Рецепт Ciraşi-Zuši (Chirashi Zushi)

Рецепт Ciraşi-Zuši (Chirashi Zushi)
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування яловичини з червоною цибулею. Японська кухня.

кількість порцій: 1
  • Мал— 1 Склянка
  • яловичина— 250 грам(філе )
  • сіль— 1 штука
  • перець— 1 штука
  • dajkon— 1 штука
  • обкладинка— 1 штука
  • Червона цибуля— 1 штука
  • саке— 1/4 склянки
  • соєвий соус— 1/4 склянки
  • корінь імбиру— 1 штука
  • чилі— 1 штука
Ciraşi-Zuši (Chirashi Zushi) - фото крок 1 складові:

Ciraşi-Zuši (Chirashi Zushi) - фото крок 2 Очистити і вимочити в воді протягом 20 хвилин Дайкон. Наріжте його за допомогою терки.

Ciraşi-Zuši (Chirashi Zushi) - фото крок 3 Нарізаємо чилі і змішуємо з дайконом. Додаємо трохи кориці.

Ciraşi-Zuši (Chirashi Zushi) - фото крок 4 Нарізаємо цибулю як показано на фотографії. Замочіть в холодній воді на 20 хвилин.

Ciraşi-Zuši (Chirashi Zushi) - фото крок 5 Посипаємо м'ясо сіллю і перцем. Залиште на 20 хвилин.

Ciraşi-Zuši (Chirashi Zushi) - фото крок 6 Розігріваємо олію в сковороді, додаємо трохи імбиру. Обсмажуємо м'ясо з кожного боку по 3 хвилини. Відкладаємо м'ясо в сторону. Змішуємо саке і соєвий соус. Маринують яловичину в суміші хвилин 20.

Ciraşi-Zuši (Chirashi Zushi) - фото крок 7 Нарізаємо яловичину на тонкі смужки.

Ciraşi-Zuši (Chirashi Zushi) - фото крок 8 Викладаємо цибулю і рис на тарілку. зверху — м'ясо.

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Гуляш з яловичини (класичний рецепт)

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...