Рецепт Чесночные пампушки

Рецепт Чесночные пампушки
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачні рум'яні пампушки з ароматом часнику і хрусткою скоринкою. Небезпечно для тих, хто сидить на дієті — неможливо зупинитися Ділюся рецептом часниковий пампушок!

опис приготування:

Часникові пампушки дуже популярні в Україні, звідки я родом. Цей смак знаком мені з дитинства — їх часто пекла моя бабуся. Тільки робила вона тісто в потрійному розмірі — вони настільки смачні, що неможливо зупинитися. Я сподіваюся, що цей простий рецепт часниковий пампушок вам сподобається і, замість того, щоб бігти в магазин за хлібом, ви спече пампушки.

  • молоко— 150 мілілітрів
  • вода— 150 мілілітрів
  • яйця— 3 штуки(1 жовток залиште для змащування пампушок)
  • Сухі дріжджі— 2 чайних ложки
  • сіль— 3/4 чайних ложки
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • часник— 8-10 зубчиків
  • зелень кропу— 20 грам
  • Масло рослинне— 1-2 Ст. ложок
  • борошно— 3 склянки(регулюйте кількість борошна на свій розсуд, щоб вийшло м'яке еластичне тісто)
Чесночные пампушки - фото крок 1 Змішуємо теплі воду і молоко. Додаємо цукор і розводимо в цій суміші дріжджі. даємо постояти, щоб дріжджі змогли піднятися ось так.

Чесночные пампушки - фото крок 2 У просіяне борошно додаємо яйця. Нам знадобиться 1 жовток для змазування пампушок, тому білок від третього яйця можна теж підмішати в тісто.

Чесночные пампушки - фото крок 3 До борошна і яєць вливаємо дріжджову суміш і сіль. Замішуємо еластичне тісто. Щоб легше вимішувати — змащуйте руки рослинним маслом.

Чесночные пампушки - фото крок 4 Ось таке вийшло гарне тісто:)

Чесночные пампушки - фото крок 5 Накриваємо тісто рушником, ставимо в тепле місце і даємо йому піднятися.

Чесночные пампушки - фото крок 6 тісто дозріло, ділимо його частини і формуємо кульки.

Чесночные пампушки - фото крок 7 Викладаємо майбутні пампушки в форму або на деко. Якщо ви хочете, щоб пампушки були більш хрусткими — візьміть форму побільше і укладайте кульки тесту на відстані. Залишимо на деякий час в теплому місці, щоб пампушки трохи підійшли і змащуємо яєчним жовтком.

Чесночные пампушки - фото крок 8 випікаємо при 180 градусах приблизно 20-25 хвилин.

Чесночные пампушки - фото крок 9 Пока пампушки пекутся, займемося приготуванням часниковою суміші. Своїм та дрібно нарізаємо кріп. Чистимо часник і пропускаємо через Часничниці.

Чесночные пампушки - фото крок 10 Змішуємо рослинне масло, кріп і часник. Можна злегка посолити.

Чесночные пампушки - фото крок 11 Готові пампушки вийняти з духовки даємо їм хвилин 10 відпочити, а потім мажемо часниковою сумішшю і подаємо до столу

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Яблучні пампушки з карамеллю

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...