Рецепт Бутерброды с сырыми шампиньонами
Если в который раз собираете гостей и хотите порадовать их новой закуской, подивіться, как приготовить бутерброды с сырыми шампиньонами. Это не займет у вас много времени, но закуска получится на ура!
опис приготування:
У цьому рецепті немає нічого складного, но чтобы бутерброды получились максимально вкусными, потрібно знати кілька секретів. По перше, обязательно возьмите черный хлеб, можно с изюмом, кмином, чесноком или другими добавками, но обязательно черный. Он придаст бутербродам красивый вид и незабываемый вкус. По-друге, замаринуйте лук с сахаром и уксусом перед тем, как собирать бутерброды. Шампиньоны берите любые, они все равно будут вкусными!
- печериці— 200 грам
- оцет 9% — 100 мілілітрів
- вода— 100 мілілітрів
- Чорний хліб— 1 штука
- цибуля салатна— 1 штука
- цукор— 1 Чайна ложка
- зелень— 1 пучок
- майонез— 2 Ст. ложки
- Олія соняшникова— 1 Ст. ложка
- часник— 3 зубчики
2. Дайте гренкам остыть. Лук нарежьте мелкими полукольцами. Смешайте лук с сахаром, водою і оцтом, залиште на 15 хвилин. Печериці наріжте пластинками.
3. Майонез змішайте з подрібненим часником. Зберіть бутерброди: нанесите майонез на хлеб, сверху выложите маринованный лук, затем — шампиньоны. Прикрасьте бутерброди зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Млинці (класичний рецепт)
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...