Рецепт Диня з апельсиновим соусом

Рецепт Диня з апельсиновим соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування десерту з дині і соусу з апельсинового соку і імбиру.

опис приготування:

Заповнити велику миску льодом і водою, відкласти в сторону.

Помістити апельсиновий сік, цукор і імбир в невелику каструлю, довести до кипіння на середньому вогні. Кип'ятити на повільному вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться і сироп не загусне, близько 15 хвилин.

Зняти з вогню, вилити сироп в миску, додати Куантро, перемішати. Поставити миску в чашу з льодом або в холодильник, поки не охолоне.

Використовуючи спеціальні ножі різних розмірів, вирізати кульки з медової і канарської дині. Покласти кульки в миску, додати 1/2 склянки холодного сиропу і апельсинову цедру. перемішати.

Перед подачею викласти скибочки дині на блюдо. Зверху викласти дині кульки. Полити сиропом і прикрасити м'ятою. Подавати з апельсиновим печивом, кульками дині і сиропом.


  • апельсинового соку— 1 Склянка
  • цукру— 1 Склянка
  • імбиру— 15 грам
  • Cointreau— 2 Ст. ложки
  • медовая дыня— 1 штука(розрізана навпіл )
  • канарская дыня— 1 штука( розрізана навпіл)
  • диня— 1 штука(нарізана скибочками )
Заповнити велику миску льодом і водою, відкласти в сторону.

Помістити апельсиновий сік, цукор і імбир в невелику каструлю, довести до кипіння на середньому вогні. Кип'ятити на повільному вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться і сироп не загусне, близько 15 хвилин.

Зняти з вогню, вилити сироп в миску, додати Куантро, перемішати. Поставити миску в чашу з льодом або в холодильник, поки не охолоне.

Використовуючи спеціальні ножі різних розмірів, вирізати кульки з медової і канарської дині. Покласти кульки в миску, додати 1/2 склянки холодного сиропу і апельсинову цедру. перемішати.

Перед подачею викласти скибочки дині на блюдо. Зверху викласти дині кульки. Полити сиропом і прикрасити м'ятою. Подавати з апельсиновим печивом, кульками дині і сиропом.


Подібні рецепти

Диня консервована на зиму

Смажений морський окунь з апельсиновим соусом

Пропоную спосіб, як приготувати диню консервовану на зиму. Вибирайте самі спілі овочі. Розкладайте по банках, закручуйте кришками — і нехай ваша консервація відмінно стоїть всю зиму. опис приготування: Заливаючи окропом баночки з розкладеними шматочками дині, намагайтеся, щоб кількість води бу...

Диня з желе

Диня з желе

Рецепт приготування дині, фаршированої желе з чорної смородини. опис приготування: Залити желатин водою в жароміцної мисці. Дати постояти приблизно 5 хвилин. Встановити миску над каструлею з киплячою водою і помішувати, поки желатин не розчиниться, від 2 до 3 хвилин. Додати м'яту, зняти з вогн...

Диня з медом

Диня з медом

Диня з медом — легкий освіжаючий десерт, на приготування якого знадобиться всього десять хвилин. Диня з медом корисна ще й тим, що в цій страві море вітамінів і корисних мікроелементів. опис приготування: Десерт з дині з медом я пробувала на якомусь фуршеті. Хоч і вважається, що диню не можна ...

Диня з шинкою

Диня з шинкою

Диня з шинкою — класична закуска. Підійде вона і на свято, і для фуршету, і на величезний весільний стіл. Сиров'ялена шинка повинна бути відмінної якості і тонюсенькой. А диня — солодкої. опис приготування: Ця класична закуска зазвичай готується з пармской шинкою. Вона відмінно збуджує апетит ...

Диня в сиропі без стерилізації (на зиму)

Диня в сиропі без стерилізації (на зиму)

Мій рецепт дозволити вам зробити солодку і ароматну заготовку з дині! У кожній баночці - шматочок спекотного літа… Баночки я не стерилізують, а закочував "; заливним способом ";, спробуйте! опис приготування: Як приготувати диню в сиропі без стерилізації на зиму? Я вам розповім! Це дуже легко ...