Рецепт Бульйон з галушками «Мімоза»
Скажіть, часто ви подаєте гостям бульйон або суп? А коли останній раз ви діставали супницю з фамільного сервізу? давно? Тоді поспішіть змахнути з неї павутину, тому що я пропоную вам подати курячий бульйон зі святковими галушками! це безсумнівно, яскраве, ефектне і красиве блюдо. І зовсім бюджетне!
опис приготування:
Рецепт цих галушок давненько вже я вичитала в якомусь журналі. Зацікавилася і спробувала. Але - на жаль - у мене не дуже вийшло. Ніжні Жовткову галушки розвалювалися в бульйоні. Методом «наукового тику» з часом мені вдалося домогтися відмінного результату!
- курячий бульйон— 600 мілілітрів
- яйце в круту— 3 штуки
- жовток— 1 штука
- паприка мелена— 1 щіпка
- сіль— 1 щіпка
- зелень— За смаком
За цей час подпекіте на сухій сковороді до підпалин розрізану навпіл цибулину в лушпинні і морква, нарізану товстими кружечками.
Опустіть овочі в бульйон, посоліть і трохи поперчіть, додайте супову зелень. Дайте закипіти і варіть ще пару хвилин. Потім зніміть каструлю з вогню і залиште настоюватися, краще на ніч. Якщо ви будете варити курку цілком, поступите точно так же, і смак такий вареної курки дуже вас порадує.
Настоявся бульйон підігрійте і процідіть через вологу лляну серветку. У підсумку вийде насичений і прозорий бульйон.
А тепер, власне, самі галушки. Візьміть три варених жовтки і один сирий. Для трьох порцій якраз вистачить. Якщо будете робити більшу кількість, пропорцію дотримуйтесь. Додайте щіпку паприки і злегка посоліть.
звичайно, з домашніх яєць з яскравими жовтками галушки будуть набагато гарніше.
Виделкою розімніть жовтки і добре перемішайте.
Скачайте маленькі кульки, побільше горошини. А тепер - мій секрет! Викладайте галушки відразу в супницю і поставте її в мікрохвильовку на хвилинку. Тоді ніжні галушки трохи схопляться і не будуть розвалюватися в бульйоні.
Обережно залийте галушки гарячим бульйоном, додайте зелень і негайно ж подавайте.
Подібні рецепти
Морквяний торт без яєць
Це не просто бульйон в звичайному значенні цього слова, це більше шотландський бульйон або французький «pot-au-feu», в якому в першу чергу вариться бульйон, а потім додаються м'ясо і овочі. опис приготування: Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведі...
Бульйон з яловичого мови
Дуже смачний і ароматний бульйон виходить з яловичого мови. Завдяки прянощів і овочам, смак самого бульйону насичений. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Яловичий або телячий язик підвищує гемоглобін, покращує імунітет, вважається не калорійним, його включають в раціон під час різних...
Бульйон з індички з овочами
Рецепт приготування бульйону з індички з морквою, селерою, цибулею ,часником і чебрецем. опис приготування: Для приготування цього бульйону замість індички ви можете також використовувати курку або яловичину. Якщо у вас немає скороварки, просто використовуйте велику каструлю з кришкою. Доведіт...
Бульйон з курячої грудки
Ділюся класичним рецептом бульйону з курячої грудки! Відмінний варіант першого блюда на швидку руку або дієтичного обіду. Варіант домашнього ліки від застуди для любителів хворіти смачно! опис приготування: Рецепт приготування бульйону з курячої грудки вам точно припаде до душі! Ця страва — кл...
Бульйон з курячих кісток
Це один з найсмачніших і ніжних бульйонів. Для готування використовуйте тільки кісточки з м'ясом і овочі, шкіра не потрібна, її рекомендують викидати, так як вона накопичує в собі шкідливі речовини. опис приготування: Для насиченого і смачного бульйону м'ясо або кісточки завжди кладуть в холод...