Рецепт Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром
Немає нічого смачнішого, ніж домашній хліб. особливо, якщо хліб приготовлений майстерно. Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром — це саме майстерно приготовлений хліб. ділюся рецептом!
опис приготування:
Я, по суті, обожнюю домашній хліб. Коли в квартирі пахне свіженьким хлібцем — відчуваєш себе просто чарівно. А вже як приємно подати якусь смачна страва зі свіженьким, ще тепленьким хлібцем — не передати словами
Один з моїх фірмових варіантів — це домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром. Все це інгредієнти надають хлібу дуже приємний аромат і смак.
А головне — спекти хліб в домашніх умовах дуже просто! Потрібно всього лише захотіти.
хай щастить! Готуйте з задоволенням
- Борошно пшеничне— 260 грам
- борошно житнє— 250 грам
- Дріжджі сухі швидкодіючі— 5 грам
- Твердий козячий сир— 100 грам
- Волоський горіх— 100 грам
- Базилік свіжий зелений— 30 грам
- Оливкова олія— 10 мілілітрів
- сіль— 1/2 чайних ложки
Замешиваем из получившейся смеси эластичное и не прилипающее к рукам тесто. Ставимо його в тепле місце на 1 час.
За час тесто существенно увеличится в объеме. Затем его нужно еще раз хорошенько обмять и оставить в теплом месте минут на 20-30, после чего тесто будет готово к дальнейшим процедурам.
А поки тісто підходить — нарежем сыр небольшими кубиками.
Орехи крупно рубим.
Раскатываем из нашего теста одну лепешку. Выкладываем на лепешку треть нашего сыра и орехов, вмешиваем их в тесто. Повторяем эту процедуру еще дважды.
Затем аналогичным образом закатываем в тесто кусочки нарубленного базилика.
Из получившегося теста формируем продолговатый батон. Выкладываем батон на противень, злегка присипаний борошном, и даем минут 20 постояти, после чего верх батона слегка смазываем оливковым маслом.
Ставим хлеб в разогретую до 200 градусов духовку и выпекаем примерно 30 хвилин. Усе, хліб готовий!
Подібні рецепти
Млинці хрусткі
Білий хліб в домашніх умовах. Краще приготувати своїми руками, ніж постійно переплачувати в магазині. кількість порцій: 8 тепла вода— 1 1/4 склянки(310 мл) сухі дріжджі— 2 чайних ложки цукрова пудра— 1 Чайна ложка пшеничне борошно— 450 грам(3 чашки) вершкове масло— 30 грам(нарізати шматочками) ...
Домашній хліб з томатами
Пропоную приготувати домашній хліб з томатами. Дуже гарний такий хліб на сніданок з сиром, маслом або в'яленими помідорами. Випічка виходить і справді дуже смачною і ароматною! опис приготування: По суті це звичайний домашній хліб, але готується він не на воді, молоці або сироватці, а на томат...
Домашній «Божевільний» хліб
Курйози хліб - дуже смачні хлібні палички з хрусткою ароматною скоринкою, посипані тертим сиром. Їх легко формувати і приготувати вдома. Подається крейзі хліб зазвичай з гострим чилі соусом. опис приготування: Подивіться легкий рецепт, як приготувати домашній крейзі хліб. Такий хліб не зажадає...
Бургери з грибами і козячим сиром
Рецепт приготування бургерів на грилі з грибами портобелло, болгарським перцем, козячим сиром і салатом. опис приготування: У неглибокому посуді збити масло, оцет, часник, 1 чайну ложку солі і 1 / 4 чайної ложки перцю. Додати болгарський перець і гриби, обережно перемішати. Маринувати при кімн...
Бургери з індичкою, помідорами і козячим сиром
Рецепт приготування бургерів з бубликів з козячим сиром, котлетами з індички, помідорами, авокадо і листям базиліка. опис приготування: Ці бургери добре подавати з домашнім картоплею-фрі. бубликов— 8 штук вершкового масла— 4 Ст. ложки козячого сиру або сиру— 120 грам соусу Песто— 2 Ст. ложки...