Рецепт Бульйон м'ясний з пиріжками
Рецепт м'ясний бульйон з пиріжками — приготування м'ясного бульйону з овочами, а також випічка пиріжків з начинкою з м'яса свинини.
опис приготування:
Кістки заливаються холодною водою і кип'ятять. Не забувайте вчасно знімати піну і жир. Бульйон вариться протягом години, після чого додається м'ясо, і все вариться ще хвилин 20, солиться і вариться до повної м'ясної готовності.
морква, петрушка і цибуля крупно ріжуться, а потім укладаються на деко для випічки. Овочі кладуться в киплячий бульйон на 30 хвилин до готовності. По готовності бульйон зціджує і приправляється перцем.
Замісити тісто для пиріжків з борошна, яйця, маргарину і солі. Витримайте його в холодильнику близько години. М'ясо з цибулею пропускаються на м'ясорубці, солятся, перчать. Додайте зелень з коньяком і перемішайте.
Тісто розкачати в пласт, з якого зробіть гуртки, на які укладається фарш, після чого формуються пиріжки.
випікайте 20 хвилин в 230 З.
- кости пищевые— 250 грам
- м'якоть яловичини— 1000 грам(лопатки)
- вода— 2.2 L
- цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука
- корінь петрушки— 1/2 штуки
- перець чорний мелений, сіль— — За смаком
- свинина— 400 грам(для пиріжків:)
- телятина— 400 грам
- борошно пшеничне— 750 грам
- маргарин— 375 грам
- яйце— 1 штука
- цибуля— 1 штука
- коньяк— 50 грам
- зелень— — За смаком
- перець чорний мелений, сіль— — За смаком
- часник— — За смаком
морква, петрушка і цибуля крупно ріжуться, а потім укладаються на деко для випічки. Овочі кладуться в киплячий бульйон на 30 хвилин до готовності. По готовності бульйон зціджує і приправляється перцем.
Замісити тісто для пиріжків з борошна, яйця, маргарину і солі. Витримайте його в холодильнику близько години. М'ясо з цибулею пропускаються на м'ясорубці, солятся, перчать. Додайте зелень з коньяком і перемішайте.
Тісто розкачати в пласт, з якого зробіть гуртки, на які укладається фарш, після чого формуються пиріжки.
випікайте 20 хвилин в 230 З.
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясний з пиріжками vinkel.com.ua') as relev FROM links WHERE MA...' at line 1
Це не просто бульйон в звичайному значенні цього слова, це більше шотландський бульйон або французький «pot-au-feu», в якому в першу чергу вариться бульйон, а потім додаються м'ясо і овочі. опис приготування: Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведі...
Бульйон з яловичого мови
Дуже смачний і ароматний бульйон виходить з яловичого мови. Завдяки прянощів і овочам, смак самого бульйону насичений. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Яловичий або телячий язик підвищує гемоглобін, покращує імунітет, вважається не калорійним, його включають в раціон під час різних...
Бульйон з галушками «Мімоза»
Скажіть, часто ви подаєте гостям бульйон або суп? А коли останній раз ви діставали супницю з фамільного сервізу? давно? Тоді поспішіть змахнути з неї павутину, тому що я пропоную вам подати курячий бульйон зі святковими галушками! це безсумнівно, яскраве, ефектне і красиве блюдо. І зовсім бюджетн...
Бульйон з індички з овочами
Рецепт приготування бульйону з індички з морквою, селерою, цибулею ,часником і чебрецем. опис приготування: Для приготування цього бульйону замість індички ви можете також використовувати курку або яловичину. Якщо у вас немає скороварки, просто використовуйте велику каструлю з кришкою. Доведіт...
Бульйон з курячої грудки
Ділюся класичним рецептом бульйону з курячої грудки! Відмінний варіант першого блюда на швидку руку або дієтичного обіду. Варіант домашнього ліки від застуди для любителів хворіти смачно! опис приготування: Рецепт приготування бульйону з курячої грудки вам точно припаде до душі! Ця страва — кл...