Рецепт Дріжджовий пиріг з вершковою начинкою

Рецепт Дріжджовий пиріг з вершковою начинкою
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Рецепт приготування дріжджового пирога з начинкою з кукурудзяного сиропу, вершкового масла, ванільного екстракту і цукру.

кількість порцій: 16-20
  • молоко кімнатної температури— 3 Ст. ложки(пиріг)
  • сухі дріжджі— 1 3/4  чайних ложки(пиріг)
  • несолоне вершкове масло кімнатної температури— 6 Ст. ложок(пиріг)
  • цукор— 3 Ст. ложки(пиріг)
  • сіль— 1 Чайна ложка(пиріг)
  • яйця— 1 штука(пиріг)
  • кукурудзяний сироп— 3 1/3  Ст. ложки(начинка)
  • ванільний екстракт— 2 1/2  чайних ложки(начинка)
  • несолоне вершкове масло кімнатної температури— 12 чайних ложок(начинка)
  • сіль— 1/2  чайних ложки(начинка)
  • яйця— 1 штука(начинка)
  • мука— 180 грам(начинка)
Дріжджовий пиріг з вершковою начинкою - фото крок 1 1. зробити тісто. У невеликій мисці змішати молоко з 2 столовими ложками теплої води. Додати дріжджі і збити обережно. Суміш повинна трохи пінитися.
За допомогою електричного міксера з збити масло, цукор і сіль. Додати яйце і збити. По черзі додати борошно і молочну суміш, збити тісто на середній швидкості, поки не утвориться гладка маса, від 7 до 10 хвилин.

Дріжджовий пиріг з вершковою начинкою - фото крок 2 2. Викласти тісто у форму для випічки. Накрити поліетиленовою плівкою або чистим кухонним рушником, поставити в тепле місце від 2 1/2 до 3 годин, поки тісто не збільшиться в об'ємі вдвічі.

Дріжджовий пиріг з вершковою начинкою - фото крок 3 3. Розігріти духовку до 175 градусів. У невеликій мисці збити кукурудзяний сироп з 2 столовими ложками води і ванільним екстрактом. За допомогою електричного міксера збити вершкове масло, цукор і сіль, від 5 до 7 хвилин. Додати яйце і збити. По черзі додати борошно і збити до однорідності.

Дріжджовий пиріг з вершковою начинкою - фото крок 4 4. Ложкою викласти начинку поверх тесту і акуратно розрівняти шпателем, щоб вийшов рівний шар.

Дріжджовий пиріг з вершковою начинкою - фото крок 5 5. Запікати пиріг від 30 до 45 хвилин, до золотисто-коричневого кольору зверху.

Дріжджовий пиріг з вершковою начинкою - фото крок 6 6. Дати охолонути у формі, а потім посипати цукровою пудрою і нарізати скибочками.

Подібні рецепти

Дріжджовий пиріг з шоколадною пастою маком і горіхами

Трубочки з вершковою начинкою

Ароматна і смачна випічка завжди до речі! Цей пиріг хороший тим, що начинку можна змінювати і комбінувати на свій смак, головне — тісто. Спробуйте приготувати! опис приготування: Для цього смачного пирога можна використовувати будь-який дріжджове тісто, наприклад, виготовлене за моїм рецептом....

Дріжджовий пиріг з яблуками і брусницею

Дріжджовий пиріг з яблуками і брусницею

Дріжджовий пиріг з яблуками і брусницею — традиційний російський пиріг, який пекли ще наші прабабусі. Пиріг виходить дуже ніжний, повітряний, з невеликою кислинкою. Варто спробувати. опис приготування: Дріжджовий пиріг з яблуками і брусницею — одне з фірмових страв моєї бабусі. Скільки себе па...

Дріжджовий кекс «Зебра»

Дріжджовий кекс «Зебра»

Нестандартний варіант приготування "; Зебри" із здобного тіста з додаванням дріжджів сподобається всім любителям експериментів. Такий кекс має розсипчасту структуру, приємний смак і яскравий зовнішній вигляд. опис приготування: В даному варіанті приготування "; Зебра" випікається в мультиварці...

Чилі з курячої начинкою

Чилі з курячої начинкою

Рецепт приготування чилі поблано, фаршированого сумішшю курки, кукурудзи і сиру. опис приготування: Обсмажити чилі над полум'ям газового пальника, часто перевертаючи. Покласти в миску, накрити поліетиленовою плівкою і залишити на 15 хвилин. Коли чилі охолоне, видалити шкіру. Вирізати щілину на...

Домашні кренделі з начинкою

Домашні кренделі з начинкою

Рецепт приготування дріжджових крендельков з начинкою на вибір. опис приготування: Для цих м'яких крендельков ви можете вибрати будь-яку начинку на ваш смак -коріцу з цукром, сир або маринований халапеньйо. цукру— 1 Ст. ложка солі— 2 чайних ложки пакет сухих дріжджів— 1 штука(8 г) топленого ...