Рецепт Диня в сиропі на зиму
Прекрасний спосіб зберегти аромат і смак літа на зиму. Я часто роблю такі солодкі закачування, диня виходить неймовірно солодкою і смачною, а для збереження додаю лимонну кислоту.
опис приготування:
Завдяки ванільного цукру і лимонної кислоти, сироп має приємний смак. Залийте сиропом дині і простерилизуйте баночки в киплячій воді не менше 10-15 хвилин. Загорнена диня в сиропі таким способом відмінно зберігається всю зиму.
- диня— 1-3 штук(скільки піде)
- вода— 1 літр
- цукор— 2 склянки
- Ванільний цукор— 1 Чайна ложка
- Лимонна кислота— 1 Чайна ложка
Зваріть цукровий сироп для закачування. Для цього воду для сиропу доведіть до кипіння, додайте цукор, ванільний цукор і лимонну кислоту. остудіть сироп.
Диню звільніть від насіння, зріжте шкірку і поріжте не великими кубиками.
У чисті та стерильні баночки щільно укладіть шматочки дині.
Залийте остиглим сиропом баночки з динею і поставте стерилізувати. літрова баночка — 15 хвилин, пол літрова — 10 хвилин. Після укутайте баночки і залиште в теплі на добу, після чого можна прибрати в холод для тривалого зберігання.
Подібні рецепти
Піца з ковбасою і фаршем
Мій рецепт дозволити вам зробити солодку і ароматну заготовку з дині! У кожній баночці - шматочок спекотного літа… Баночки я не стерилізують, а закочував "; заливним способом ";, спробуйте! опис приготування: Як приготувати диню в сиропі без стерилізації на зиму? Я вам розповім! Це дуже легко ...
Диня консервована на зиму
Пропоную спосіб, як приготувати диню консервовану на зиму. Вибирайте самі спілі овочі. Розкладайте по банках, закручуйте кришками — і нехай ваша консервація відмінно стоїть всю зиму. опис приготування: Заливаючи окропом баночки з розкладеними шматочками дині, намагайтеся, щоб кількість води бу...
Диня з апельсиновим соусом
Рецепт приготування десерту з дині і соусу з апельсинового соку і імбиру. опис приготування: Заповнити велику миску льодом і водою, відкласти в сторону. Помістити апельсиновий сік, цукор і імбир в невелику каструлю, довести до кипіння на середньому вогні. Кип'ятити на повільному вогні, помішую...
Диня з желе
Рецепт приготування дині, фаршированої желе з чорної смородини. опис приготування: Залити желатин водою в жароміцної мисці. Дати постояти приблизно 5 хвилин. Встановити миску над каструлею з киплячою водою і помішувати, поки желатин не розчиниться, від 2 до 3 хвилин. Додати м'яту, зняти з вогн...
Диня з медом
Диня з медом — легкий освіжаючий десерт, на приготування якого знадобиться всього десять хвилин. Диня з медом корисна ще й тим, що в цій страві море вітамінів і корисних мікроелементів. опис приготування: Десерт з дині з медом я пробувала на якомусь фуршеті. Хоч і вважається, що диню не можна ...