Рецепт Бульйон з галушками «Мімоза»

Рецепт Бульйон з галушками «Мімоза»
Кількість порцій: 3 Час приготування: 15 хв.
Скажіть, часто ви подаєте гостям бульйон або суп? А коли останній раз ви діставали супницю з фамільного сервізу? давно? Тоді поспішіть змахнути з неї павутину, тому що я пропоную вам подати курячий бульйон зі святковими галушками! це безсумнівно, яскраве, ефектне і красиве блюдо. І зовсім бюджетне!


опис приготування:

Рецепт цих галушок давненько вже я вичитала в якомусь журналі. Зацікавилася і спробувала. Але - на жаль - у мене не дуже вийшло. Ніжні Жовткову галушки розвалювалися в бульйоні. Методом «наукового тику» з часом мені вдалося домогтися відмінного результату!

  • курячий бульйон— 600 мілілітрів
  • яйце в круту— 3 штуки
  • жовток— 1 штука
  • паприка мелена— 1 щіпка
  • сіль— 1 щіпка
  • зелень— За смаком
Бульйон з галушками «Мімоза» - фото крок 1 Трохи нагадаю вам про бульйон. Бульйон можна зварити з цілої курки, що, безсумнівно, виправдано, коли ви готуєте святковий стіл. Якщо ж ви просто зацікавилися рецептом, то цілком можна обійтися і супових набором. Я готувала всього на три порції. Залийте підготовлену сировину холодною водою і швидко доведіть до кипіння. Зніміть піну і варіть 10 хвилин.

Бульйон з галушками «Мімоза» - фото крок 2 За цей час подпекіте на сухій сковороді до підпалин розрізану навпіл цибулину в лушпинні і морква, нарізану товстими кружечками.

Бульйон з галушками «Мімоза» - фото крок 3 Опустіть овочі в бульйон, посоліть і трохи поперчіть, додайте супову зелень. Дайте закипіти і варіть ще пару хвилин. Потім зніміть каструлю з вогню і залиште настоюватися, краще на ніч. Якщо ви будете варити курку цілком, поступите точно так же, і смак такий вареної курки дуже вас порадує.

Бульйон з галушками «Мімоза» - фото крок 4 Настоявся бульйон підігрійте і процідіть через вологу лляну серветку. У підсумку вийде насичений і прозорий бульйон.

Бульйон з галушками «Мімоза» - фото крок 5 А тепер, власне, самі галушки. Візьміть три варених жовтки і один сирий. Для трьох порцій якраз вистачить. Якщо будете робити більшу кількість, пропорцію дотримуйтесь. Додайте щіпку паприки і злегка посоліть.
звичайно, з домашніх яєць з яскравими жовтками галушки будуть набагато гарніше.

Бульйон з галушками «Мімоза» - фото крок 6 Виделкою розімніть жовтки і добре перемішайте.

Бульйон з галушками «Мімоза» - фото крок 7 Скачайте маленькі кульки, побільше горошини. А тепер - мій секрет! Викладайте галушки відразу в супницю і поставте її в мікрохвильовку на хвилинку. Тоді ніжні галушки трохи схопляться і не будуть розвалюватися в бульйоні.

Бульйон з галушками «Мімоза» - фото крок 8 Обережно залийте галушки гарячим бульйоном, додайте зелень і негайно ж подавайте.

Подібні рецепти

Бульйон з бекону

Морквяний торт без яєць

Це не просто бульйон в звичайному значенні цього слова, це більше шотландський бульйон або французький «pot-au-feu», в якому в першу чергу вариться бульйон, а потім додаються м'ясо і овочі. опис приготування: Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведі...

Бульйон з яловичого мови

Бульйон з яловичого мови

Дуже смачний і ароматний бульйон виходить з яловичого мови. Завдяки прянощів і овочам, смак самого бульйону насичений. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Яловичий або телячий язик підвищує гемоглобін, покращує імунітет, вважається не калорійним, його включають в раціон під час різних...

Бульйон з індички з овочами

Бульйон з індички з овочами

Рецепт приготування бульйону з індички з морквою, селерою, цибулею ,часником і чебрецем. опис приготування: Для приготування цього бульйону замість індички ви можете також використовувати курку або яловичину. Якщо у вас немає скороварки, просто використовуйте велику каструлю з кришкою. Доведіт...

Бульйон з курячої грудки

Бульйон з курячої грудки

Ділюся класичним рецептом бульйону з курячої грудки! Відмінний варіант першого блюда на швидку руку або дієтичного обіду. Варіант домашнього ліки від застуди для любителів хворіти смачно! опис приготування: Рецепт приготування бульйону з курячої грудки вам точно припаде до душі! Ця страва — кл...

Бульйон з курячих кісток

Бульйон з курячих кісток

Це один з найсмачніших і ніжних бульйонів. Для готування використовуйте тільки кісточки з м'ясом і овочі, шкіра не потрібна, її рекомендують викидати, так як вона накопичує в собі шкідливі речовини. опис приготування: Для насиченого і смачного бульйону м'ясо або кісточки завжди кладуть в холод...