Рецепт Бутербродний торт з оселедцем

Рецепт Бутербродний торт з оселедцем
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Торти бувають різні: сирні, йогуртові, Панчо… Але цей торт кардинально відрізняється від більшості, оскільки він рибний! З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати бутербродний торт з оселедцем.

опис приготування:

Коли я вперше побачила такий тортик, будучи в гостях, то моєму здивуванню не було меж! Який жах, подумала я. Ну як можна так знущатися над тортами… Однак спробувавши цю незвичайну закуску, я не втрималася від добавки, тому що це справжнісінький шедевр!

  • корж вафельний— 7 штук
  • оселедець солоний— 200 грам(філе)
  • печериці— 300 грам
  • Цибуля ріпчаста— 200 грам
  • морква— 300 грам
  • майонез— 200 грам(краще брати легкий)
  • сир твердий— 100 грам
  • зелень— 1 пучок(будь-яка улюблена)
Бутербродний торт з оселедцем - фото крок 1 Оселедець подрібнюємо в блендері разом з очищеним цибулею. обсмажуємо гриби, які попередньо необхідно дрібно порізати. Морква варимо і трьом на тертці. Сир натираємо дрібно.

Бутербродний торт з оселедцем - фото крок 2 Промащуємо коржі легким майонезом. По черзі викладаємо на коржики одну з начинок: оселедцеву масу, грибну суміш, морквяний і сирну.

Бутербродний торт з оселедцем - фото крок 3 Верхівку оселедцевого тортика посипаємо посіченою зеленушкой. Ось і готовий наш солоний листковий тортик, пробуємо! Смачного!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Бутербродний торт

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...