Рецепт Чесночные пампушки
Смачні рум'яні пампушки з ароматом часнику і хрусткою скоринкою. Небезпечно для тих, хто сидить на дієті — неможливо зупинитися Ділюся рецептом часниковий пампушок!
опис приготування:
Часникові пампушки дуже популярні в Україні, звідки я родом. Цей смак знаком мені з дитинства — їх часто пекла моя бабуся. Тільки робила вона тісто в потрійному розмірі — вони настільки смачні, що неможливо зупинитися. Я сподіваюся, що цей простий рецепт часниковий пампушок вам сподобається і, замість того, щоб бігти в магазин за хлібом, ви спече пампушки.
- молоко— 150 мілілітрів
- вода— 150 мілілітрів
- яйця— 3 штуки(1 жовток залиште для змащування пампушок)
- Сухі дріжджі— 2 чайних ложки
- сіль— 3/4 чайних ложки
- цукор— 1 Чайна ложка
- часник— 8-10 зубчиків
- зелень кропу— 20 грам
- Масло рослинне— 1-2 Ст. ложок
- борошно— 3 склянки(регулюйте кількість борошна на свій розсуд, щоб вийшло м'яке еластичне тісто)
У просіяне борошно додаємо яйця. Нам знадобиться 1 жовток для змазування пампушок, тому білок від третього яйця можна теж підмішати в тісто.
До борошна і яєць вливаємо дріжджову суміш і сіль. Замішуємо еластичне тісто. Щоб легше вимішувати — змащуйте руки рослинним маслом.
Ось таке вийшло гарне тісто:)
Накриваємо тісто рушником, ставимо в тепле місце і даємо йому піднятися.
тісто дозріло, ділимо його частини і формуємо кульки.
Викладаємо майбутні пампушки в форму або на деко. Якщо ви хочете, щоб пампушки були більш хрусткими — візьміть форму побільше і укладайте кульки тесту на відстані. Залишимо на деякий час в теплому місці, щоб пампушки трохи підійшли і змащуємо яєчним жовтком.
випікаємо при 180 градусах приблизно 20-25 хвилин.
Пока пампушки пекутся, займемося приготуванням часниковою суміші. Своїм та дрібно нарізаємо кріп. Чистимо часник і пропускаємо через Часничниці.
Змішуємо рослинне масло, кріп і часник. Можна злегка посолити.
Готові пампушки вийняти з духовки даємо їм хвилин 10 відпочити, а потім мажемо часниковою сумішшю і подаємо до столу
Подібні рецепти
Яблучні пампушки з карамеллю
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...