Рецепт Чилі з курячої начинкою
Рецепт приготування чилі поблано, фаршированого сумішшю курки, кукурудзи і сиру.
опис приготування:
Обсмажити чилі над полум'ям газового пальника, часто перевертаючи. Покласти в миску, накрити поліетиленовою плівкою і залишити на 15 хвилин. Коли чилі охолоне, видалити шкіру. Вирізати щілину на одній стороні від верху вниз. видалити насіння.
Тим часом, помістити курку і часник в каструлю і додати достатню кількість води, щоб вона покривала курку. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити, поки курка не буде готова, близько 15 хвилин. Викласти курку у велику миску, накрити вільно поліетиленовою плівкою. Дати трохи охолонути, потім нарізати скибочками.
Додати томатілло до рідини, що залишилася після приготування курки. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити до м'якості, приблизно 5 хвилин. Злити воду і змішати томатілло з часником в блендері до консистенції пюре. Додати кінзу, сік лайма і 1 1/2 чайної ложки солі, збити. Намазати половиною соусу форму для випічки.
Розігріти духовку до 190 градусів. Нагріти масло в сковороді на середньому вогні. Додати кукурудзу і смажити до м'якості, близько 3 хвилин. Дати трохи охолонути. Перемішати кукурудзу з курячим м'ясом, соусом, половиною козячого сиру і перцем.
викласти 1/2 склянки суміші в кожен чилі (в розріз). Помістити чилі в форму, посипати сиром, що залишився і 1/4 чайної ложки солі. Накрити і випікати близько 25 хвилин. дати постояти 5 хвилин. Полити соусом з форми, прикрасити гілочками кінзи і подавати.
- перець чилі Poble— 6 штук
- курячих грудок— 240 грам
- часнику— 2 штуки
- томатилло— 200 грам
- кінзи— 1/4 склянки
- соку лайма— 2 Ст. ложки
- солі— 1 3/4 чайних ложки
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- козячого сиру— 60 грам
- мелений перець— — За смаком
Тим часом, помістити курку і часник в каструлю і додати достатню кількість води, щоб вона покривала курку. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити, поки курка не буде готова, близько 15 хвилин. Викласти курку у велику миску, накрити вільно поліетиленовою плівкою. Дати трохи охолонути, потім нарізати скибочками.
Додати томатілло до рідини, що залишилася після приготування курки. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити до м'якості, приблизно 5 хвилин. Злити воду і змішати томатілло з часником в блендері до консистенції пюре. Додати кінзу, сік лайма і 1 1/2 чайної ложки солі, збити. Намазати половиною соусу форму для випічки.
Розігріти духовку до 190 градусів. Нагріти масло в сковороді на середньому вогні. Додати кукурудзу і смажити до м'якості, близько 3 хвилин. Дати трохи охолонути. Перемішати кукурудзу з курячим м'ясом, соусом, половиною козячого сиру і перцем.
викласти 1/2 склянки суміші в кожен чилі (в розріз). Помістити чилі в форму, посипати сиром, що залишився і 1/4 чайної ложки солі. Накрити і випікати близько 25 хвилин. дати постояти 5 хвилин. Полити соусом з форми, прикрасити гілочками кінзи і подавати.
Подібні рецепти
Мафіни з чорничним джемом
Ділюся класичним рецептом бульйону з курячої грудки! Відмінний варіант першого блюда на швидку руку або дієтичного обіду. Варіант домашнього ліки від застуди для любителів хворіти смачно! опис приготування: Рецепт приготування бульйону з курячої грудки вам точно припаде до душі! Ця страва — кл...
Чилі з чорної квасолі і баклажан
Чилі — це не тільки країна і сорт перцю, але ще і смачне мексиканське блюдо. розповідаю, як смачно приготувати чилі з чорної квасолі і баклажан. опис приготування: Чилі — традиційно м'ясне блюдо, користується величезною популярністю в Мексиці. Однак є і вегетаріанський варіант приготування ціє...
Бургери з індичкою, чилі і сиром
Рецепт приготування бургерів на грилі з індичкою, чилі халапеньо і сиром. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури. У середній мисці змішати м'ясо індички, халапеньйо перець чилі, сир, сухарі, майонез, 1 чайну ложку крупної солі і 1/4 чайної ложки перцю. Аккуратноо перемішати в...
Чорна квасоля з чилі
Рецепт приготування чорної квасолі з чилі, цукіні, цибулею, морквою, помідорами і кукурудзою. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Нарізати кубиками цибулю. Пропустити часник через прес. Тонко нарізати цукіні і моркву. Додати в каструлю цибулю і часник, прип...
Чилі фрі
Французький смажену картоплю з чилі, шматочками яловичини і плавленим сиром. Подавати як основне блюдо або як закуску. опис приготування: Обсмажити в сковороді перчик чилі і яловичий фарш. Тим часом в іншій сковороді обсмажити бекон. Додати дрібно нарізану цибулю, соломки чилі перцю і тертий ч...