Рецепт Диня консервована на зиму

Рецепт Диня консервована на зиму
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пропоную спосіб, як приготувати диню консервовану на зиму. Вибирайте самі спілі овочі. Розкладайте по банках, закручуйте кришками — і нехай ваша консервація відмінно стоїть всю зиму.

опис приготування:

Заливаючи окропом баночки з розкладеними шматочками дині, намагайтеся, щоб кількість води було однаковим, по саме горло. Потім злийте воду і додайте цукор і лимонку, доведіть до кипіння сироп і знову залийте баночки з динею. Так кількість сиропу вистачить для кожної баночки.

Це прекрасне ласощі, яке обов'язково порадує вас в зимовий день і нагадає про яскраве літо.

  • диня— 1 кілограм
  • цукор— 1,5 склянки
  • Лимонна кислота— 0,5 чайних ложки
  • вода— За смаком(скільки увійде в банки)
Диня консервована на зиму - фото крок 1 В даному рецепті кількість води складно вказати, кожен раз воно різне. Дивіться рецепт і зрозумієте чому. Приготуйте цукор, лимонну кислоту, воду і диню.

Диня консервована на зиму - фото крок 2 Диню очистіть від шкірки, всередині видаліть насіння і волокна. Залиште тільки щільну м'якоть для консервації. поріжте кубиками.

Диня консервована на зиму - фото крок 3 Покладіть не дуже щільно шматочки дині в стерильні баночки. Залийте їх окропом. дайте постояти 10 хвилин.

Диня консервована на зиму - фото крок 4 Тепер злийте воду з усіх баночок в одну ємність, додайте в воду цукор і лимонну кислоту. перемішайте, доведіть до кипіння і знову розподіліть воду по банках.

Диня консервована на зиму - фото крок 5 Прикрийте кришками банки і простерилизуйте їх зручним способом по 5 хвилин, потім закупорьте або закатати. Консервована на зиму диня для зберігання готова!

Подібні рецепти

Диня в сиропі без стерилізації (на зиму)

Торт з желе «Різнобарвний»

Мій рецепт дозволити вам зробити солодку і ароматну заготовку з дині! У кожній баночці - шматочок спекотного літа… Баночки я не стерилізують, а закочував "; заливним способом ";, спробуйте! опис приготування: Як приготувати диню в сиропі без стерилізації на зиму? Я вам розповім! Це дуже легко ...

Диня в сиропі на зиму

Диня в сиропі на зиму

Прекрасний спосіб зберегти аромат і смак літа на зиму. Я часто роблю такі солодкі закачування, диня виходить неймовірно солодкою і смачною, а для збереження додаю лимонну кислоту. опис приготування: Завдяки ванільного цукру і лимонної кислоти, сироп має приємний смак. Залийте сиропом дині і пр...

Диня з апельсиновим соусом

Диня з апельсиновим соусом

Рецепт приготування десерту з дині і соусу з апельсинового соку і імбиру. опис приготування: Заповнити велику миску льодом і водою, відкласти в сторону. Помістити апельсиновий сік, цукор і імбир в невелику каструлю, довести до кипіння на середньому вогні. Кип'ятити на повільному вогні, помішую...

Диня з желе

Диня з желе

Рецепт приготування дині, фаршированої желе з чорної смородини. опис приготування: Залити желатин водою в жароміцної мисці. Дати постояти приблизно 5 хвилин. Встановити миску над каструлею з киплячою водою і помішувати, поки желатин не розчиниться, від 2 до 3 хвилин. Додати м'яту, зняти з вогн...

Диня з медом

Диня з медом

Диня з медом — легкий освіжаючий десерт, на приготування якого знадобиться всього десять хвилин. Диня з медом корисна ще й тим, що в цій страві море вітамінів і корисних мікроелементів. опис приготування: Десерт з дині з медом я пробувала на якомусь фуршеті. Хоч і вважається, що диню не можна ...