Рецепт Домашній шоколадний крем
Традиційний французький десерт можна перетворити, додавши до нього одну родзинку, а саме - перець чилі. зацікавилися? Тоді для вас рецепт, як приготувати домашній шоколадний крем.
опис приготування:
Поєднання гіркого шоколаду і перцю чилі - традиційне для країн Латинської Америки. переконайтеся, що використовуєте якісний шоколад з високим вмістом в ньому какао. Готовий десерт відправте в холодильник на ніч для застигання, а перед подачею дайте йому постояти в кімнаті близько 15 хвилин.
- жирні вершки— 2 склянки
- жовтки— 3 штуки
- обкладинка— 0,5 чайних ложки
- порошок чилі— 1 щіпка
- сіль— 1 щіпка
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
- гіркий шоколад— 170 грам
2. додайте корицю, чилі, маленьку щіпку солі, збивайте віночком і варіть, але не доводьте суміш до кипіння.
3. Як тільки побачили, що суміш буде кипіти, вимикайте вогонь і додайте шоколад.
4. Перемішайте гарненько до розчинення шоколаду і однорідної консистенції.
5. Влийте ванільний екстракт і знову розмішайте.
6. Збийте все міксером, щоб вийшла однорідна консистенція, потім розлийте суміш по формах або звичайним чашкам.
7. Надішліть форми на 6-8 годин в холодильник, для а 10-15 хвилин до подачі дістаньте їх. Подавайте зі збитими вершками і шоколадною стружкою.
Подібні рецепти
Домашній шоколадний торт з лимонним кремом
добре, коли всі інгредієнти на кухні власного приготування. Це я зараз про майонезі, соусах, різних пастах і т.д. З ними страви виходять набагато смачніше і приємніше. Цей рецепт саме такий. опис приготування: Одержаний десерт підійде для прикраси капкейков, фруктових салатів, печива, морозива...
Домашній балик (сировялений)
Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...
Домашній батон з кропом
Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...
Домашній Бургер
Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...
Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром
Немає нічого смачнішого, ніж домашній хліб. особливо, якщо хліб приготовлений майстерно. Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром — це саме майстерно приготовлений хліб. ділюся рецептом! опис приготування: Я, по суті, обожнюю домашній хліб. Коли в квартирі пахне свіженьким хлібцем —...