Рецепт Чилі з курячої начинкою

Рецепт Чилі з курячої начинкою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Рецепт приготування чилі поблано, фаршированого сумішшю курки, кукурудзи і сиру.

опис приготування:

Обсмажити чилі над полум'ям газового пальника, часто перевертаючи. Покласти в миску, накрити поліетиленовою плівкою і залишити на 15 хвилин. Коли чилі охолоне, видалити шкіру. Вирізати щілину на одній стороні від верху вниз. видалити насіння.

Тим часом, помістити курку і часник в каструлю і додати достатню кількість води, щоб вона покривала курку. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити, поки курка не буде готова, близько 15 хвилин. Викласти курку у велику миску, накрити вільно поліетиленовою плівкою. Дати трохи охолонути, потім нарізати скибочками.

Додати томатілло до рідини, що залишилася після приготування курки. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити до м'якості, приблизно 5 хвилин. Злити воду і змішати томатілло з часником в блендері до консистенції пюре. Додати кінзу, сік лайма і 1 1/2 чайної ложки солі, збити. Намазати половиною соусу форму для випічки.

Розігріти духовку до 190 градусів. Нагріти масло в сковороді на середньому вогні. Додати кукурудзу і смажити до м'якості, близько 3 хвилин. Дати трохи охолонути. Перемішати кукурудзу з курячим м'ясом, соусом, половиною козячого сиру і перцем.

викласти 1/2 склянки суміші в кожен чилі (в розріз). Помістити чилі в форму, посипати сиром, що залишився і 1/4 чайної ложки солі. Накрити і випікати близько 25 хвилин. дати постояти 5 хвилин. Полити соусом з форми, прикрасити гілочками кінзи і подавати.


  • перець чилі Poble— 6 штук
  • курячих грудок— 240 грам
  • часнику— 2 штуки
  • томатилло— 200 грам
  • кінзи— 1/4 склянки
  • соку лайма— 2 Ст. ложки
  • солі— 1 3/4 чайних ложки
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • козячого сиру— 60 грам
  • мелений перець— — За смаком
Обсмажити чилі над полум'ям газового пальника, часто перевертаючи. Покласти в миску, накрити поліетиленовою плівкою і залишити на 15 хвилин. Коли чилі охолоне, видалити шкіру. Вирізати щілину на одній стороні від верху вниз. видалити насіння.

Тим часом, помістити курку і часник в каструлю і додати достатню кількість води, щоб вона покривала курку. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити, поки курка не буде готова, близько 15 хвилин. Викласти курку у велику миску, накрити вільно поліетиленовою плівкою. Дати трохи охолонути, потім нарізати скибочками.

Додати томатілло до рідини, що залишилася після приготування курки. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити до м'якості, приблизно 5 хвилин. Злити воду і змішати томатілло з часником в блендері до консистенції пюре. Додати кінзу, сік лайма і 1 1/2 чайної ложки солі, збити. Намазати половиною соусу форму для випічки.

Розігріти духовку до 190 градусів. Нагріти масло в сковороді на середньому вогні. Додати кукурудзу і смажити до м'якості, близько 3 хвилин. Дати трохи охолонути. Перемішати кукурудзу з курячим м'ясом, соусом, половиною козячого сиру і перцем.

викласти 1/2 склянки суміші в кожен чилі (в розріз). Помістити чилі в форму, посипати сиром, що залишився і 1/4 чайної ложки солі. Накрити і випікати близько 25 хвилин. дати постояти 5 хвилин. Полити соусом з форми, прикрасити гілочками кінзи і подавати.


Подібні рецепти

Бульйон з курячої грудки

Мафіни з чорничним джемом

Ділюся класичним рецептом бульйону з курячої грудки! Відмінний варіант першого блюда на швидку руку або дієтичного обіду. Варіант домашнього ліки від застуди для любителів хворіти смачно! опис приготування: Рецепт приготування бульйону з курячої грудки вам точно припаде до душі! Ця страва — кл...

Чилі з чорної квасолі і баклажан

Чилі з чорної квасолі і баклажан

Чилі — це не тільки країна і сорт перцю, але ще і смачне мексиканське блюдо. розповідаю, як смачно приготувати чилі з чорної квасолі і баклажан. опис приготування: Чилі — традиційно м'ясне блюдо, користується величезною популярністю в Мексиці. Однак є і вегетаріанський варіант приготування ціє...

Бургери з індичкою, чилі і сиром

Бургери з індичкою, чилі і сиром

Рецепт приготування бургерів на грилі з індичкою, чилі халапеньо і сиром. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури. У середній мисці змішати м'ясо індички, халапеньйо перець чилі, сир, сухарі, майонез, 1 чайну ложку крупної солі і 1/4 чайної ложки перцю. Аккуратноо перемішати в...

Чорна квасоля з чилі

Чорна квасоля з чилі

Рецепт приготування чорної квасолі з чилі, цукіні, цибулею, морквою, помідорами і кукурудзою. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Нарізати кубиками цибулю. Пропустити часник через прес. Тонко нарізати цукіні і моркву. Додати в каструлю цибулю і часник, прип...

Чилі фрі

Чилі фрі

Французький смажену картоплю з чилі, шматочками яловичини і плавленим сиром. Подавати як основне блюдо або як закуску. опис приготування: Обсмажити в сковороді перчик чилі і яловичий фарш. Тим часом в іншій сковороді обсмажити бекон. Додати дрібно нарізану цибулю, соломки чилі перцю і тертий ч...