Рецепт Домашній шоколадний крем

Рецепт Домашній шоколадний крем
Кількість порцій: 4 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Традиційний французький десерт можна перетворити, додавши до нього одну родзинку, а саме - перець чилі. зацікавилися? Тоді для вас рецепт, як приготувати домашній шоколадний крем.

опис приготування:

Поєднання гіркого шоколаду і перцю чилі - традиційне для країн Латинської Америки. переконайтеся, що використовуєте якісний шоколад з високим вмістом в ньому какао. Готовий десерт відправте в холодильник на ніч для застигання, а перед подачею дайте йому постояти в кімнаті близько 15 хвилин.

  • жирні вершки— 2 склянки
  • жовтки— 3 штуки
  • обкладинка— 0,5 чайних ложки
  • порошок чилі— 1 щіпка
  • сіль— 1 щіпка
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
  • гіркий шоколад— 170 грам
Домашній шоколадний крем - фото крок 1 1. Перелийте вершки в сотейник і відправте на середній вогонь, додайте курячі жовтки.

Домашній шоколадний крем - фото крок 2 2. додайте корицю, чилі, маленьку щіпку солі, збивайте віночком і варіть, але не доводьте суміш до кипіння.

Домашній шоколадний крем - фото крок 3 3. Як тільки побачили, що суміш буде кипіти, вимикайте вогонь і додайте шоколад.

Домашній шоколадний крем - фото крок 4 4. Перемішайте гарненько до розчинення шоколаду і однорідної консистенції.

Домашній шоколадний крем - фото крок 5 5. Влийте ванільний екстракт і знову розмішайте.

Домашній шоколадний крем - фото крок 6 6. Збийте все міксером, щоб вийшла однорідна консистенція, потім розлийте суміш по формах або звичайним чашкам.

Домашній шоколадний крем - фото крок 7 7. Надішліть форми на 6-8 годин в холодильник, для а 10-15 хвилин до подачі дістаньте їх. Подавайте зі збитими вершками і шоколадною стружкою.

Подібні рецепти

Домашній шоколадний сироп

Домашній шоколадний торт з лимонним кремом

добре, коли всі інгредієнти на кухні власного приготування. Це я зараз про майонезі, соусах, різних пастах і т.д. З ними страви виходять набагато смачніше і приємніше. Цей рецепт саме такий. опис приготування: Одержаний десерт підійде для прикраси капкейков, фруктових салатів, печива, морозива...

Домашній балик (сировялений)

Домашній балик (сировялений)

Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...

Домашній батон з кропом

Домашній батон з кропом

Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...

Домашній Бургер

Домашній Бургер

Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...

Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром

Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром

Немає нічого смачнішого, ніж домашній хліб. особливо, якщо хліб приготовлений майстерно. Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром — це саме майстерно приготовлений хліб. ділюся рецептом! опис приготування: Я, по суті, обожнюю домашній хліб. Коли в квартирі пахне свіженьким хлібцем —...