Рецепт Дріжджовий пиріг з вершковою начинкою
Рецепт приготування дріжджового пирога з начинкою з кукурудзяного сиропу, вершкового масла, ванільного екстракту і цукру.
кількість порцій: 16-20
- молоко кімнатної температури— 3 Ст. ложки(пиріг)
- сухі дріжджі— 1 3/4 чайних ложки(пиріг)
- несолоне вершкове масло кімнатної температури— 6 Ст. ложок(пиріг)
- цукор— 3 Ст. ложки(пиріг)
- сіль— 1 Чайна ложка(пиріг)
- яйця— 1 штука(пиріг)
- кукурудзяний сироп— 3 1/3 Ст. ложки(начинка)
- ванільний екстракт— 2 1/2 чайних ложки(начинка)
- несолоне вершкове масло кімнатної температури— 12 чайних ложок(начинка)
- сіль— 1/2 чайних ложки(начинка)
- яйця— 1 штука(начинка)
- мука— 180 грам(начинка)
За допомогою електричного міксера з збити масло, цукор і сіль. Додати яйце і збити. По черзі додати борошно і молочну суміш, збити тісто на середній швидкості, поки не утвориться гладка маса, від 7 до 10 хвилин.
2. Викласти тісто у форму для випічки. Накрити поліетиленовою плівкою або чистим кухонним рушником, поставити в тепле місце від 2 1/2 до 3 годин, поки тісто не збільшиться в об'ємі вдвічі.
3. Розігріти духовку до 175 градусів. У невеликій мисці збити кукурудзяний сироп з 2 столовими ложками води і ванільним екстрактом. За допомогою електричного міксера збити вершкове масло, цукор і сіль, від 5 до 7 хвилин. Додати яйце і збити. По черзі додати борошно і збити до однорідності.
4. Ложкою викласти начинку поверх тесту і акуратно розрівняти шпателем, щоб вийшов рівний шар.
5. Запікати пиріг від 30 до 45 хвилин, до золотисто-коричневого кольору зверху.
6. Дати охолонути у формі, а потім посипати цукровою пудрою і нарізати скибочками.
Подібні рецепти
Трубочки з вершковою начинкою
Ароматна і смачна випічка завжди до речі! Цей пиріг хороший тим, що начинку можна змінювати і комбінувати на свій смак, головне — тісто. Спробуйте приготувати! опис приготування: Для цього смачного пирога можна використовувати будь-який дріжджове тісто, наприклад, виготовлене за моїм рецептом....
Дріжджовий пиріг з яблуками і брусницею
Дріжджовий пиріг з яблуками і брусницею — традиційний російський пиріг, який пекли ще наші прабабусі. Пиріг виходить дуже ніжний, повітряний, з невеликою кислинкою. Варто спробувати. опис приготування: Дріжджовий пиріг з яблуками і брусницею — одне з фірмових страв моєї бабусі. Скільки себе па...
Дріжджовий кекс «Зебра»
Нестандартний варіант приготування "; Зебри" із здобного тіста з додаванням дріжджів сподобається всім любителям експериментів. Такий кекс має розсипчасту структуру, приємний смак і яскравий зовнішній вигляд. опис приготування: В даному варіанті приготування "; Зебра" випікається в мультиварці...
Чилі з курячої начинкою
Рецепт приготування чилі поблано, фаршированого сумішшю курки, кукурудзи і сиру. опис приготування: Обсмажити чилі над полум'ям газового пальника, часто перевертаючи. Покласти в миску, накрити поліетиленовою плівкою і залишити на 15 хвилин. Коли чилі охолоне, видалити шкіру. Вирізати щілину на...
Домашні кренделі з начинкою
Рецепт приготування дріжджових крендельков з начинкою на вибір. опис приготування: Для цих м'яких крендельков ви можете вибрати будь-яку начинку на ваш смак -коріцу з цукром, сир або маринований халапеньйо. цукру— 1 Ст. ложка солі— 2 чайних ложки пакет сухих дріжджів— 1 штука(8 г) топленого ...