське блюдо, яке в основному подається на сніданок. Готується зі шматочків кукурудзяних коржів, перцю, сиру, яєць, шматочків курки або яловичини. Подається з солоним кришаться сиром кесо фрески або сметаною.
- курячі стегенця— 3 штуки
- кмину— 1 1/2 чайних ложки
- порошку чилі— 1 Чайна ложка
- koriandra— 1/2 чайних ложки
- солі— 1 Чайна ложка
- перцю— 1/4 чайних ложки
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- часнику— 3 зубчики
- червоною сальси— 1 Склянка
- кінзи— 1/4 склянки
- лайма— 1/2 штуки
- перець чіпотл— 1 штука
- кесо фреска або сметани— 1/4 склянки
2. У великій каструлі нагріти 1 столову ложку оливкової олії на сильному вогні. Додати цибулю і часник в каструлю, смажити кілька хвилин, поки цибуля і часник не почнуть ставати прозорими.
3. Додати курячі стегенця в каструлю, обсмажити до коричневого кольору з усіх боків, близько 5 — 7 хвилин. Додати нарізані кубиками помідори, сальсу, кінзу і сік лайма. Ви також можете додати перець чіпотл на цьому етапі, Розмішати і довести до кипіння, знизити вогонь до середнього, накрити кришкою і варити близько 20 хвилин.
4. Викласти курку на тарілку, видалити кістки, потім за допомогою двох вилок подрібнити м'ясо.
5. Повернути шматочки курки в каструлю і розігріти.
6. У форму для випічки викласти половину шматочків коржів, половину курки, потім 1 стакан сирної суміші. повторити шари.
7. Посипати кесо фреска зверху. Випікати в духовці при температурі 175 градусів протягом 20 хвилин. Прикрасити подрібненою кінзою і відразу подавати з авокадо, при бажанні.
Подібні рецепти
Ягоди полуниці в шоколаді
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...