Рецепт Бульйон з курячих кісток
Це один з найсмачніших і ніжних бульйонів. Для готування використовуйте тільки кісточки з м'ясом і овочі, шкіра не потрібна, її рекомендують викидати, так як вона накопичує в собі шкідливі речовини.
опис приготування:
Для насиченого і смачного бульйону м'ясо або кісточки завжди кладуть в холодну воду. Додають овочі і спеції, і варять до готовності. Такий бульйон можна запропонувати людям, сидять на дієті на обід або під час простудних хвороб, коли організм ослаблений.
- курячі кісточки (ostov) — 300 грам
- вода— 1,5 L
- Цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука
- Лавровий лист— 1-2 штук
- Перець горошком— 3-5 штук
- сіль— За смаком
- зелень— За смаком(в кінці варіння або порційно)
Поріжте крупно цибулю і моркву.
У холодну воду кладемо кістки, цибуля, морква, спеції і сіль. Ставимо на плиту, доводимо до кипіння і варимо при слабкому вогні 1 час.
Через годину бульйон стане жовтуватим, ароматним і насиченим за смаком.
Дістаньте з бульйону кісточки, відокремте від них м'ясо. Кістки можна викинути, а м'ясо поверніть в бульйон.
Розлийте бульйон з м'ясом по тарілочках, додайте свіжий кріп - і бульйон готовий. подавайте гарячим.
Подібні рецепти
Круасани тісто (дуже простий рецепт)
Бульйон з курячих лапок готується просто, являє собою більш бюджетний варіант курячого бульйону, який можна потім використовувати для приготування супів, соусів та інших страв. дивіться рецепт! опис приготування: Витрачати цінну курячу грудку або філе на бульйон якось неправильно, якщо можна п...
Бульйон з яловичого мови
Дуже смачний і ароматний бульйон виходить з яловичого мови. Завдяки прянощів і овочам, смак самого бульйону насичений. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Яловичий або телячий язик підвищує гемоглобін, покращує імунітет, вважається не калорійним, його включають в раціон під час різних...
Бульйон з бекону
Це не просто бульйон в звичайному значенні цього слова, це більше шотландський бульйон або французький «pot-au-feu», в якому в першу чергу вариться бульйон, а потім додаються м'ясо і овочі. опис приготування: Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведі...
Бульйон з галушками «Мімоза»
Скажіть, часто ви подаєте гостям бульйон або суп? А коли останній раз ви діставали супницю з фамільного сервізу? давно? Тоді поспішіть змахнути з неї павутину, тому що я пропоную вам подати курячий бульйон зі святковими галушками! це безсумнівно, яскраве, ефектне і красиве блюдо. І зовсім бюджетн...
Бульйон з індички з овочами
Рецепт приготування бульйону з індички з морквою, селерою, цибулею ,часником і чебрецем. опис приготування: Для приготування цього бульйону замість індички ви можете також використовувати курку або яловичину. Якщо у вас немає скороварки, просто використовуйте велику каструлю з кришкою. Доведіт...