Рецепт Чилі фрі
Французький смажену картоплю з чилі, шматочками яловичини і плавленим сиром. Подавати як основне блюдо або як закуску.
опис приготування:
Обсмажити в сковороді перчик чилі і яловичий фарш. Тим часом в іншій сковороді обсмажити бекон. Додати дрібно нарізану цибулю, соломки чилі перцю і тертий часник, готувати до появи чудового аромату.
Додати нарізані помідори і полити соусом Вустершир. Приправити сіллю і перцем. Добре перемішати, накрити кришкою і варити близько 15 хвилин.
Нагріти олію в казанку або сковороді, обсмажити картоплю до золотистої скоринки. Злити зайве масло. Так само можна запекти картоплю в духовці.
Натерти сир на середній терці. Розігріти духовку до 180 З. Викласти шар картоплі в термостійкий посуд. Поверх (у центрі) покласти яловичий фарш і обсмажений бекон. Щедро засипати все тертим сиром. Додати трохи зелені. Запікати протягом 7-10 хвилин. Подавати відразу ж.
- картопля— 1 кілограм
- фарш із яловичини— 300 грам
- бекон— 200 грам
- цибулина— 1 штука
- часник— 4 зубчики
- чилі— 2-4 штук
- помідори— 4-6 штук
- паприка— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 За смаком
- Worcestershire соус— 1 Ст. ложка
- тертий сир чеддер— 150 грам
- петрушка— 2 Ст. ложки
- каєнський перець— 1 щіпка
- рослинна олія— 3 склянки
Додати нарізані помідори і полити соусом Вустершир. Приправити сіллю і перцем. Добре перемішати, накрити кришкою і варити близько 15 хвилин.
Нагріти олію в казанку або сковороді, обсмажити картоплю до золотистої скоринки. Злити зайве масло. Так само можна запекти картоплю в духовці.
Натерти сир на середній терці. Розігріти духовку до 180 З. Викласти шар картоплі в термостійкий посуд. Поверх (у центрі) покласти яловичий фарш і обсмажений бекон. Щедро засипати все тертим сиром. Додати трохи зелені. Запікати протягом 7-10 хвилин. Подавати відразу ж.
Подібні рецепти
Салат «Петушки» з картоплею фрі
Для всіх любителів цвітної капусти я представляю цей приголомшливий рецепт цвітної капусти фрі. Ми легко зможемо приготувати її вдома, а за смаком вона буде нітрохи не гірше ресторанного варіанту. опис приготування: Близько півроку тому в одному з ресторанів я спробувала це чудове блюдо, з тог...
Чорна квасоля з чилі
Рецепт приготування чорної квасолі з чилі, цукіні, цибулею, морквою, помідорами і кукурудзою. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Нарізати кубиками цибулю. Пропустити часник через прес. Тонко нарізати цукіні і моркву. Додати в каструлю цибулю і часник, прип...
Чилі з чорної квасолі і баклажан
Чилі — це не тільки країна і сорт перцю, але ще і смачне мексиканське блюдо. розповідаю, як смачно приготувати чилі з чорної квасолі і баклажан. опис приготування: Чилі — традиційно м'ясне блюдо, користується величезною популярністю в Мексиці. Однак є і вегетаріанський варіант приготування ціє...
Чилі з шоколадом
Пропоную приготувати чилі нон карне - вегетаріанську версію знаменитого мексиканського страви. Та не просту, а з шоколадом! опис приготування: Докладніше, як приготувати чилі з шоколадом я розповім нижче. Шоколад повинен бути гірким, не нижче 70%. Кількість перцю чилі вибирайте на свій смак. Я...
Перець чилі кон карне
Рецепт приготування італійського блюда з свинини з овочами. опис приготування: Дрібно нарізати часник і цибулю. Нагріти масло в сковороді. Обсмажувати фарш кілька хвилин, додати цибулю і часник. Продовжувати підсмажувати до готовності. Відварити рис в томатному соку (10 хвилин). Додати нарізан...