Рецепт Чилі фрі

Рецепт Чилі фрі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Французький смажену картоплю з чилі, шматочками яловичини і плавленим сиром. Подавати як основне блюдо або як закуску.

опис приготування:

Обсмажити в сковороді перчик чилі і яловичий фарш. Тим часом в іншій сковороді обсмажити бекон. Додати дрібно нарізану цибулю, соломки чилі перцю і тертий часник, готувати до появи чудового аромату.

Додати нарізані помідори і полити соусом Вустершир. Приправити сіллю і перцем. Добре перемішати, накрити кришкою і варити близько 15 хвилин.

Нагріти олію в казанку або сковороді, обсмажити картоплю до золотистої скоринки. Злити зайве масло. Так само можна запекти картоплю в духовці.

Натерти сир на середній терці. Розігріти духовку до 180 З. Викласти шар картоплі в термостійкий посуд. Поверх (у центрі) покласти яловичий фарш і обсмажений бекон. Щедро засипати все тертим сиром. Додати трохи зелені. Запікати протягом 7-10 хвилин. Подавати відразу ж.

  • картопля— 1 кілограм
  • фарш із яловичини— 300 грам
  • бекон— 200 грам
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 4 зубчики
  • чилі— 2-4 штук
  • помідори— 4-6 штук
  • паприка— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 За смаком
  • Worcestershire соус— 1 Ст. ложка
  • тертий сир чеддер— 150 грам
  • петрушка— 2 Ст. ложки
  • каєнський перець— 1 щіпка
  • рослинна олія— 3 склянки
Обсмажити в сковороді перчик чилі і яловичий фарш. Тим часом в іншій сковороді обсмажити бекон. Додати дрібно нарізану цибулю, соломки чилі перцю і тертий часник, готувати до появи чудового аромату.

Додати нарізані помідори і полити соусом Вустершир. Приправити сіллю і перцем. Добре перемішати, накрити кришкою і варити близько 15 хвилин.

Нагріти олію в казанку або сковороді, обсмажити картоплю до золотистої скоринки. Злити зайве масло. Так само можна запекти картоплю в духовці.

Натерти сир на середній терці. Розігріти духовку до 180 З. Викласти шар картоплі в термостійкий посуд. Поверх (у центрі) покласти яловичий фарш і обсмажений бекон. Щедро засипати все тертим сиром. Додати трохи зелені. Запікати протягом 7-10 хвилин. Подавати відразу ж.

Подібні рецепти

Цвітна капуста фрі

Салат «Петушки» з картоплею фрі

Для всіх любителів цвітної капусти я представляю цей приголомшливий рецепт цвітної капусти фрі. Ми легко зможемо приготувати її вдома, а за смаком вона буде нітрохи не гірше ресторанного варіанту. опис приготування: Близько півроку тому в одному з ресторанів я спробувала це чудове блюдо, з тог...

Чорна квасоля з чилі

Чорна квасоля з чилі

Рецепт приготування чорної квасолі з чилі, цукіні, цибулею, морквою, помідорами і кукурудзою. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Нарізати кубиками цибулю. Пропустити часник через прес. Тонко нарізати цукіні і моркву. Додати в каструлю цибулю і часник, прип...

Чилі з чорної квасолі і баклажан

Чилі з чорної квасолі і баклажан

Чилі — це не тільки країна і сорт перцю, але ще і смачне мексиканське блюдо. розповідаю, як смачно приготувати чилі з чорної квасолі і баклажан. опис приготування: Чилі — традиційно м'ясне блюдо, користується величезною популярністю в Мексиці. Однак є і вегетаріанський варіант приготування ціє...

Чилі з шоколадом

Чилі з шоколадом

Пропоную приготувати чилі нон карне - вегетаріанську версію знаменитого мексиканського страви. Та не просту, а з шоколадом! опис приготування: Докладніше, як приготувати чилі з шоколадом я розповім нижче. Шоколад повинен бути гірким, не нижче 70%. Кількість перцю чилі вибирайте на свій смак. Я...

Перець чилі кон карне

Перець чилі кон карне

Рецепт приготування італійського блюда з свинини з овочами. опис приготування: Дрібно нарізати часник і цибулю. Нагріти масло в сковороді. Обсмажувати фарш кілька хвилин, додати цибулю і часник. Продовжувати підсмажувати до готовності. Відварити рис в томатному соку (10 хвилин). Додати нарізан...